sin4ec написа:Mitata написа:
Няколко са причините, довели до драстичното падане на посещаемостта, емиграцията е една от тях. Между другото емигрантите също се интересуват от ЦСКА, макар да нямат възможност да гледат на живо мачовете на отбора.
Емигрираха точно хора работещи, ходещи по мачове. И неслучайно като играе БГ отбор в Европа, се изсипват огромен брой хора оттам. Да, няма да си забравят корена и ще се интересуват, но тук няма да се върнат...
Не мисля, че миграцията на българите е причината. Това е доста дълга тема и няма да влизам в нея, но ще посоча други.
2. Нямаме условия по стадионите. Имал съм удоволствието да посетя мач в Европа (в Англия) там е кеф да идеш. Само, който е ходил, той би ме разбрал.
3. БГ футбола не е продукт. Качеството е ниско. Да, има тръпка, като играе нашия отбор, но аз например (щото не съм от София) на Армията не съм ходил за мач срещу Витоша например ! - там какво да видя ?
4. Големииии интриги по оста футболни президенти. Между тях си, а и между тях и БФС. Отблъсква това. Не ми е интересно например да чета мъдрите мисли на Венци Стефанов или да гледам лукавия поглед на Домуса. Това насажда и напрежение между феновете.
Та........ето още няколко причини за липсата на фенове по стадионите.