Купа на България (1/4 финал) ЦСКА-София - Лудогорец (Разград)

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Re: Купа на България (1/4 финал) ЦСКА-София - Лудогорец (Разград)

Мнениеот sin4ec » 13 дек 2017 20:56

Teo написа:Всичко живо на Армията... да ги заколиме!!!!!!!
@ ЕУФОРИЯ СЕ УСЕЩАААА, АДРЕНАЛИНА СЕ ПОВИШАВАААААА

Еуфория се усеща, че свършва учебната година, че идват светли празници и ще има почивка и банкети. Болшинството хора не ги бърка футбола, ама изобщо.
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]

Mitata
Контакти:

Мнениеот Mitata » 13 дек 2017 21:13

sin4ec написа:

Болшинството хора не ги бърка футбола, ама изобщо.

Важни са тези, които се интересуват от футбол, специално от ЦСКА. А те не са никак малко! За ЦСКА се вълнуват не само червените, а и всички останали почитатели на футбола, защото ЦСКА е най-обичаният и в същото време най-мразеният отбор в България. Със сигурност броят на интересуващите се от ЦСКА ще се увеличава, защото скоро ЦСКА да се върне там, където му е мястото - на европейскатата сцена.
ЦСКА, ЦСКА всичко започва и свършва така,
ЦСКА, ЦСКА, затова е измислен света!

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Мнениеот sin4ec » 13 дек 2017 21:34

Mitata написа:
sin4ec написа:

Важни са тези, които се интересуват от футбол, специално от ЦСКА. А те не са никак малко! За ЦСКА се вълнуват не само червените, а и всички останали почитатели на футбола, защото ЦСКА е най-обичаният и в същото време най-мразеният отбор в България. Със сигурност броят на интересуващите се от ЦСКА ще се увеличава, защото скоро ЦСКА да се върне там, където му е мястото - на европейскатата сцена.

Глупости на търкалета. С тия комсомолски полюции няма кого да трогнеш. Огромна част от феновете на Левски и ЦСКА са вече в Европа, работят там, създават семейства там. Ходят на мачове там и няма да се върнат. И още ще избягат натам. Децата им ще тренират и играят за онези клубове. Тук вече 2000 човека посещаемост се води голяма, а ще става и по-лошо. Берое, Ботев и Локо Пд редовно играят пред няколкостотин човека, и столичните отбори отиват натам. Заравянето на главата в пясъка не решава проблемите. Нещата изтляват и замират. Факт, за съжаление... :(

tochavos
Контакти:

Мнениеот tochavos » 13 дек 2017 21:41

NOMER14 написа:
tochavos написа:
NOMER14 написа:
matador1 написа:
NOMER14 написа:Може ли някой да извади статистика за всеки футболист на домакинския отбор колко срещи, победи, равни и загуби има срещу Разград.

Ето я статистиката към момента:

http://a-pfg.com/статистика/цска-срещу-лудогорец/

Питам за футболисти, а не за несъществуващата вече А рфг/пфг.

Намери си я сам или много те мързи?

Aз нашите футболисти си ги знам...
А дали Вие си познавате футболистите и техните кариери. Все пак мина година и трябва да сте ги опознали.

Нещо си неадекватен, не ти се разбира нищо. Искаш статистика, намери си я сам - какви наши ваши футболисти, какви пет лева.

Mitata
Контакти:

Мнениеот Mitata » 13 дек 2017 21:44

sin4ec написа:
Mitata написа:
sin4ec написа:

Глупости на търкалета. С тия комсомолски полюции няма кого да трогнеш. Огромна част от феновете на Левски и ЦСКА са вече в Европа, работят там, създават семейства там. Ходят на мачове там и няма да се върнат. И още ще избягат натам. Децата им ще тренират и играят за онези клубове. Тук вече 2000 човека посещаемост се води голяма, а ще става и по-лошо. Берое, Ботев и Локо Пд редовно играят пред няколкостотин човека, и столичните отбори отиват натам. Заравянето на главата в пясъка не решава проблемите. Нещата изтляват и замират. Факт, за съжаление... :(

Няколко са причините, довели до драстичното падане на посещаемостта, емиграцията е една от тях. Между другото емигрантите също се интересуват от ЦСКА, макар да нямат възможност да гледат на живо мачовете на отбора.
ЦСКА, ЦСКА всичко започва и свършва така,
ЦСКА, ЦСКА, затова е измислен света!

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Мнениеот sin4ec » 13 дек 2017 21:59

Mitata написа:
Няколко са причините, довели до драстичното падане на посещаемостта, емиграцията е една от тях. Между другото емигрантите също се интересуват от ЦСКА, макар да нямат възможност да гледат на живо мачовете на отбора.

Емигрираха точно хора работещи, ходещи по мачове. И неслучайно като играе БГ отбор в Европа, се изсипват огромен брой хора оттам. Да, няма да си забравят корена и ще се интересуват, но тук няма да се върнат...

Потребителски аватар
k_oleto
Контакти:

Мнениеот k_oleto » 13 дек 2017 22:25

sin4ec написа:
Mitata написа:

Емигрираха точно хора работещи, ходещи по мачове. И неслучайно като играе БГ отбор в Европа, се изсипват огромен брой хора оттам. Да, няма да си забравят корена и ще се интересуват, но тук няма да се върнат...

Не мисля, че миграцията на българите е причината. Това е доста дълга тема и няма да влизам в нея, но ще посоча други.

2. Нямаме условия по стадионите. Имал съм удоволствието да посетя мач в Европа (в Англия) там е кеф да идеш. Само, който е ходил, той би ме разбрал.
3. БГ футбола не е продукт. Качеството е ниско. Да, има тръпка, като играе нашия отбор, но аз например (щото не съм от София) на Армията не съм ходил за мач срещу Витоша например ! - там какво да видя ?
4. Големииии интриги по оста футболни президенти. Между тях си, а и между тях и БФС. Отблъсква това. Не ми е интересно например да чета мъдрите мисли на Венци Стефанов или да гледам лукавия поглед на Домуса. Това насажда и напрежение между феновете.
Та........ето още няколко причини за липсата на фенове по стадионите.

Потребителски аватар
sizif
Контакти:

Мнениеот sizif » 13 дек 2017 22:30

krumeto написа:
vratar4eto написа:Само съдията си знае какво му е в момента :mrgreen: Натиска на двамата аги на БГ футбола в момента сигурно е потресаващ.

А защо мислите, че всички "аги" оказват натиск на съдиите, като вашия ага ГГ??? :roll:
Не четем нито за Домусчиев, нито за другите управници или фенове на Лудогорец! :o
От един месец четем За срещи на ГГ, изявления на Марков, на феновете, за бонуси от пет хилки, безплатни пропуски...
УУУУУXXX, писна ми! Знам, че сте две нули ама какво да се прави! Все едно, ще завладеете света с една победа! ;)

Агата е само един и той е от Разград.Натиск към съдиите има от Разград на всеки ваш мач. ЦСКА изгуби поне 12 точки заради нарочно съдийски своеволия.Разград си взеха над 10 точки от съдийска подкрепа.Победата отново ще я завоюваме на трибуните а на терена ще се види.Последната ви победа на Армията дойде след две очевидни засади. При следващия мач в София съдията не даде 100%дузпа за ЦСКА. Във форумите много сте много активни 5-6 човека така,че се хванете и елате да си подкрепите отбора.
Нищо общо нямате с Апостола

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Мнениеот sin4ec » 13 дек 2017 22:47

k_oleto написа:
Не мисля, че миграцията на българите е причината. Това е доста дълга тема и няма да влизам в нея, но ще посоча други.

2. Нямаме условия по стадионите. Имал съм удоволствието да посетя мач в Европа (в Англия) там е кеф да идеш. Само, който е ходил, той би ме разбрал.
3. БГ футбола не е продукт. Качеството е ниско. Да, има тръпка, като играе нашия отбор, но аз например (щото не съм от София) на Армията не съм ходил за мач срещу Витоша например ! - там какво да видя ?
4. Големииии интриги по оста футболни президенти. Между тях си, а и между тях и БФС. Отблъсква това. Не ми е интересно например да чета мъдрите мисли на Венци Стефанов или да гледам лукавия поглед на Домуса. Това насажда и напрежение между феновете.
Та........ето още няколко причини за липсата на фенове по стадионите.

На 100 % съм съгласен с доводите ти. Само ще допълня, че на един стадион нейде из Европа в сектор "Гости" имаше...баня с 12 душа. С топла вода. И заваллиите, пътували 26 часа в рейса, се възползвахме от това! А тук няма даже къде да се изпикаеш, а пък ако си момиче-заеби...по едно време дамската ни част беше със стратегия: две мацки хващат някое знаме и го опъват за параван, а другите зад паравана се оправят с превръзки и прочее женски истории. Аве оправни са ни момичетата, но това е срамна работа. В 21 век сме, не сме по времената на Румена воевода... ;)

Потребителски аватар
onegavon
Контакти:

Мнениеот onegavon » 13 дек 2017 23:08

Всичките ти постове са извън темата.Ако има нещо да пишеш за мача добре, ако ли не спри да спамиш.

Сега е момента да пречупим зелените и да ги пратим на почивка със смачкано самочувствие.Това ще има ефект и през пролетния дял.Това е много важно особено ,ако нямаш и публика зад гърба си която да те вдигне.

Върни се в “ЦСКА”