Зимен трансферен прозорец 2017/2018 г.
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: Зимен трансферен прозорец 2017/2018 г.
Трябва да се подсилим и с вратар.Някак не може да случим на стабилен такъв. 

[center]ДОБРЕ ДОШЛИ В СЕМЕЙСТВОТО НА ЦСКА ![/center]
[center][rimg]http://oi63.tinypic.com/10pwvlu.jpg[/rimg][/center]
GOLEADOR написа:Трябва да се подсилим и с вратар.Някак не може да случим на стабилен такъв.
Макенджиев уж щял да идва при нас.
Така чета в нета.

Левски завинаги в моето сърце![
Sisi 1914 написа:GOLEADOR написа:Трябва да се подсилим и с вратар.Някак не може да случим на стабилен такъв.
Макенджиев уж щял да идва при нас.
Така чета в нета.
Ми има нужда,дано да е вярно.
[center]ДОБРЕ ДОШЛИ В СЕМЕЙСТВОТО НА ЦСКА ![/center]
boabbb написа:Еба го, според transfermarkt тоя за последния сезон има 1 ( един ) голПреди това има някой и друг гол във Втора колумбийска ... На всичкото отгоре прилича на индианец
![]()
Изглежда обещаващо ...
Точно толкова е имал и Каранга, преди да дойде при нас. Според същия източник. Дано му тръгне на момчето.
Не е възпитано да псуваш дебилите. Пожелай им приятен ден и се надявай да те разберат правилно.
шивача написа:...
[offtopic]Другия месец, като си вземем емблемата, няма ли си дойдеш на стадиона?[/offtopic]
Не е възпитано да псуваш дебилите. Пожелай им приятен ден и се надявай да те разберат правилно.
skabrin написа:шивача написа:...
[offtopic]Другия месец, като си вземем емблемата, няма ли си дойдеш на стадиона?[/offtopic]
Братле, аз не съм никой, нито някога съм бил някакъв фактор, нито ще бъда. С мен и без мен, все тая. Виж, Дучето, Пожарната, момчетата от офанзива, малките, те да се връщат. Честно казано в началото ми беше много болно и мразех(образно казано) всичко що са припознали, с малки изключения. Сега като гледам публиката и даже ми е приятно, но това не променя факта, че това не онова, което аз обичах като децата си. Няма как да кажа на сърцето ми-обичай, да ти еба майката. Но пък Левски ги мразя още повече отпреди:lol: така че Господ здраве да ни дава, останалото не е важно.
НОСТРАДАМУС : 2024г болната мома отива в отвъдното !
skabrin написа:Sisi 1914 написа:skabrin написа:шивача написа:Изгледах му клипа на бланко и...........този "нападател", който само журналистите виждат, че е нападдател, е на нивото на кубемва.
Даже си мисля, че такъв трансфер въобще не е актуален, а просто хитруват, целейки се в друг
Взехме го официално. И аз не съм впечатлен от видеото, но дано ме изненада приятно.
На 100 процента ли е сигурно ново попълнение?
Обявиха го официално преди малко. Взимам си думите назад, тук вече нещата ми изглеждат добре!
https://vimeo.com/191789118
Пичове, от youtube клипчета трудно ще определите реалните качества на даден футболист, да не кажа невъзможно.
Вместо такива като Бланко, да бяхме взели Виана от Ботев. Чувам, че бил продаден за 200к. долара, което не е чак такава сума = приблизително 170 000 евро.
Добрата новина е, че разкарваме Меркадо. Баси печката е тоя и нестава за нищо. Дано продадем и Кулма. И той само за украса.
Разбира се, Кубемба не бива да го продаваме, него трябва да го ПОДАРИМ
Незнам защо махнаме Иван Минчев ? Гледах му 1-2 мача в Славия - добре се справи.
Добрата новина е, че разкарваме Меркадо. Баси печката е тоя и нестава за нищо. Дано продадем и Кулма. И той само за украса.
Незнам защо махнаме Иван Минчев ? Гледах му 1-2 мача в Славия - добре се справи.
k_oleto написа:Вместо такива като Бланко, да бяхме взели Виана от Ботев. Чувам, че бил продаден за 200к. долара, което не е чак такава сума = приблизително 170 000 евро.
...
Е как да стане? ГГ да се бръкне и да се раздели с ЦЕЛИ 200 000 долара!

ТЦ!
Ако ни направят шпалир, на следващата година ще им отстъпим една титла на ония!
k_oleto написа:Вместо такива като Бланко, да бяхме взели Виана от Ботев. Чувам, че бил продаден за 200к. долара, което не е чак такава сума = приблизително 170 000 евро.
За Кулма не съм съгласна, че трябва да го продаваме!

Левски завинаги в моето сърце![