Ще имат ли собствени футболни канали българските отбори?

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Parmalat

Ще имат ли собствени футболни канали българските отбори?

Мнениеот Parmalat » 21 яну 2010 13:32

Реших да се поразровя в швейцарските сайтове на футболните клубове и ми направи впечатление че повечето имат собсрвени ТВ канали :roll: .Преди малко гледах подготовката на Иънг Бойс Берн водача в Швейцарската суперлига.Беше доста интересно караха ски в планината и после отидоха в някакво иглу и си похапваха. :lol:

Както и да е питам ви възможно ли е и при нас след години да имат собствени канали? ;)
Последна промяна от Parmalat на 21 яну 2010 13:39, променено общо 1 път.
[center]R.I.P[/center]
[center]Този ник вече е невалиден и никой не го използва.[/center]

Потребителски аватар
child in time
Контакти:

Re: Ще имат ли собствени футболни канали българските отбор?

Мнениеот child in time » 21 яну 2010 13:36

Да не дава господ! Те и сега трудно с издържат повече от един мач на седмица имах си аз да пуснат ФК Сливен ТВ или ФОКС Монтана ! :) :) :) Повечето ни отбори едвам вързват двата края камо ли телевизия да пускат! Мисля че даже намалиха екипа който прави списанието на Левски!
БюрекOFF и Цветан перфектните НЕпознати! :-)

Parmalat

Мнениеот Parmalat » 21 яну 2010 13:40

child in time написа:Да не дава господ! Те и сега трудно с издържат повече от един мач на седмица имах си аз да пуснат ФК Сливен ТВ или ФОКС Монтана ! :) :) :) Повечето ни отбори едвам вързват двата края камо ли телевизия да пускат! Мисля че даже намалиха екипа който прави списанието на Левски!

Е аз не ти казвам сега на моменда.Говоря примерно след 10 или 15 години когато имаме хубави стадиони и всичко си е европейско ;)
[center]R.I.P[/center]
[center]Този ник вече е невалиден и никой не го използва.[/center]

Потребителски аватар
durex
Контакти:

Мнениеот durex » 21 яну 2010 13:42

Parmalat написа:
child in time написа:Да не дава господ! Те и сега трудно с издържат повече от един мач на седмица имах си аз да пуснат ФК Сливен ТВ или ФОКС Монтана ! :) :) :) Повечето ни отбори едвам вързват двата края камо ли телевизия да пускат! Мисля че даже намалиха екипа който прави списанието на Левски!

Е аз не ти казвам сега на моменда.Говоря примерно след 10 или 15 години когато имаме хубави стадиони и всичко си е европейско ;)

До година и половина не си ли направят...след това света свършва :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
child in time
Контакти:

Мнениеот child in time » 21 яну 2010 13:42

Parmalat написа:

Дотогава Телевизията сигурно ще е отживелица! :)
БюрекOFF и Цветан перфектните НЕпознати! :-)

lubeste
Контакти:

Re: Ще имат ли собствени футболни канали българските отбори?

Мнениеот lubeste » 21 яну 2010 13:46

еми Левски имат онлайн телевизия на сайта.излъчват стари контроли и мачове от подготовката, но като цяло е организирано доста слабо и е платено

Потребителски аватар
ЕМИЛ
Контакти:

Мнениеот ЕМИЛ » 21 яну 2010 14:07

По стадионите няма кой да ги гледа нашите отбори,а ние говорим за ТВ канали............. :mrgreen: :mrgreen:

donpacko
Контакти:

Мнениеот donpacko » 21 яну 2010 14:14

Е аз не ти казвам сега на моменда.Говоря примерно след 10 или 15 години когато имаме хубави стадиони и всичко си е европейско ;)[/quote]
Е ти си оптимист щом след десетина години виждаш да имаме хубави стадиони.

Потребителски аватар
unist_gp
Контакти:

Мнениеот unist_gp » 21 яну 2010 14:40

ще имат, ако имат пари.....

Потребителски аватар
Svetlio
Контакти:

Мнениеот Svetlio » 21 яну 2010 14:59

Каква ти телевизия човече , половината отбори ще фалират до година - две ... А и както казаха преди мен , българските отбори по стадионите няма кой да ги гледа , да не говорим за собствени ТВ канали !

Върни се в “Футбол - България”