Висша лига - сезон (2017-18)

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
insaneboy1
Контакти:

Re: Висша лига - сезон (2017-18)

Мнениеот insaneboy1 » 27 дек 2017 15:34

bilyaletdinov написа:Очаквано за мен Юнайтед започнаха да се огъват под напрежение. Сетубалския спец напада съперниците, нещо характерно за него.
Интересно ми е какво ще стане, ако в края на сезона Юнайтед бъдат извън зона ШЛ? Дали ще посмеят да му бият шута.

Според мен ако не беше късмета да спечели Лига Европа с тея слаби съперници щяха да му го бият още миналата година, естествено ако завърши още веднъж 6-ти ще му го бият, но ме съмнява да се случи. Тактиката му повечето пъти сработва срещу слабаците, а срещу големите и равенства да взима все ще остане в топ 4.
[wrapimg=]https://encrypted-tbn0.gstatic.com/images?q=tbn%3AANd9GcTgeRES7WfrIeE2Qzeot_8QxtSWJDD-scT3VA&usqp=CAU[/wrapimg]
Anulo mufa

Потребителски аватар
Furious_Monk

Мнениеот Furious_Monk » 27 дек 2017 15:52

slash1912 написа:Кейн заслужава само уважение!Да подобриш рекорд на легендата Шиърър по отбелязани голове е признак на класа 8-)

Не казвам, че не го заслужава, а че някои голове в Испания и Италия нямаше как да ги вкара. Иначе със сигурност е по-добър нападател от Бензема, но това по-скоро говори лошо за хората от управлението на Реал.

На Моуриньо всички сме му свикнали на глупостите. Щом говори така, значи има сериозен проблем в отбора му. Дори и драскачите вече не могат да отклонят вниманието от случващото се на терена.
Дали Кроос и Модрич все още са най-добрите? В сравнение с кого?
Анчелоти.

Потребителски аватар
slash1912
Контакти:

Мнениеот slash1912 » 27 дек 2017 18:11

Furious_Monk написа:
slash1912 написа:Кейн заслужава само уважение!Да подобриш рекорд на легендата Шиърър по отбелязани голове е признак на класа 8-)

Не казвам, че не го заслужава, а че някои голове в Испания и Италия нямаше как да ги вкара. Иначе със сигурност е по-добър нападател от Бензема, но това по-скоро говори лошо за хората от управлението на Реал.

На Моуриньо всички сме му свикнали на глупостите. Щом говори така, значи има сериозен проблем в отбора му. Дори и драскачите вече не могат да отклонят вниманието от случващото се на терена.

Дано само не реши да се пробва, дали може да вкарва и в Испания.Има светлия пример на Оуен :lol:
[rimg]https://media.giphy.com/media/TGLJSYDmVQAqZsVPYN/giphy-downsized.gif[/rimg]

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Мнениеот rhaegar » 27 дек 2017 19:25

Оуен като резерва в Реал имаше повече голове, от всичките им титуляри в атака. Без Роналдо, айде.

Ronaldo 21
Michael Owen 13
Raúl 9
Zinedine Zidane 6
David Beckham 4
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Изображение

Потребителски аватар
NOMER14
Контакти:

Мнениеот NOMER14 » 27 дек 2017 19:59

Кейн нямаше да вкара някои от головете в Испания и Италия по простата причина, че изнежените италианчета и испанчета нямат кръг на Боксинг дей. Иначе казано, който иска да се доказва във футбола, отива на Острова, респективно в баскетбола - в Америка, хокей - Канада, волейбол - Италия. Иначе нищо не му пречеше на Пеп да си живурка с отбора на Меси в Испания....
Последна промяна от NOMER14 на 27 дек 2017 20:12, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
slash1912
Контакти:

Мнениеот slash1912 » 27 дек 2017 20:08

Изображение
Liverpool Football Club can confirm they have reached an agreement with Southampton for the transfer of Virgil van Dijk.
[rimg]https://media.giphy.com/media/TGLJSYDmVQAqZsVPYN/giphy-downsized.gif[/rimg]

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Мнениеот rhaegar » 27 дек 2017 20:57

Да не съм чул феновете на Ливърпул да се оплакват от харчене. 75м паунда за защитник. :lol:

По-добре да бяха дали пари за скаутите на Саутхемптън, щеше да им излезе десетки пъти по-евтино, с оглед на последните години.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Изображение

Потребителски аватар
Furious_Monk

Мнениеот Furious_Monk » 27 дек 2017 20:59

Няма да вкара толкова голове защото просто тактически играчите са по-добре подготвени, а вероятно няма и да му е много лесно да се адаптира към друга философия на играта... както и да е, докато не отиде в континентален отбор, всичко се базира само в кръга на предположенията.

За Оуен са ме изпреварили. Не знам защо хората остават с впечатлението че в Мадрид не го помнят с добро. Може би е един от най-резултатните нападатели (започвали повечето мачове от резервната скамейка) в цялата история на испанския футбол.

При Оуен проблемът бе същия като при Бейл, чуплив, с неспособност да натоварва прекалено много колената заради предишни травми, губейки по този начин доста от скоростта си, едно от най-силните му оръжия.

Ливърпул гледам ще поставят името си на фланелките на светците. Официален спонсор щели да им стават. :lol:

Сериозно, ако Ван Дайк им помогне да спечелят титлата близките години, то парите хвърлени за него ще си заслужават. При всички останали сценарии ще си остане едно забележително прахосничество.
Дали Кроос и Модрич все още са най-добрите? В сравнение с кого?
Анчелоти.

Потребителски аватар
Thsmith
Контакти:

Мнениеот Thsmith » 27 дек 2017 21:35

Интересно определено. Особено предвид коментарите за цената на Погба от някои хора :lol:

Иначе им пожелавам да се впише.
[center][wrapimg=]https://s31.postimg.cc/edpbxz4ob/Avatar_250.png[/wrapimg]

Sometimes democracy must be bathed in blood.

A.Pinochet[/center]

Потребителски аватар
slash1912
Контакти:

Мнениеот slash1912 » 27 дек 2017 21:44

rhaegar написа:Да не съм чул феновете на Ливърпул да се оплакват от харчене. 75м паунда за защитник. :lol:

По-добре да бяха дали пари за скаутите на Саутхемптън, щеше да им излезе десетки пъти по-евтино, с оглед на последните години.

Няма само другите да харчат :lol: Коледа е,време за подаръци ;)

Върни се в “Архив”