Блъскане на дете до тъча - червен!
Кампаняро срещиу Малинов - червен!
Мисиджан срещу Кулма - червен!
Натанаел - 15 червени!!!
Пластун - игра с ръка в наказателното - дузпа!!!
ЦСКА спокойно може да каже, че е ощетен!
Купа на България (1/4 финал) ЦСКА-София - Лудогорец (Разград)
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: Купа на България (1/4 финал) ЦСКА-София - Лудогорец (Разград)
Sstefanov написа:hydetoshi написа:Sstefanov написа:delqnski47 написа:Хахахаххаха.Пускайте да четете Спиртала!Няма такъв кеф.
Какъв кеф бе, по жалък мач не е имало. Истината е такава, отменен гол, вдигнати засади, червени картони ...... Това е гнусният отбор на гг.
Е ще видим утре шахматистите. Ще трябва да изпия 3 кафета да не ме хипнотизират Делио и Ко.
Недей отбива номера с нас бе. Кажи истината един път, бъди мъж поне един път в живота си ! Отвратително гнусен мач, отвратително гнусен купен съдия.
Ти си най-големия мъж във форума. А съдиите на Левски- Верея, Левски-Витоша и Левски - Пирин са страшни пичове.
Arsenal- a new era begins ! Again!...
-
- Контакти:
Plovdivskia Grand написа:Мутренските времена се връщатКабаков завърши със съдийската си ,,кариера".Добре дошъл конгрес на БФС
![]()
![]()
!Коментаторчето е толкова жалко,че не заслужава коментар.
За това, което сътвори днес, Кабаков трябва да бъде изваден до живот от съдийството. Да видим какво ще се случи.
ChuckNorris написа:Plovdivskia Grand написа:Мутренските времена се връщатКабаков завърши със съдийската си ,,кариера".Добре дошъл конгрес на БФС
![]()
![]()
!Коментаторчето е толкова жалко,че не заслужава коментар.
За това, което сътвори днес, Кабаков трябва да бъде изваден до живот от съдийството. Да видим какво ще се случи.
Глупости...
Не знам защо но феновете на Левски и новите им приятели под тепетата по ги е яд от феновете на Лудогорец, които аристократично не коментират мача.
W84me написа:Уникална организация за пореден път от страна на ГГ. Поръчково съдийство и то срещу Лудогорец! Нещо нечувано и невиждано!
и двете купи са наще трепери за третото място
Баскетболни припознавачи в синьо да не ми дават акъл.
Жалкото в случая е, че Кабаков се води най-добрият ни съдия в момента.
Ясно беше, че ще изпусне мача и за това направи толкова фрапантни грешки и в двете посоки, което е наистина жалко.
Ясно беше, че ще изпусне мача и за това направи толкова фрапантни грешки и в двете посоки, което е наистина жалко.

hydetoshi написа:Sstefanov написа:hydetoshi написа:Sstefanov написа:delqnski47 написа:Хахахаххаха.Пускайте да четете Спиртала!Няма такъв кеф.
Какъв кеф бе, по жалък мач не е имало. Истината е такава, отменен гол, вдигнати засади, червени картони ...... Това е гнусният отбор на гг.
Е ще видим утре шахматистите. Ще трябва да изпия 3 кафета да не ме хипнотизират Делио и Ко.
Недей отбива номера с нас бе. Кажи истината един път, бъди мъж поне един път в живота си ! Отвратително гнусен мач, отвратително гнусен купен съдия.
Ти си най-големия мъж във форума. А съдиите на Левски- Верея, Левски-Витоша и Левски - Пирин са страшни пичове.
Абе и теи съдии да го духат бе, никога не съм искал да ми бутат отбора НИКОГА! Да не ни бяха давали дузпи и голове!
Нека падаме като сме по слаби, но вие, вие сте друга работа. Вие не сте мъже.
eddie написа:Блъскане на дете до тъча - червен!
Кампаняро срещиу Малинов - червен!
Мисиджан срещу Кулма - червен!
Натанаел - 15 червени!!!
Пластун - игра с ръка в наказателното - дузпа!!!
ЦСКА спокойно може да каже, че е ощетен!
напълно съм съгласен
Баскетболни припознавачи в синьо да не ми дават акъл.
demon777 написа:W84me написа:Уникална организация за пореден път от страна на ГГ. Поръчково съдийство и то срещу Лудогорец! Нещо нечувано и невиждано!
и двете купи са наще трепери за третото място
Сам не си вярваш, ако ви срещнем на финала, ще ви пръснем аналите.