Тема за борбата срещу управлението на Д.Христолов в Ботев Пд
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- botev_1912
- Контакти:
Re: ХРИСТОЛОВ, ОТБОРЪТ НА БОТЕВ НЕ Е ТВОЙ И НИКОГА НЯМА
+50
100
покривни прозорци
великата публика на Локомотив си прави великите хореографии с фотошоп:
[wrapimg=]http://www.snimki.be//store/1/181337362492.jpg[/wrapimg][/offtopic]
покривни прозорци
Онзи ден в офиса три пъти му казах на Селския да свали цената и че като направим нов отбор ще трябва да си плаща сам задълженията.Слушам го в интервюто в Novspot се прави на много смел, а в офиса целия трепереше и постоянно заекваше.
Едно от момчетата даже го барна по крака и му вика:"Мите, продавай отбора, че гледай си станал 40 кила"
Едно от момчетата даже го барна по крака и му вика:"Мите, продавай отбора, че гледай си станал 40 кила"
Да и аз чух,че се е стопил,в офиса му имало дупка на прозореца пълна мизерия.Имам чувството,че тоя живее ден за ден и няма да живее дълго
Излиза, че пари поне за начало на някаква по-сериозна форма на борба срещу Оня има. Остава да помислим за начин за събирането им, който да е честен и КРИСТАЛНО чист. Аз не съм от "организираните" фенове и може би няма да бъда, но предлагам това да е или са фен-клубовете. Касиер на начинанието според мен обаче трябва да е външен човек /всъщност двама или трима/.
Знаете ли кой от фен-клубовете е официално регистриран?
Знаете ли кой от фен-клубовете е официално регистриран?
А папагалите са птиците с доказано най-силен клюн.
Трябва сбирка в някоя зала по възможност в Неделя и да се направи организация.
Re: Сделка или НЕ ...part 2...
rump_shaker написа:шайн, мисля че темата вече е изчерпана. Ясно е че няма сделка така че може да и теглиш ключа
тя че е изчерпана е ама може само да се смени името да не се отварят нови теми и името да е например няма да отстъпим или нещо подобно.
сега прочетох една статия за пичони в 7дни и там накрая пише яе реки му се обадил и му казал изчакай още 2-3 дни,не това е интереснот а отговора на селския"не мога да чакам повече"явно му пари под краката
селски вземи си скункса не се сърди
- botev_1912
- Контакти:
Когато се реши само кажете кога и къде да се донесат парите!
За мен човека на който най-много имам доверие е Божо!
За мен човека на който най-много имам доверие е Божо!
100
покривни прозорци
покривни прозорци
- botev_1912
- Контакти:
kishe написа:rump_shaker написа:шайн, мисля че темата вече е изчерпана. Ясно е че няма сделка така че може да и теглиш ключа
тя че е изчерпана е ама може само да се смени името да не се отварят нови теми и името да е например няма да отстъпим или нещо подобно.
сега прочетох една статия за пичони в 7дни и там накрая пише яе реки му се обадил и му казал изчакай още 2-3 дни,не това е интереснот а отговора на селския"не мога да чакам повече"явно му пари под краката
Хич да не идва този да му дава пари и да го вади от калта!
За селяка мога да му пожелая да не успее да продаде клубът. Да си го вземем без пари след фалирането на АД-то към което е прикрепен клубът към момента! След това да отиде в затвора където да попадне под крилото на добри хора - БОТЕВИСТИ и цялата гавра която си направи с нашият отбор да я изтърпи и той на собствен гръб /или малко по надоло от гърбът си/
100
покривни прозорци
покривни прозорци
Хич да не идва този да му дава пари и да го вади от калта!
За селяка мога да му пожелая да не успее да продаде клубът. Да си го вземем без пари след фалирането на АД-то към което е прикрепен клубът към момента! След това да отиде в затвора където да попадне под крилото на добри хора - БОТЕВИСТИ и цялата гавра която си направи с нашият отбор да я изтърпи и той на собствен гръб /или малко по надоло от гърбът си/[/quote]
не си ме разбрал аз наблегнах на отговора на селската гнида което ме кара да си мисля че е измисли нов селски номер вместо да се моли да се отърве от клуба иначе и аз не искам да излиза сух от тази каша дето е забъркал с клуба
За селяка мога да му пожелая да не успее да продаде клубът. Да си го вземем без пари след фалирането на АД-то към което е прикрепен клубът към момента! След това да отиде в затвора където да попадне под крилото на добри хора - БОТЕВИСТИ и цялата гавра която си направи с нашият отбор да я изтърпи и той на собствен гръб /или малко по надоло от гърбът си/[/quote]
не си ме разбрал аз наблегнах на отговора на селската гнида което ме кара да си мисля че е измисли нов селски номер вместо да се моли да се отърве от клуба иначе и аз не искам да излиза сух от тази каша дето е забъркал с клуба
селски вземи си скункса не се сърди