mikata написа:Ляв бек е задължително да се вземе,незнам какво правиха цяла есен та не намериха досега!
Специфична позиция е. Може би заради това... Може да е нямало свободни агенти на тази позиция.
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
mikata написа:Ляв бек е задължително да се вземе,незнам какво правиха цяла есен та не намериха досега!
metodito написа:Мислите ли, че това с Рошу може и да не е решение на Роси?
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
TristaNNN написа:metodito написа:Мислите ли, че това с Рошу може и да не е решение на Роси?
Аз мисля, че е решение на влашки сайт да пусне партенка, която ГОНГ с лека ръка са копирали.
blue avalanche написа:"Факт е, че преговаряме с Левски за Алекс Боримиров. Идеята е първоначално да го вземем под наем при нас във Втора лига през пролетния полусезон. Все още обаче няма официален резултат от разговорите." - Ив.Василев
Направо не е за вярване!!! Абе, как няма да има резултат, бре??? Разкарайте го тоя некадърник на момента. Сигурно от Локо Сф искат морални компенсации. Защото ще трови тяхните нерви.![]()
![]()
Teo написа:blue avalanche написа:"Факт е, че преговаряме с Левски за Алекс Боримиров. Идеята е първоначално да го вземем под наем при нас във Втора лига през пролетния полусезон. Все още обаче няма официален резултат от разговорите." - Ив.Василев
Направо не е за вярване!!! Абе, как няма да има резултат, бре??? Разкарайте го тоя некадърник на момента. Сигурно от Локо Сф искат морални компенсации. Защото ще трови тяхните нерви.![]()
![]()
То само с връзки може да стигнеш до А отбора... Борето прави немислимото да види сина си титуляр!
sin4ec написа:Аз ако съм на Роси и Букарев сега, засилвам моментално Иво и Стаси във Враца. Влизат лятоска в А група и догодина половината ни деца играят там.