@ Работата си я свършихме в ППЛ засега, остава още един мач срещу злото на българския клубен футбол!
ЦСКА София е религия!!!!!
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
Teo написа:Честита победа драги червени приятели!![]()
@ Работата си я свършихме в ППЛ засега, остава още един мач срещу злото на българския клубен футбол!
snakebite написа:Да не се забрави и едно шампанско на Ванката Иванов. Игра роля на тренировъчно колче![]()
Разбира се в тези взаимоотношения срама е за оправената лека жена - т.е Берое, не са виновни ЦСКА-София !
Като видят червени фланелки и на жалките беройчета им се схващат краченцата
Mitata написа:Teo написа:Честита победа драги червени приятели!![]()
Е, нека бъдем по-справедливи. Нищо против Лудогорец и неговите привърженици. Ние не обичаме собственика на този проект, изоставил ЦСКА в съдбоносен момент!
sin4ec написа:Не съм гледал мача, но резултатът наистина е странен и предполага драстична разлика в класите, каквато няма...е, случва се и на най-добрите, но на Берое им се случва твърде често в последните години и то в точно определени мачове. Дали това е добре за футбола ни, не се наемам да коментирам.
sin4ec написа:Не съм гледал мача, но резултатът наистина е странен и предполага драстична разлика в класите, каквато няма...е, случва се и на най-добрите, но на Берое им се случва твърде често в последните години и то в точно определени мачове. Дали това е добре за футбола ни, не се наемам да коментирам.
Ozzimozzi написа:Странен, странен, колко да е странен? Колкото онова ваше 4:0 в Русе ли?
На подуенци гледа ли мача със Славия, че не видях твоя задълбочен анализ, или не си имал възможност, както често ти се случва, когато се осерете?
Потребители, разглеждащи този форум: danko_sot, goshev, vasilnv и 3 госта