Както и да е питам ви възможно ли е и при нас след години да имат собствени канали?

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90
child in time написа:Да не дава господ! Те и сега трудно с издържат повече от един мач на седмица имах си аз да пуснат ФК Сливен ТВ или ФОКС Монтана !![]()
![]()
Повечето ни отбори едвам вързват двата края камо ли телевизия да пускат! Мисля че даже намалиха екипа който прави списанието на Левски!
Parmalat написа:child in time написа:Да не дава господ! Те и сега трудно с издържат повече от един мач на седмица имах си аз да пуснат ФК Сливен ТВ или ФОКС Монтана !![]()
![]()
Повечето ни отбори едвам вързват двата края камо ли телевизия да пускат! Мисля че даже намалиха екипа който прави списанието на Левски!
Е аз не ти казвам сега на моменда.Говоря примерно след 10 или 15 години когато имаме хубави стадиони и всичко си е европейско
Parmalat написа:child in time написа:Да не дава господ! Те и сега трудно с издържат повече от един мач на седмица имах си аз да пуснат ФК Сливен ТВ или ФОКС Монтана !![]()
![]()
Е аз не ти казвам сега на моменда.Говоря примерно след 10 или 15 години когато имаме хубави стадиони и всичко си е европейско
Върни се в “Футбол - България”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 9 госта