Зимни спекулации, трансфери и контролни премеждия 2017-18

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
moreto vn
Контакти:

Re: Зимни спекулации, трансфери и контролни премеждия 2017-18

Мнениеот moreto vn » 29 ное 2017 19:03

ogrizko написа:Според мен като гледам Жоро не мисля, че има проблем да сдаде лидерската позиция. По-скоро в това е проблема, че май няма лидери в отбора и затова Жоро Илиев се мъчи да се прави на такъв. Някои мачове се получава, други - не. Просто имаме супер страхливи футболисти. Лидер е твърд и борбен играч, да надъхва и да води отбора особено в трудните моменти ....аз не виждам да имаме такива играчи, освен Жоро Илиев дето е вече на възраст и не му е работа тая роля. Истината е, че се напълнихме с мишки. Всеки чака на другия ....безхарактерни играчи се напълнихме, ей това са ни май проблемите. Мариян Огнянов примерно може да вкарва важни голове и т.н., но е прекалено фин на терена да бъде лидер. Няма да викне на другите да се хвърлят по-сериозно в мача и т.н. Абе, не знам ...голям провал на Гонзо с лятната му селекция, това е истината. Лошото е, че и Луканов може би не е такъв лидер и става проблем .....най-мишковския отбор сме :idea: ....но Георги Илиев поне се опитва да направи нещо :!:

Това е прекалено сложно за обмисляне от Шутамен,няма смисъл.... :o

black sea
Контакти:

Мнениеот black sea » 29 ное 2017 19:50

Стрелец, ставаш смешен и вече много ти се дразня, човече. Нито дума не обелваш за абсолютните "дупки" Зехиров, Старокин, Миланов, Сукуна...Шерифа, за съжаление, който обаче е дал страшно много за този отбор и никога няма да го плюя, аз лично. Както и Жоро Илиев и Сашо Цветков, за които не допускаш ли за момент, че им е паднала тотално мотивацията, особено виждайки какви съотборници имат и какъв физкултурник за треньор. Не си ли съгласен, че това не са истинските възможности на Цветков и Жоро, независимо от възрастта му. Просто нямат желание за игра...ами то всеки няма да има никакво желание за игра заедно с некадърници като Зехиров, Миланов, Сукуна, Старокин, та даже и балерините Божилов и Огнянов, които играят само когато са на кеф, повечето мачове почиват активно и чакат датата за мангизите. А по отношение на бившия ни треньор Георги Иванов, искам само да ви напомня лекииичко, че точно той доведе тези "играчи", за които сега сипем толкова "суперлативи". Те бяха и са, може най-добрите в България, което сега ни смешно и забавно...не, не точно обратното...трагично. Така, че това е лично негова селекция и точно той и само той носи отговорност за случващото се.

sicilianecat
Контакти:

Мнениеот sicilianecat » 29 ное 2017 22:47

Стрелецът наистина се уля, възхваляваше треньорски величия като Стефан Генов, Гонзо, Никола Спасов, играчи като Шерифа, Жоро Илиев, после ги плюе, ама това за нашата легенда Жоро Илиев наистина е изумително, че го казва. Аз не мисля, че има вина за слабото представяне на отбора, ако около него имаше по-добри футболисти и неговата игра щеше да е друга.
Имаше един Ратников - любимец на Шутърмен, естонското Меси, страшен, невероятен футболист, няма 1 минута изиграна по-добре от Жоро Илиев на 36, обаче като си науми нещо, давай до край, сега Жоро Илиев е нарочен и нон стоп ще четем как бил за пенсиониране, не можел да бие дузпи и фалове, дори да вкара 5 гола в един мач, ще има временно затишие и на следващия ще го почне...

ShooterMan написа:Използвам тъпия форум да си убивам времето и да си драскам квото ми е кеф

и ти си един от символите на този форум, един от доайените му, така че недей с такова неуважение!

Потребителски аватар
ogrizko
Контакти:

Мнениеот ogrizko » 03 дек 2017 22:43

само мен ли ме притеснява това, че нищо не се чува?!
толкова сме зле, а нищо не е ясно ...нито треньора, нито селекцията, нито подготовката... при това дето показваме още преди седмици трябваше нещо да се чуе, поне някой играч дето следим или нещо от сорта :roll:
ако тръгнем да вземаме нов треньор и тепърва ще преговаряме с него ....че той да определя селекция и т.н. ....малко ще е странно :shock: дано да излезе нещо добро от цялото това мълчание да го......
ИзображениеИзображениеИзображение

Vladislav
Контакти:

Мнениеот Vladislav » 04 дек 2017 08:30

Кога пък се е чувало нещо при нас, че сега да се чува. Имаме сигурно 7-8 контузени футболисти, на първо време е добре те да се оправят. През лятото взехме най- добрите, сега очакваш вероятно да вземем още по- добри. Хората си имат ангажименти с отборите и докато не свърши сезона няма как да се чуе нещо. За Луканов казаха, че поне до НГ е той, какво има да се коментира повече. Вероятно ще има освободени, кандидати за това има достатъчно. Като някакъв плюс от действията на Гонзо оценявам привличането на Хасани, който наистина се влага на максимум. Друг е въпроса че не мисля че е нормално един чужденец на 21 години да ти е най- желаещия футболист. Витиня и Чунчуков няма как да се коментират по обективни причини. Божилов си го знаем. Мариян чисто статистически се представя добре. Аз лично съм доволен от Старокин. Старае се, бори се, а и по принуда не играе на точното си място. Миланов и Антон Огнянов дали ги има или ги няма- все тая. Зехиров е пълно разочарование. Сашо след преминаването си през Магнаурската школа във футбола ("Левски") не е същия футболист, а Сукуна въобще пък не искам да го коментирам и не мисля че си заслужава. Иначе искрено се надявам Илиян да се завърне и да бъде оставен да работи на спокойствие.

Потребителски аватар
Iceberg
Контакти:

Мнениеот Iceberg » 04 дек 2017 12:43

Ще облече ли това момче фланелката на ЦСКА?
http://www.kotasport.com/%D1%89%D0%B5-% ... B0-%D1%86/

ЦСКА обмисля бартер с Черно море, разбра БЛИЦ СПОРТ. „Червените” планират да върнат във варненския тим Георги Китанов и да вземат халфа Александър Цветков.
Вратарят изгуби през настоящия сезон титулярния пост в „армейския” тим, което бе заето от Черниаскуас. Нещо повече – ако Благой Макенджиев напусне Пирин и се завърне в ЦСКА, тогава за Китанов няма да има място даже и да резервната скамейка.
"Колкото повече ядеш, толкова по-самотен ставаш!" - Стара канибалска поговорка.
--------------------------------------------------------------------------------------------------

Onq

Мнениеот Onq » 05 дек 2017 19:39

Илиан току що почти потвърди,че идва. На въпрос след мача с Локо, какво мисли за скнадиранията на неговото име по време на нашия мач с Ботев, каза че му станало много приятно, но още бил треньор на Верея, поне още 10 дни. Ако не вземат пари обаче, се маха и не спомена нищо за чужбина.

Потребителски аватар
Mathias_Coureur
Контакти:

Мнениеот Mathias_Coureur » 05 дек 2017 20:30

Илиан ще е най-добрият ни евентуален трансфер през зимата! Дано се завърне на " Тича" , ако ни стане старши треньор , аз лично му давам пълен кредит на доверие и би трябвало всички останали фенове да направим същото и да го подкрепим безрезервно. Дано Илиан се завърне на "Тича"!

Потребителски аватар
ogrizko
Контакти:

Мнениеот ogrizko » 05 дек 2017 21:04

Илиан ако се върне аз лично му давам кредит до след другата зима ....просто не виждам как ще се оправим за по-малко от година за съжаление :x :x дано бъркам де..
ИзображениеИзображениеИзображение

sicilianecat
Контакти:

Мнениеот sicilianecat » 05 дек 2017 23:33

Защо пък да му трябва цяла година, във Верея за колко време изгради отбор, ние имаме и добри футболисти, но треньор нямаме, имаме нужда от засилване на атаката, защото сме много ялови там.

Върни се в “Черно море”