Зимни спекулации, трансфери и контролни премеждия 2017-18
Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist
-
- Контакти:
Re: Зимни спекулации, трансфери и контролни премеждия 2017-18
Най-добре е Жоро Илиев да се подготвя за треньорска професия и да поеме отбора през лятото, след като Илиян Илиев и ТИМ не могат да се разберат, това за мен е най-добрия вариант, стига сме учили на треньорство разни физкултурници, червени или сини легенди, по-добре Жоро Илиев да се учи
Ще му се даде време от феновете със сигурност, би било много глупаво да се повтори грешката с Илиян Илиев.

Браво колега, поздравявам те за перфектното мнение, дано да стане поне това и така...
Onq написа:От поста ти нищо не разбрах. Хем "Тюфлека" ти е много симпатичен, хем няма да му пука грам за отбора и е некадърник защото е изпаднал с Нафтата. Е, защо ти е симпатичен, физически ли те привлича
?
Това,че доста неща не разбираш,не е мой проблем!!!Симпатичен ми е,защото е културно момче и разбира от първия път!!!Няма да му пука за отбора,защото нищо не го свързва с ЧЕРНО МОРЕ!!!Не съм казал,че е некадърник защото опитвам да се държа нормално с всички.......макар,че с някои е доста трудно!!!На последния ти въпрос няма да отговоря,защото не искам да накърнявам чувствата ти!!!Не съм поклонник на еднополовите привличания,но съм толерантен към вас,които се интересувате от подобни връзки!!!
- violetovgeneral
- Контакти:
Onq написа:violetovgeneral написа:Извинявам се на оня...Прекалих.Нека си остане каквото трябва!
Няма проблеми. Жив и здрав! [youtube]https://www.youtube.com/watch?v=cIm2WjYh85A[/youtube]
Признавам,че ме изненада с това.Хм.Само мога да гадая...До тук в тази тема...

- violetovgeneral
- Контакти:
Е да Христо Янев беше оки с оня отбор дето спечели купата срещу един полегнал отбор.Де се е доказал той?Стига тъпотии...Аз си държа на друг вариант.
КироВарна написа:Onq написа:От поста ти нищо не разбрах. Хем "Тюфлека" ти е много симпатичен, хем няма да му пука грам за отбора и е некадърник защото е изпаднал с Нафтата. Е, защо ти е симпатичен, физически ли те привлича
?
Това,че доста неща не разбираш,не е мой проблем!!!Симпатичен ми е,защото е културно момче и разбира от първия път!!!Няма да му пука за отбора,защото нищо не го свързва с ЧЕРНО МОРЕ!!!Не съм казал,че е некадърник защото опитвам да се държа нормално с всички.......макар,че с някои е доста трудно!!!На последния ти въпрос няма да отговоря,защото не искам да накърнявам чувствата ти!!!Не съм поклонник на еднополовите привличания,но съм толерантен към вас,които се интересувате от подобни връзки!!!
Културно момче, което на въпрос на журналист - няма ли да се извините (за загубата с 0-8 на младежкия национален) отговаря- на теб ли да се извинявам ве, тюфлек! Пази си нервите, Кире! Нито съм те нагрубявал,нито нищо. Като не носиш на майтап си е твой проблем. А това колко разбирам аз или ти, мисля че не си ти човекът да определя. Бъди малко по-спокоен и намали удивителните,че ще дигнеш кръвно

- violetovgeneral
- Контакти:
И между всичко останало -ВЕСЕЛИ ПРАЗНИЦИ НА ВСИЧКИ ОТ ТОЗИ ФОРУМ,А И НА ДРУГИТЕ!ДА СМЕ ЖИВИ И ЗДРАВИ!ТОВА Е НАЙ-ВАЖНО.Винаги,ще намерим време и да си поспорим . 

Onq написа:КироВарна написа:Onq написа:От поста ти нищо не разбрах. Хем "Тюфлека" ти е много симпатичен, хем няма да му пука грам за отбора и е некадърник защото е изпаднал с Нафтата. Е, защо ти е симпатичен, физически ли те привлича
?
Културно момче, което на въпрос на журналист - няма ли да се извините (за загубата с 0-8 на младежкия национален) отговаря- на теб ли да се извинявам ве, тюфлек! Пази си нервите, Кире! Нито съм те нагрубявал,нито нищо. Като не носиш на майтап си е твой проблем. А това колко разбирам аз или ти, мисля че не си ти човекът да определя. Бъди малко по-спокоен и намали удивителните,че ще дигнеш кръвно. Пък дали се интересувам от еднополови връзки,има само един начин да провериш
Как някой разговаря с журналист,задаващ тъпи въпроси,не ме вълнува много!!!Най вероятно, защото мнението ми за някои български журналисти не е особено добро!!!Освен "тюфлек", се е случвало журналист да бъде наречен и "олигофрен" и аз съм смятал, че е заслужено!!!Когато човек е олигофрен, няма да е правилно да го крият от него!!!Относно моите нерви, уверявам те, че са в прекрасно състояние!!!Благодаря за препоръката,обещавам че ще ги пазя и за напред!!!На майтап нося, повече отколкото можеш да си представиш.....но винаги отвръщам, за да проверя колко носи и този дето се майтапи!!!За това колко разбираш,разбира се че не съм аз човекът, който да определя!!!Боже упази!!!Аз какво да определям повече,след като ти написа"нищо не разбрах"!?Според научната медицина между кръвното и удивителните, няма никаква зависимост!!!Този факт се потвърждава и от народната медицина!!!Удивителните ги слагам за да заострям вниманието, на тези дето не разбират!!!Едва ли ще помогне, но аз съм длъжен да опитам!!!Ако смяташ, че "нито си ме нагрубявал нито нищо", какво те кара да мислиш, че аз съм те нагрубил?Напротив!!!Доброжелателен съм към всички!!!Относно еднополовите връзки, благодаря за предложението, но ще откажа!!!
- violetovgeneral
- Контакти:
- blue avalanche
- Контакти:
sicilianecat написа:Най-добре е Жоро Илиев да се подготвя за треньорска професия и да поеме отбора през лятото, след като Илиян Илиев и ТИМ не могат да се разберат, това за мен е най-добрия вариант, стига сме учили на треньорство разни физкултурници, червени или сини легенди, по-добре Жоро Илиев да се учиЩе му се даде време от феновете със сигурност, би било много глупаво да се повтори грешката с Илиян Илиев.
А най-добре е Г.Илиев да си остане в спомените на феновете като легенда - ФУТБОЛИСТ.
Защото, колкото и време да му дадете, като ви изгермечат 5-6 пъти и ще го "хвърлите в канавката". Омърсен и опозорен.
И как ще "поеме отбора през лятото" като няма тапия???