ППЛ: Левски (София) - Пирин (Благоевград) / Събота от 17:30 /

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Как ще завърши мача...

Можете да изберете само 1 отговор

Виж резултатите

Потребителски аватар
levskarcheto96
Контакти:

Re: ППЛ: Левски (София) - Пирин (Благоевград) / Събота от 17:30 /

Мнениеот levskarcheto96 » 02 дек 2017 18:30

HardWork написа:
levskarcheto96 написа:
HardWork написа:Това би трябвало да е най - скандално измислената дупза в историята на футбола! След скандално зачетеният гол с ръка срещу Верея, сега още по скандална дузпа!

Чиста дузпа, научи правилника. Впрочем трябва да има още промени в състава, да пусне Рошу вместо Гомес, много мудно играем.

Ако това е чиста дупза, какво трябваше да се свири в двата мача на ЦСКА с Лугодорец когато Меркадо в две идентични ситуации беше задържан и свалян на земята в нак. поле??? Тогава се изредихте всички левскари дружно да ни обяснявате как то задържането било нещо нормално, сега пък било чиста дузпа :mrgreen: ! До тук с обективизма!

Е, че кога е твърдял някой от левскарите, че е нямало дузпа за вас срещу Лудогорец при 2:1. Имаше си, признавам, но за подобно задържане, направо събличане на фланелка, са се давали немалко дузпи във всякакви първенства и турнири, така че не разбирам какво толкова спорите. Трябва да го убият ли, че да има дузпа за Левски?

Потребителски аватар
анто маина

Мнениеот анто маина » 02 дек 2017 18:30

popokutepetel написа:Къф е тоя малоумен коментатор който вместо да коментира срещата плещи глупости и не знае правилата на играта?

Правило 12 Пряк свободен удар
Ако някой извърши някое от следните нарушения:
т. 8 Задържа противников състезател

Правило 14 Наказателен удар дузпа
Дузпа се отсъжда за някое от десетте нарушения за които се отсъжда пряк свободен удар.

Толкова. Разни глупости къде бил играча, можел ли не можел ли да играе с топката са абсолютни глупости, които нямат общо с играта. Показват пристрастност и изнервят и настройват зрителите.

Пич "Пирин "като бият корнер ще гледаме дали някой от" Левски" ще "задържи" някой от противника,ако да ,надявам се да напишеш че има дузпа.

SANSIRO7
Контакти:

Мнениеот SANSIRO7 » 02 дек 2017 18:31

Като цяло коментаторите на мачовете от дришалигата, са тенденционно настроени срещу Левски, защото си пазят заплатките, а е ясно че жужето и оня от морския флот колят и бесят. Защо иначе така упорито припознават мъртвеца и го рекламират като възкръснал. Затова мачовете без звук.

Потребителски аватар
Teo
Контакти:

Мнениеот Teo » 02 дек 2017 18:31

popokutepetel написа:
Teo написа:
popokutepetel написа:
Teo написа:Скандално решение... това, ако е дузпа човек, аз съм инженер!
@ Ясно е, че така правят мача лесен, но дано момчетата на Милен се амбицират и да ги обърнат, въпреки теслата!

За инженер не знам, но че си глупак е очевидно :lol:
Има ли задържане с ръка за фланелката? Имаше. Е по-горе съм ти написал правилата и съответните точки - това е нарушение и предвид, че е в нак. поле се отсъжда дузпа.

Според футболния правилник борбата във въздуха, няма как да се свири нарушение за който и да било.
@ Виж, че има посягане и на играча на Левски? Как Съдията реши, че има нарушение за вас?
Хаха :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Ясно ти цитирах какво пише в правилника. Покажи ми къде и кой е написал твоите интерпретации на правилника или просто си плещиш да не заспиш? :mrgreen:

А ръката на синия играч? Тя не пречи, нали?! :lol: :lol:
@ Интересно второ полувреме, въпреки репресията!

Потребителски аватар
olimpi
Контакти:

Мнениеот olimpi » 02 дек 2017 18:32

popokutepetel написа:
olimpi написа:Дузпа по-скоро няма. Нарушение има, но топката е далеч от Холмар, даже не му е в зоната.

А коментаторчето е и...т., как им личи от къде са им кинтите., смси засади и т.н.

Интерсено защо не се коментира удара в лицето на Мапуку.

Цитирах ти правилата - нарушение има следователно ....
Няма изискване топката да е близо или далече от играча който е фаулиран.
Между другото прост пример от мача Левски - Ловеч и отсъдената дузпа за удар в лицето на противник където топката между другото беше нейде в центъра ;)

Писал съм нарушение има, но рядко се свирят такива дузпи, не че не сме виждали велизарки, констадиновки и михтарки (последните и за нас).
Олимпий Панов -Опълченец в 1-ва рота на 1-ва Опълченска дружина, член и секретар на БРЦК. Участник в боевете при Ст. Загора, Шипка и Сливница. Майор Панов е родоначалник на българската артилерия. Продължител на делото на Левски и борците за свобода.

Потребителски аватар
popokutepetel
Контакти:

Мнениеот popokutepetel » 02 дек 2017 18:33

Teo написа:
popokutepetel написа:
Teo написа:
popokutepetel написа:
Teo написа:Скандално решение... това, ако е дузпа човек, аз съм инженер!
@ Ясно е, че така правят мача лесен, но дано момчетата на Милен се амбицират и да ги обърнат, въпреки теслата!

За инженер не знам, но че си глупак е очевидно :lol:
Има ли задържане с ръка за фланелката? Имаше. Е по-горе съм ти написал правилата и съответните точки - това е нарушение и предвид, че е в нак. поле се отсъжда дузпа.

Според футболния правилник борбата във въздуха, няма как да се свири нарушение за който и да било.
@ Виж, че има посягане и на играча на Левски? Как Съдията реши, че има нарушение за вас?
Хаха :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Ясно ти цитирах какво пише в правилника. Покажи ми къде и кой е написал твоите интерпретации на правилника или просто си плещиш да не заспиш? :mrgreen:

А ръката на синия играч? Тя не пречи нали?! :lol: :lol:
@ Интересно второ полувреме, въпреки репресията!

Това беше рамо, но дори да приемем, че е ръка явно е гледал Каранга срещу Славия ;)

Warped
Контакти:

Мнениеот Warped » 02 дек 2017 18:35

Диемаджийте са абсолютни п*тки... Дузпа има 100%.
Непринуден:
Нямам време за странични неща. В момента най-важното е това на снимката. Гледам го, любувам се и бия чикии.

Потребителски аватар
levski4ever86

Мнениеот levski4ever86 » 02 дек 2017 18:35

Мапукуууууууууу
[center]България е нашата родина, Апостола е нашия баща, "Георги Аспарухов" е стадиона, а "Левски" е в нашите сърца!
[wrapimg=]http://i.imgur.com/ByfNCqX.png[/wrapimg][/center]

Върни се в “Левски”