Висша лига - сезон (2017-18)

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Thsmith
Контакти:

Re: Висша лига - сезон (2017-18)

Мнениеот Thsmith » 10 дек 2017 16:38

Абе аз само да питам нещо. Винаги съм се чудил на използващите подобни изрази, чувствате ли се изнасилени когато загубите? Или нещо подобно :roll: да не споменавам думите, че ми е неудобно?
Все съм останал с впечатление, че два отбора се срещат и единия побеждава другия или завършват реми. Вие обаче може да правите нещо друго в домовете си. Надявам се не, но знае ли човек.
[center][wrapimg=]https://s31.postimg.cc/edpbxz4ob/Avatar_250.png[/wrapimg]

Sometimes democracy must be bathed in blood.

A.Pinochet[/center]

Потребителски аватар
Santiago Munezz
Контакти:

Мнениеот Santiago Munezz » 10 дек 2017 16:46

Днес ще е един от онези редки случаи когато ще подкрепям твърдо Юнайтед.И съм почти сигурен,че ще пребият Плешивия.
[center][wrapimg=]http://media3.acmilan.com/uploads/dwh/multimedia/654-6.jpg[/wrapimg][wrapimg=]http://t0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcScaR27gCBKUGF931MqeFZLUIPsQ2DeXwEYHZQTrYrlfS4FIrTI6IXvl7ZGeQ[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Мнениеот rhaegar » 10 дек 2017 16:53

Рууни е толкова безполезен в тази си роля.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Изображение

Потребителски аватар
Furious_Monk

Мнениеот Furious_Monk » 10 дек 2017 16:56

Thsmith написа:Абе техника на удар... борба със съперник за високата топка и удар от мелето или сваляне към съотборник. Не да ми седи сам като колче и тогава да насочва :lol:

С две думи- Жуниньо Пернамбукано срещу Роберто Карлуш. Различни, но ефективни. Въпрос на лично предпочитание кои изпълнения харесваш повече.

Ох, гледам ги Пуул. Без Коутиньо никаква фантазия, никакво желание за импровизация, та дори и индивидуална изява. Само Милнър се опитва нещо. В една ситуация Руни много брутално го изнесе извън очертанията на терена. :lol:
Дали Кроос и Модрич все още са най-добрите? В сравнение с кого?
Анчелоти.

Потребителски аватар
Furious_Monk

Мнениеот Furious_Monk » 10 дек 2017 16:58

Furious_Monk написа:
Thsmith написа:Абе техника на удар... борба със съперник за високата топка и удар от мелето или сваляне към съотборник. Не да ми седи сам като колче и тогава да насочва :lol:

С две думи- Жуниньо Пернамбукано срещу Роберто Карлуш. Различни, но ефективни. Въпрос на лично предпочитание кои изпълнения харесваш повече.

Ох, гледам ги Пуул. Без Коутиньо никаква фантазия, никакво желание за импровизация, та дори и индивидуална изява. Само Милнър се опитва нещо. В една ситуация Руни много брутално го изнесе извън очертанията на терена. :lol:

rhaegar написа:Рууни е толкова безполезен в тази си роля.

Че то каква му е ролята на Руни? Евертън една свестна атака не са направили до този момент. По алърдайски, бутат, ръгат и затварят пространствата.

П.П

Салах наистина започна да прилича на египетския Меси, на него креативна халфова линия не му трябва.
Анчелоти.

Потребителски аватар
Thsmith
Контакти:

Мнениеот Thsmith » 10 дек 2017 17:03

абе не му трябва, онзи аматоьор кво се пльосна до него Куко ли како ли е :lol:

Furious_Monk написа:

Единия риташе колкото сила има и в повечето случай... където отиде ; ) Другия насочваше топката.

A.Pinochet[/center]

Потребителски аватар
bilyaletdinov
Контакти:

Мнениеот bilyaletdinov » 10 дек 2017 17:05

Евертън играят някакъв друг спорт. Върнаха ме в годините когато подритвах по селата.
Второто полувреме ще ги качат на разлика.
[center][wrapimg=]https://pbs.twimg.com/media/DnfK93GXoAE2sUI.jpg[/wrapimg][/center]

И този път ще победиш шампионе!

Потребителски аватар
Furious_Monk

Мнениеот Furious_Monk » 10 дек 2017 17:08

Сега го видях гола на Жиру. Много хубаво изпълнение. Венгер има щастието да има може би най-добрия от всички резервни нападатели олд скул таран.
Анчелоти.

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Мнениеот rhaegar » 10 дек 2017 17:09

Furious_Monk написа:
Че то каква му е ролята на Руни? Евертън една свестна атака не са направили до този момент.

Ами да, той няма нито скоростта, нито техниката вече, за да играе там. Не може дори да задържи топката.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Изображение

Потребителски аватар
Thsmith
Контакти:

Мнениеот Thsmith » 10 дек 2017 17:10

Абе сега като гледам тоя сняг, много забавно ще е Моуриньо да е спрял отоплението :lol: :lol: В кръга на шегата за съжаление.

A.Pinochet[/center]

Върни се в “Архив”