Александър Томаш е новият старши треньор на Берое

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
openminded
Контакти:

Re: Оставка.Време е Томаш да си ходи.Веднага

Мнениеот openminded » 10 дек 2017 21:31

Пичове, що така се хванахте за палците днеска? Малко романтика трябва, не така директно.Не че не се е случвало и с други, ама вас пък все срещу един отбор ви омекват мартинките :mrgreen:

sandi74

Мнениеот sandi74 » 10 дек 2017 21:35

openminded написа:Пичове, що така се хванахте за палците днеска? Малко романтика трябва, не така директно.Не че не се е случвало и с други, ама вас пък все срещу един отбор ви омекват мартинките :mrgreen:

Срещу тия хард го раздаваме и дори сме без наколенки за да бъде тръпката още по-голяма и удоволствието да е пълно.Факт :mrgreen: :lol: Важното е че е от все сърце и с нужното уважение :mrgreen: 8-)

hellios
Контакти:

Мнениеот hellios » 10 дек 2017 21:39

Betchualeng Arnaikem написа:
hellios написа:https://www.uefa.com/teamsandplayers/teams/club=2608297/domestic/index.html ето тук можеш да видиш пред УЕФА дали сме Литекс или ЦСКА.

Според профила на отбора, за който си дал линк това не е нито Литекс, нито ЦСКА а отбор, който няма мачове в ЕКТ. Достатъчно е човек да цъкне на Profile и да погледне.

http://www.uefa.com/teamsandplayers/tea ... index.html ето ти профила на Литекс.

Sisi 1914
Контакти:

Мнениеот Sisi 1914 » 10 дек 2017 22:01

Вие му искате оставката, но е важното дали той ще си я даде и ръководството дали Ше му я приеме.
:lol:
Левски завинаги в моето сърце![

Потребителски аватар
Жълто-черен Пловдив
Контакти:

Мнениеот Жълто-черен Пловдив » 10 дек 2017 22:03

kamilata3 написа:Като е чорбар кирето,защо избяга от армията,а за продадения мач нека се видят кой плюят едни и същи палавници,както казвам аз по- големите цесекари от всички нас армейци.

Не знам кой какъв е и не ме интересува, но ти казвам - влезе ли ЦСКА 1948 в елита, вие отивате в миманса. Помни ми думата. Боко няма да е вечно на власт. ;) А падне ли, уговорките с Микре не важат.

Потребителски аватар
greenlandia

Мнениеот greenlandia » 10 дек 2017 22:18

Жълто-черен Пловдив написа:
kamilata3 написа:Като е чорбар кирето,защо избяга от армията,а за продадения мач нека се видят кой плюят едни и същи палавници,както казвам аз по- големите цесекари от всички нас армейци.

Не знам кой какъв е и не ме интересува, но ти казвам - влезе ли ЦСКА 1948 в елита, вие отивате в миманса. Помни ми думата. Боко няма да е вечно на власт. ;) А падне ли, уговорките с Микре не важат.

Точно,то това няма нищо общо с цска
Ненавиждам левски и цска!!!! от днес 14.11.2013 и лайногорец.
НЯМА МОЕ,НЯМА ТВОЕ,СВЕТЪТ Е БЕРОЕ

На линия
Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 10 дек 2017 22:41

greenlandia написа:
Жълто-черен Пловдив написа:

Точно,то това няма нищо общо с цска

Отидете да го обясните на припознавачите, те се имат за "армейци" и искат тенекии на секундата.
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

ivandimitrov6712
Контакти:

Мнениеот ivandimitrov6712 » 10 дек 2017 22:44

На Боруйци проблемът им е точно никакъв.Те спокойно могат да си менкат Ил.Илиев и Томаш,още повече и двамката са в Ст.Загора,както се казва на една ръка разстояние.Когато имат мач със Тирето,назначават Илиев,когато имат мач със Левски назначават Томаш :mrgreen: .А когато играят срещу останалите отбори няма нужда от треньори,защото те само объркват футБАЛЕРИНИТЕ :)

Потребителски аватар
Carl13

Мнениеот Carl13 » 10 дек 2017 22:44

DrAvalanche написа:Литекс и Олимпик Тетевен винаги са поддържали топли връзки. Независимо как са се прекръствали през годините.

Етова за това гояоря !! https://scontent-sof1-1.xx.fbcdn.net/v/ ... e=5A8C8CCC ВСИЧКО КАЗВА ТАЗИ СНИМКА ПОДПИРАНЕ И САМО ПОДПИРАНЕ ЗА ЛИТЕКС-ЦСКА. ! Срещу витоша същата история !! никаква засада на долапчиев този дига флага. Защото ако отбор без пари и гирачи бие цска е СТРАШНО КАКТО С БОТЕВ ПД 1-1 !! страшно подпиране от съдиятя ГОЛЯМ СТРАХ СТРАШЕЛАС !! Б** ТИЯ НАСРАНИ КУЧЕТА УМРЕЛИ СТРАХЛИВИ ХАХА на сила шампиони искат да правят ЛИТЕКС ЕТРОПОЛЕ !

Потребителски аватар
BEROE_StZ
Контакти:

Мнениеот BEROE_StZ » 10 дек 2017 22:52

Балкански Орел написа:Язък, че такъв клуб като Берое се нагъзи така грозно на гмо-то.Жалко, а като знам какви истории са ми разказвали за Берое като малък...

С това 6:0 ше ви ебават много дълго време за съжаление.

..........................................
На тези с червените сърца не им дреме........за Берое.
Треньорското трио, някои футбалери, "страдам" за Павката, че не беше на терена.
Той и Мирчев си го каза директно какво усещали преди мача, преди да стъпят на армията (интервю излъчено по време на студиото преди мача) Заплатките им от армията ли са или от ПФК Берое?
Естествено попарата сърбаме феновете на отбора. Затова и няма хора по стадионите. Срамна история, резил, обида за клуба.
Това ни идва в повече след двата мача за КБ през 2016 и онова 0:3 в Ст.Загора преди 3 месеца.
1972, 1979, 1986, 2010, 2013, 2015, 2016

Върни се в “Берое”