Купа на България (1/4 финал) ЦСКА-София - Лудогорец (Разград)

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
Жълто-черен Пловдив
Контакти:

Re: Купа на България (1/4 финал) ЦСКА-София - Лудогорец (Разград)

Мнениеот Жълто-черен Пловдив » 14 дек 2017 11:56

Фенството си е фенство, но гледайте малко по-реално на нещата: досега имате една-единствена победа срещу Лудогорец. Треньорът ви твърди, че все сте ги надигравали, но накрая вашата кошница се оказваше пълна, не тяхната.

Според мен ще е оспорван двубой, не се наемам да дам прогноза, но е по-вероятно Лудогорец да победи.

Срещата е 1х2.

хиксът го считайте за продължения и дузпи ;)

Потребителски аватар
MAXIMUS
Контакти:

Мнениеот MAXIMUS » 14 дек 2017 12:40

Дойде D-DAY ! Време е за десант ! Всички на стадиона ! Хайде "Армейци", играйте за нас !

Потребителски аватар
sizif
Контакти:

Мнениеот sizif » 14 дек 2017 12:42

krumeto написа:
mikata написа:"С деца на мач" срещу Лудогорец

Никога няма да тръгна на мач с детето си на Армията и да го направя престъпник! :roll:
Когато заведох сина си за първи път на мач на Лудогорец с ЦСКА ме попита, "какви са ония, дето са затворени там".
Отговорих му, че са престъпници, затворени в аквариум, като акули. Те не тръгват да гледат мач, а да бият и да убиват.

Нашите деца са в Г и няма проблем.То на стадиона ви има повече баби дошли заради безплатни лекарства от Киро отколкото младежи или деца.Изключвам мургавите любимци на принц Ангел Петричев от фенклуб Каменар :)
Нищо общо нямате с Апостола

Ozzimozzi
Контакти:

Мнениеот Ozzimozzi » 14 дек 2017 12:44

Жълто-черен Пловдив написа:Фенството си е фенство, но гледайте малко по-реално на нещата: досега имате една-единствена победа срещу Лудогорец. Треньорът ви твърди, че все сте ги надигравали, но накрая вашата кошница се оказваше пълна, не тяхната.

Според мен ще е оспорван двубой, не се наемам да дам прогноза, но е по-вероятно Лудогорец да победи.

Срещата е 1х2.

Подчертаното не е вярно!
Относно мача - много ми се иска да бием, защото все още смятам, че КБ е реално постижима цел за ЦСКА, за разлика от шампионска титла, но съм сигурен, че Лудогорец ще подходят много по-здраво в този мач, отколкото в последния шампионатен мач!
Защо Левски не е обслужвал дълга си към НАП в последните 2 години, при положение, че това е водещото плащане за придобиване на лиценз?
- Не бих казал, че плащанията към НАП са най-важното нещо за получаване на професионален лиценз.

Красимир Иванов

CaptainBertorelli
Контакти:

Мнениеот CaptainBertorelli » 14 дек 2017 12:45

За съжаление няма да мога да присъствам. Надявам се публиката да не се подаде на провокации. Това в Пловдив въобще не беше случайно.
Хайл Мусолини

Потребителски аватар
sizif
Контакти:

Мнениеот sizif » 14 дек 2017 12:47

PFC Litex написа:Благодаря, че ми показа правия път на мен невежия, който има зад гърба си 5 елкласика, две дербита между МЮ и Пуул, но какво ли зная аз щом не съм ходил на митичната армия да гледам мач между червени и зелени..///
Аз съм адски благодарен на ГГ, че направи така да прогледна, що за пародия е футбола в България и ще съм му благодарен цял живот, че ме отърва от същия.

За пореден път доказваш своето невежество.Сравняваш класико и ман ю с балканските дербита...Ако беше ходил на Аржентинско или Бразилско.На някое балканско,полско или руско дерби...

Потребителски аватар
sizif
Контакти:

Мнениеот sizif » 14 дек 2017 12:51

Жълто-черен Пловдив написа:Фенството си е фенство, но гледайте малко по-реално на нещата: досега имате една-единствена победа срещу Лудогорец. Треньорът ви твърди, че все сте ги надигравали, но накрая вашата кошница се оказваше пълна, не тяхната.

Срещата е 1х2.

Горе-долу точно мнение.Да,последните мачове ги надиграваме но единият път с два измислени гола от засади и след това с недадена дузпа и даден измислен червен картон за нас те взеха 4 точки.

Потребителски аватар
sizif
Контакти:

Мнениеот sizif » 14 дек 2017 12:52

Време е за мач.Чакаме победа срещу ордата на Киро.

kiril.a.d
Контакти:

Мнениеот kiril.a.d » 14 дек 2017 13:03

Четa, игрaчите нa Лудогорец, продължaвaт дa мислят зa Милaн...Товa е добре! И сaмо Xеро се сещa че днес им друг тежък мaч. Но дaли някой ще го слушa, мислейки зa Милaн? ;)...
Понеже се видя че не можем да станем французи, махам Марсилезата. В Ориента си е по-добре, нали?

kiril.a.d
Контакти:

Мнениеот kiril.a.d » 14 дек 2017 13:11

TristaNNN написа:
kiril.a.d написа::) Не можете дa искaте повече от 1 гол рaзликa в тaкъв мaч! Нмекнax ви зa Милaн и точно товa ще видят Лудогорец, кaк се отпaдa с 1 гол рaзликa, по итaлиaнски...1:0 или 2:1...НО, имa и някaкъв шанс, Белчев толковa дa си повярвa, че дa повтори грешкaтa нa Томaш, нa Aрмиятa...А дaно си е взел поукa от зaгубaтa нa Берое ;)...
И тaковaтa - Делио Роси дa бъде нa мaчa и дa си зaписвa, кaк се игрaе по итaлиaнски ;) :mrgreen:

По-добре треньорчето на домакините да си записва как се играе по италиански, защото твърди, че досега винаги били надигравали Лудогорец. :lol: Само дето, редовно си ядат бой от зелените, така че май не е Роси този, който трябва да води записки.

Че сме нaдигрaвaли Лудогорец, тaкa е. НО, по тaктикaтa нa тотaлния футбол. Уви, добрa игрa, но неефективнa...нo пък не зaбрaвям фaкторa съдии нa Домусa, плюс кaрaтисти нa теренa ;)...И днес, много зaвиси, кaкво е поръчaно нa съдиятa и дaли е поръчaно - чaк Белчев го кaзвa, дa се пaзят от провокaции и съдиятa ;)
A товa, че сме пaдли в повечето случaи, точно е Роси дa си води зaписки ;)...
Днес се нaдявaм Белчев дa е измислил тaктикaтa, щото срещу Лудите не може с тотaлен футбол...Дa видим!
Понеже се видя че не можем да станем французи, махам Марсилезата. В Ориента си е по-добре, нали?

Върни се в “ЦСКА”