За едно интервю сипа на цялото ръководство мега здраво. С всяко интервю ми се вдига все повече и повече  в очите. Даже журналистите като говорят с Мъри и си личи с какво уважение говорят с него.
 За едно интервю сипа на цялото ръководство мега здраво. С всяко интервю ми се вдига все повече и повече  в очите. Даже журналистите като говорят с Мъри и си личи с какво уважение говорят с него.Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

За едно интервю сипа на цялото ръководство мега здраво. С всяко интервю ми се вдига все повече и повече  в очите. Даже журналистите като говорят с Мъри и си личи с какво уважение говорят с него.

Teo написа:Усещам как Мъри се завръща на Герена с Наско Сираков
@ Няма лошо, нека и вие сте силни да може да спрем онази зелена болест!!!!!
Teo написа:Връщането на Мъри ще бъде единственото ви спасение от нова година!
@ Силни ЦСКА и Левски = Лудогорец заминава в небитието!
Това е целта разберете го... тия издишат при два силни отбора, а Домуса това иска слаб ЦСКА и Левски и да мъчи феновете още години наред... тоя отбор в зелено толкова го мразя, че няма дума на земята с което да го опиша!
ПП Така, че вие феновете е добре да поемете инициативата и да го върнете, а не да чакате Роси дето нз в каква джунгла е попаднал!

csimoen2 написа:
Хем искаш да се инвестират пари в качествен съзтезател, хем да се пробва някой БГ (което почти сигурно означава провал)...
Потребители, разглеждащи този форум: ElCochino, Google [Bot] и 18 госта