https://www.sportal.bg/news.php?news=699034
Но, аз като гледам, то и без друго натам вървят нещата, така че, общо взето съм спокоен.

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
rebelheartous написа:Furious_Monk написа:Луан и Артур съм ги чувал, втория май се натиска за Барселона.
По принцип би трябвало да са по-силни от тези аматьори с които играха днес, но пък не се знае как ще протече мача с тях. При ранен гол и бърз втори... едва ли са по-силни от повечето испански отбори.
Лукас Бариос им е най-силният играч. Него би трябвало също да го знаеш.
От това, което си написал, вярното е само едно - че плашещ факта, че нямаме равностоен заместник на Карвахал и причината за това (както и други неща) е в калпавата самоувереност на Зидан, който не поиска наистина качествен заместник на Данило. ". . . пореден силен мача на Ашраф Хакими." WTFFurious_Monk написа: Иначе трябва да се спомене поредния силен мач на Ашраф Хакими. Това момче започва да плаши колкото добър може да стане, възможно е да се окаже много голяма конкуренция на Карвахалката, а в един момент, когато двама души са равностойни, доста често единия иска да се премести другаде, за да си спечели титулярно място.
Все пак е доста млад и има още доста да се учи.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 2 госта