Любо атакува...........:"Няма да позволя на никого да се опита да ме уволни по такъв жалък и долен начин. Подписано е споразумение, според което се разделяме по взаимно съгласие. Основната заслуга за това споразумение е моя", каза Пенев.
Той заяви още, че умишлено е изчакал малко с първото си интервю, за да може обстановката в ЦСКА да се стабилизира.
"Трябваше да бъде представен новият треньор, независимо дали е сърбин, румънец или американец. Момчетата трябва да проведат сериозна подготовка, защото ги чакат трудни мачове. Надявам се и съм уверен, че ще станем шампиони", коментира още Любослав Пенев.
Магията ЦСКА! (Всекидневна)
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: ОБЩ ЧАТ!(Спам тема)
Иван Караджов става национал! Преди да замине за Барселона, Мъри заяви, че след отказването на Иванков, двамата вратари, на които ще разчита са Г. Петков и Н. Михайлов, а трети вратар евентуално ще бъде Караджов. Радвам се за него, момчето има качества, липсва му психика и характер, дано и Андоне му даде повече шанс.
Когато Пенев говори, боговете си водят записки. Когато Пенев пърди, боговете си записват нотите.
***cska*** написа:http://www.gsptv.ro/live_gsptv.php
За тази телевизия ли става въпрос?
Ехххххххх

ЦСКА !!! ЦСКА !!! ЦСКА !!!
''Глупакът има голямо предимство пред образования човек, той винаги е доволен от себе си'': Наполеон Бонапарт
''Зная защо има толкова много хора, които обичат да цепят дърва. В тази дейност те незабавно виждат резултатите'': Айнщайн
''Зная защо има толкова много хора, които обичат да цепят дърва. В тази дейност те незабавно виждат резултатите'': Айнщайн
Значи мене първо ме подразни със това ,че ОТНОВО се връща в ЦСКА ,защото му дават 102139329232030 лева/евро и се САМОЗАБРАВЯ... Само гледа се гуши с пари и това е
Виж Сашо Касабов,макар че е от Левски - как се издига - младо,симпатично,интелигентно момче... А този ?? Прочети му интервюто и ми кажи основните му идеи ??? Че то един фен на ЦСКА може да каже - "отбора играе нападателно " , " при Андоне има промяна " и тем подобни балалайки
И като го видях на какво е заприличал...ясна ми стана работата

Ana Ivanovic - момичето от сънищата ми... MANCHESTER UNITED Отборът на мечтите...ЦСКА - отборът на сърцето
САМО ЦСКА !
Ии емотиконите са моя ЗАПАЗЕНА МАРКА forum_Emoticons®

САМО ЦСКА !
Ии емотиконите са моя ЗАПАЗЕНА МАРКА forum_Emoticons®

Васко сигурен ли си ,че играете с Виена?
POPCORN написа:няма да го дават бе.румънците си дават техните отбори какво ще дават цска и виена
- TPAKTOP
- Контакти:
Прочетохте ли за бюлетина на Локо Пд " ... Отбора на БКП..." мога само да попъня че явно мача ще бъде между "Отбора на Локо Пд" срещу "Отбора на Мафията"
Да са живи и здрави ще дойдат и ще си тръгнат с минимум 3 гола в тахната врата

helemong написа:Най-хубавото е че феновете и футболистите на цска явно не разбраха нищо от лекцията на доктор Ст.Генов след две седмици когато им се изнесе лекция номер две в София и бъдат отстранени за купата да усетят,че е замърсен въздуха в столицата
- TPAKTOP
- Контакти:
crap написа:Нищо ново![]()
Локо са ни абонати
Много искам да си подобрим рекорда от минали полусезон, ама...
helemong написа:Най-хубавото е че феновете и футболистите на цска явно не разбраха нищо от лекцията на доктор Ст.Генов след две седмици когато им се изнесе лекция номер две в София и бъдат отстранени за купата да усетят,че е замърсен въздуха в столицата
И аз малко се притеснявам, наляха доста пари в Локото тая зима... но все пак, мисля че ще има фиеста в червено 

YA GUNNERS YA