Магията ЦСКА! (Всекидневна)

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
crap
Контакти:

Re: ОБЩ ЧАТ!(Спам тема)

Мнениеот crap » 18 яну 2010 15:43

ЕМИЛ написа:
crap написа:И мен това ме притеснява... че не познава нашите момчета, не само Делев. Сега гледам и Митя искали да вземат, което не е зле определено, но за Иван Стоянов, Платини, Делев положението се осложнява.

Хм.....за Делев не се усложняват нещата чак толко много.Той има червено сърце и ще изаде тревата.А Ив.Стоянов мисля ,че няма алтернатива на лявото крило......... Според теб новият треньор в каква система ще подреди отбора?

Най-вероятно 4-4-1-1, така си мисля. Аз съм превърженик на 4-5-1, Любо често я прилагаше, но защото нямаме класни нападатели... сега ако дойдат французина и Митя нещата ще са съвсем различни.
YA GUNNERS YA

red__army
Контакти:

Групата на ЦСКА за.....първенството.

Мнениеот red__army » 19 яну 2010 13:45

...имат ли място в отбора....Платини(запомнихме го само с гола му срещу Фулъм),Тимонов,Н.Манчев,Орлинов,Баез,Гомес,Руи Мигел,...Димитър Илиев(ако въобще е купен официално),Саитходжа,все пак във време на криза и с новопривлечените играчи, такова разточителство на финансови средстава ми се струва неразумно......да ги продават(Платини)...или да разтрогват с три заплати напред......на кого е нужна такава голяма група,след като някой от тях няма да запишат повече от половин час на сезон.

Потребителски аватар
orgi
Контакти:

Re: Групата на ЦСКА за.....първенството.

Мнениеот orgi » 19 яну 2010 13:56

и аз съм на това мнение.поне продадохме силва.групата трябва да се намали на 25 играча.

petef
Контакти:

Мнениеот petef » 19 яну 2010 13:57

Силва продаден ли е или разтрогна?

Потребителски аватар
danko_sot
Контакти:

Мнениеот danko_sot » 19 яну 2010 14:16

petef написа:Силва продаден ли е или разтрогна?

Силва е даден под наем на испански втородивизионен отбор, който почти сигурно след като го види, лятото ще ни го върне. Проблемът с многото играчи е огромен. На мен все повече ми се струва, че Титан просто купуват играчи единствено за да ги продадат по-скъпо после. Т.е. те си правят един вид бизнес, но не става така
[imghttps://www.facebook.com/photo?fbid=3542266495868071&set=a.637564013005015][/img]

Потребителски аватар
megagrym
Контакти:

"Изрод" и "задник" набутаха ЦСКА (ВИДЕО)

Мнениеот megagrym » 19 яну 2010 15:47

Див скандал избухна в Румъния между мениджъра Джовани Бекали и собственика на Университатя Крайова Адриан Митителу, който нарече импресариото „изрод, който трябва да бъде вкаран директно в лудница”.

Бекали е предложил братята Михай и Флорин Костея, оценявани от настоящия им тим на 6 милиона евро, да бъдат продадени на ЦСКА София, а в замяна българите да погасят дълг на Митителу, който е в размер на 2 милиона евро, пише сайтът onlinesport.ro.

„Собственикът на клуба от Крайова има задължение от 2 милиона евро към приятел на собствениците на ЦСКА. Те искат играчите, ще дадат 500000 евро през май и ще покрият дълга”, казва Джовани Бекали пред GSPTV.

След това изказване на мениджъра, Адриан Митителу буквално избухва в ефир и обвинява Бекали за крадец, държейки на цената от 6 милиона евро за играчите, от които се интересуват Атлетико Мадрид, Селтик и Фулъм.

продължава ....Видео ТУК ...

Потребителски аватар
ЕМИЛ
Контакти:

Мнениеот ЕМИЛ » 20 яну 2010 18:36

red__army написа:...имат ли място в отбора....Платини(запомнихме го само с гола му срещу Фулъм),Тимонов,Н.Манчев,Орлинов,Баез,Гомес,Руи Мигел,...Димитър Илиев(ако въобще е купен официално),Саитходжа,все пак във време на криза и с новопривлечените играчи, такова разточителство на финансови средстава ми се струва неразумно......да ги продават(Платини)...или да разтрогват с три заплати напред......на кого е нужна такава голяма група,след като някой от тях няма да запишат повече от половин час на сезон.

Платини и евентуално Митко Илиев да.Другите не.

Потребителски аватар
Cherven_poboinik
Контакти:

Мнениеот Cherven_poboinik » 21 яну 2010 11:08

За мен Уго Баез има място в отбора ... а и само той може да бяга :lol: ;)
[center]ЧЕРВЕНИ ШАМПИОНИ[/center]

Потребителски аватар
Hristo_Stoichkov
Контакти:

Мнениеот Hristo_Stoichkov » 21 яну 2010 12:58

В следващите 3 дни ще изиграем бая контроли,имате ли информация някоя от тях дали ще я дават някаде.
ИзображениеИзображениеИзображение
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображение

Потребителски аватар
crap
Контакти:

Мнениеот crap » 21 яну 2010 14:56

Няма да ги дават, виж срещу какви отбори играем...
YA GUNNERS YA

Върни се в “ЦСКА”