Зимен трансферен прозорец 2017/2018 г.

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
HardWork
Контакти:

Re: Зимен трансферен прозорец 2017/2018 г.

Мнениеот HardWork » 22 дек 2017 13:50

Ганчев и Стойлов си знаят работата! 1.5 милиона долара са добри пари за играч като Недялков, освен това той искаше да напусне,
няма смисъл да държиш играч против волята му. Връщаме юношеския национал Ангел Лясков и взимаме някой приличен чужденец. Друг вариант е привличане на Петър Занев, ама не знам там как стоят нещата. Реално нямаме право да играем в ЕКТ до 2019/2020, така че не виждам драма. Лудогорец може и без Недялков да ги изклатим за титлата!

krumeto
Контакти:

Мнениеот krumeto » 22 дек 2017 14:19

HardWork написа:Ганчев и Стойлов си знаят работата! 1.5 милиона долара са добри пари за играч като Недялков, освен това той искаше да напусне,
няма смисъл да държиш играч против волята му. Връщаме юношеския национал Ангел Лясков и взимаме някой приличен чужденец. Друг вариант е привличане на Петър Занев, ама не знам там как стоят нещата. Реално нямаме право да играем в ЕКТ до 2019/2020, така че не виждам драма. Лудогорец може и без Недялков да ги изклатим за титлата!

Да, можете "да изклатите", ама вече никой не мисли като тебе!
И според мен Антон Недялков беше стълб в защитата на ЦСКА - София. Още повече, много помагаше по крилото.
Едва ли ще намерите като него, дори чужденец (а и да е под 1 000 000???)
Ако ни направят шпалир, на следващата година ще им отстъпим една титла на ония!

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 22 дек 2017 15:45

krumeto написа:
HardWork написа:Ганчев и Стойлов си знаят работата! 1.5 милиона долара са добри пари за играч като Недялков, освен това той искаше да напусне,

Да, можете "да изклатите", ама вече никой не мисли като тебе!
И според мен Антон Недялков беше стълб в защитата на ЦСКА - София. Още повече, много помагаше по крилото.
Едва ли ще намерите като него, дори чужденец (а и да е под 1 000 000???)

Незаменими хора на тоя свят няма.
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

Потребителски аватар
kolokolo
Контакти:

Мнениеот kolokolo » 22 дек 2017 16:30

Успех на Недялков в МЛС , най-проспериращата Лига в момента .
Свежи финанси са добре дошли . с тях могат да се направят 2,3 качествени трансфера .
realno написа:
ЦСКА се шегуват на една наша нормална загуба...

Евроидиот Подуене - Хамрун Спартанс(Малта) 2:6
Нормално .

Warped
Контакти:

Мнениеот Warped » 22 дек 2017 16:39

МЛС въобще не е най проспериращата лига. Но трябва да се признае че тва е много добър трансфер. Литекс отдавна имат такава линия и си я спазват и след смяната на цветовете. Изглежда, че ГГ ще налива пари, дори и за някой по неуспешни трансфери.
Непринуден:
Нямам време за странични неща. В момента най-важното е това на снимката. Гледам го, любувам се и бия чикии.

Потребителски аватар
kolokolo
Контакти:

Мнениеот kolokolo » 22 дек 2017 16:50

Warped написа:МЛС въобще не е най проспериращата лига.

В дълбока самозаблуда си . Или не знаеш значението на понятието "проспериращ" .
realno написа:
ЦСКА се шегуват на една наша нормална загуба...

Евроидиот Подуене - Хамрун Спартанс(Малта) 2:6
Нормално .

Skywalker
Контакти:

Мнениеот Skywalker » 22 дек 2017 18:44

Като Недялков трудно ще се намери. Отличен футболист е ! Ако се намери някой със сходни качества, то той ще струва доста повече !

Sisi 1914
Контакти:

Мнениеот Sisi 1914 » 22 дек 2017 19:26

RedeviL написа:
Red_Neck написа:
RedeviL написа:Много неприятна новина. В смисъл такъв, че раздялата с основен футболист по средата на сезона може да доведе след себе си проблеми. От гледна точка на трансферната сума и дестинацията, която се предоставя на самия футболист, всичко изглежда добре, но някак си ми се иска ЦСКА да изтисква максимума от своите футболисти и чак след това да се разделя с тях. В случая целите на клуба остават на заден план.

Ако не генерираме приходи, ще бъдем ударени от финансовия феърплей! Мислете и за това!
Няма как един клуб само да харчи.
Какви други приходи имаме? Само пробив в ЕКТ или 10 000 + на всеки домакински мач могат да крепят финансовия баланс.
...... е, може и Виваком да почне да "отпуска" по 2 млн. на година или някой ТЕЦ да ни направи заводски отбор, ама .... ;)

Наясно съм, че няма случай, в който отборът да се издържа само от спонсори и билети, просто ми се иска раздялата с основни футболисти да се случва в края на сезона. Подобни сделки, по средата на сезона, трябва да са наистина неустоими, за да се приемат. А и в крайна сметка, отхвърлянето на дадена оферта не винаги означава загуба на пари. Активът /в лицето на футболиста/ се запазва, дори може да покачи своята цена при постигане на евентуални успехи. Подобна политика ми се струва по-усойчива в дългосрочен план. Все пак трансферът на Недялков може да се причисли и като правилен ход, с оглед на това, че има голяма вероятност догодина ЦСКА да не участва в ЕКТ.

Има го и другия вариант, че ако Недялков го бяха продали след края на шампионата можеше сумата да не е същата, а по-ниска.
:roll:
Левски завинаги в моето сърце![

Потребителски аватар
Teo
Контакти:

Мнениеот Teo » 22 дек 2017 19:38

Кога Хамериканците са били силни на ФУТБОЛ... аре стегнете се... на топката викат тиква тия! :lol: :lol:
@ Недялков отива с мисълта според мен да заживее там след време. :idea:

ПП Там има два вида спорт... Баскетбол и Ръгби. :idea:

Задължително трябва да привлечем момче с пари, а не свободен агент или балкан турист!
@ Не виждам някой които ще бъде толкова активен колкото беше Недялков... той буквално играеше като крило!
Пробиви, лъжене 1в1... ръководството допусна грешка, но от тия пари трябва да се вземе нещо поне нещо, което може да се доближи до играта на Тони!

krumeto
Контакти:

Мнениеот krumeto » 22 дек 2017 19:56

Skywalker написа:Като Недялков трудно ще се намери. Отличен футболист е ! Ако се намери някой със сходни качества, то той ще струва доста повече !

Същото казах и аз по-горе.
Примерно, ако от Лудогорец продадат Натанаел в зимния прозорец, бих обвинил ръководството. Това ще ни попречи да се борим за титлата.
А Антон е атакуващ защитник. Щом аз, като фен на Л-ц го харесвам!
Оправдание може да бъде само, нежеланието за титла!
Ако ни направят шпалир, на следващата година ще им отстъпим една титла на ония!

Върни се в “ЦСКА”