Тема за борбата срещу управлението на Д.Христолов в Ботев Пд
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Феновете на Ботев пак щурмуват офиса на Христолов
а защо си мисля че утре като идем или селския няма да го има или ще има ушеви като за дерби мач
селски вземи си скункса не се сърди
originalni.be написа:Христолов и Батков са един дол дренки хора , дано скоро да ги няма и двамата от футболната карта ;(
не ги сравнявай моляти се че разликата е от земята до небето поне вашия клуб ще го има а нашия не се знае този селтак е неповторим повярвай ми
Re: "Преструкторираният" Ботев-отборът на феновете
botev_1912 написа:Като за начало трябва да вкараме АД-то на селяка във В група!
Второто задължително нещо е юристи от нашите кръгове заедно с хора с позиции в обществото да се заемат с обявяване в несъстоятелност на селското АД и вкарване на синдик който да управлява клубът за да може селяка да не може да противодействува на нашите действия.
Третото задължително нещо е да си вземем стадиона.
В аматьорският футбол доколкото съм запознат футболните клубове нямат нужда от АД-та за да съществуват. т.е. в момента съществуващият клуб се отделя от селското АД и това АД вече НЕ НИ ИНТЕРЕСУВА - има си собственик - да си му взимат каквото е заложил!
Ние си правим едно АД и отбора се прикрепя кум него. Фенклубът се регистрира като фирма и закупува 10 процента от АД-то - колкото ще бъде и блокиращата квота за взимането на каквито и да е решения! останалите продаваме на който си изберем.
Последно - започевме да функционираме като нормален футболен клуб!
това са моите ивждания за нещата!
Не съм правист, но не може ли да започнем направо от 2-ра точка - обявяване в несъстоятелност на селското АД и вкарване на синдик.
Имотите които Урода е ипотекирал да се разпродадат на търг и да се минимизират дълговете на клуба. Прави се равносметка, колко има още да се изплащат и се обявява нещо като търг, който иска и може да издържа клубът и представи най-добра програма за развитието (в случай, че има повече от един желаещ да го закупят) закупува всички акции (и на Селският и на другите) за 1 лев + всички дългове на клубът и получава 100% акциите. Важно е да се запише в договора за закупуване, че ако дълговете на клубът надхвърлят определена сума (трябва да се уточни колко точно ще е тя), то този човек губи клубът и акциите се предават на този/тези които се избират пак по начинът по който той е получил Ботев.
105 години / 4 поколения ботевисти!
- botev_1912
- Контакти:
ilian12 написа:Не съм правист, но не може ли да започнем направо от 2-ра точка - обявяване в несъстоятелност на селското АД и вкарване на синдик.
Имотите които Урода е ипотекирал да се разпродадат на търг и да се минимизират дълговете на клуба. Прави се равносметка, колко има още да се изплащат и се обявява нещо като търг, който иска и може да издържа клубът и представи най-добра програма за развитието (в случай, че има повече от един желаещ да го закупят) закупува всички акции (и на Селският и на другите) за 1 лев + всички дългове на клубът и получава 100% акциите. Важно е да се запише в договора за закупуване, че ако дълговете на клубът надхвърлят определена сума (трябва да се уточни колко точно ще е тя), то този човек губи клубът и акциите се предават на този/тези които се избират пак по начинът по който той е получил Ботев.
То това се записва в уставът на клубът според мен. А за да го променим - трябва да сме мажоритарни собственици!
Всички варианти които включват изхвърлянето на селският са добри за отбора, но трябва по някакъв начин да си вържем гащите за да не позволим това да ни се случи отново!
Една точка от родът на собственикът да е длъжен да прехвъли отбора ако 3 поредни години клубът не участвува в ЕКТ е достатъчна според мен!
100
покривни прозорци
великата публика на Локомотив си прави великите хореографии с фотошоп:
[wrapimg=]http://www.snimki.be//store/1/181337362492.jpg[/wrapimg][/offtopic]
покривни прозорци
великата публика на Локомотив си прави великите хореографии с фотошоп:
[wrapimg=]http://www.snimki.be//store/1/181337362492.jpg[/wrapimg][/offtopic]
- Alternative
- Контакти:
Беройчето добре хитрува,но темата е актуална и ще я запазя. 

ilian12 написа:Не съм правист, но не може ли да започнем направо от 2-ра точка - обявяване в несъстоятелност на селското АД и вкарване на синдик
това е май е най добрия вариант
ilian12 написа:Имотите които Урода е ипотекирал да се разпродадат на търг и да се минимизират дълговете на клуба.
а откъде сме сигурни че е ипотекирал имоти защото задълженията към НАП може да ги е разсрочил без да ги обезпечава с нещо имоти и лични вещи
- per4i_vd
- Контакти:
botev_1912 написа:Като за начало трябва да вкараме АД-то на селяка във В група!
Второто задължително нещо е юристи от нашите кръгове заедно с хора с позиции в обществото да се заемат с обявяване в несъстоятелност на селското АД и вкарване на синдик който да управлява клубът за да може селяка да не може да противодействува на нашите действия.
Третото задължително нещо е да си вземем стадиона.
В аматьорският футбол доколкото съм запознат футболните клубове нямат нужда от АД-та за да съществуват. т.е. в момента съществуващият клуб се отделя от селското АД и това АД вече НЕ НИ ИНТЕРЕСУВА - има си собственик - да си му взимат каквото е заложил!
Ние си правим едно АД и отбора се прикрепя кум него. Фенклубът се регистрира като фирма и закупува 10 процента от АД-то - колкото ще бъде и блокиращата квота за взимането на каквито и да е решения! останалите продаваме на който си изберем.
Последно - започевме да функционираме като нормален футболен клуб!
това са моите ивждания за нещата!
От Левски съм , но много ме вълнуват нещата в Ботев и ми е страшно мъчно, 4е един велик клуб бива унищожаван системно от този смешник Христолов, иначе много ми хареса мнението ти....успех ви пожелавам дано Ботев се запази като клуб,защото иначе ще е голяма загуба за футбола в България. Според мене традициите не трябва да се погубват ,а Ботев е традиция и име достойно за уважение.

kishe написа:ilian12 написа:Имотите които Урода е ипотекирал да се разпродадат на търг и да се минимизират дълговете на клуба.
а откъде сме сигурни че е ипотекирал имоти защото задълженията към НАП може да ги е разсрочил без да ги обезпечава с нещо имоти и лични вещи
Без юристи няма да стане. Трябва всичко да се изпипа, да не стане от трън та на глог. Може би е добре да се направи някаква статистика на ботевистите, които искат да помогнат кой какви компетенции има. Лично аз съм готов да предоставя и лични данни например на Отчето. Идеята да ги оповестя във форумът не ми допада, не знам кой и как ще се възползва от тях. Навярно и други мислят така.
105 години / 4 поколения ботевисти!
Вземи го промени това "Преструктoрираният" че се излагаме малко...
"Преструктyрираният"
Сега по темата: Трябва да се вземе мнение от Виден Апостолов които дълго време беше Шeф на Зоналния Съвет на БФС. Също така да се попита за подкрепа и съвети Данов - да препоръча адвокат
"Преструктyрираният"
Сега по темата: Трябва да се вземе мнение от Виден Апостолов които дълго време беше Шeф на Зоналния Съвет на БФС. Също така да се попита за подкрепа и съвети Данов - да препоръча адвокат
Това е пълен ташак!Без Ботев в "А" група не е същото.Толкова ли не се намери в тоя град един "бизнесмен",който да извади пари за спорт.Най-спортния град в България да няма нито един бизнесмен,който да помага за спорт-не само футбол!Това е за разстрел!
ВСИЧКО ХУБАВО НА ТОЗИ СВЯТ Е СИНЬО!