Първа Професионална Футболна Лига - сезон 2017/2018

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
icko65
Контакти:

Кой ще е новия шампион?

Мнениеот icko65 » 30 ное 2017 22:24

След Черно море-Септември 1:4 и Лудогорец-Пирин 1:1 на 27 август..първи път.И днес Верея -Лудогорец 2:1..втори път не разбрахте ли кой е новия шампион?Ще ви кажа пак..защото и на 27 август ви казах:ЦСКА-София!Особено днес като видях и коментара на Моци....Те само на Луната не знаят кво се гласи за май месец.Висша лига от класа..Домусчиев и Микрето си въртят игрите пък вие се пените като зелева чорба..Честито на печелившите ама по трибуните и във форумите такива няма!..Допълнение:Купата е за Лудогорец.
Последна промяна от icko65 на 30 ное 2017 22:30, променено общо 1 път.
Черно море-вицешампион на България за 2024г. и първи шампион на България

organzata
Контакти:

Re: Кой е новия шампион?

Мнениеот organzata » 30 ное 2017 22:30

Слагай тогава няколко хилки бре умник!

Потребителски аватар
1982

Re: Първа Професионална Футболна Лига - сезон 2017/2018

Мнениеот 1982 » 30 ное 2017 22:40

Не лъжи, този някой никъде не иска ваденето на ЦСКА от А група, просто защото такъв клуб в нея няма. Този някой говори за ваденето на ЦСКА-София, който е съвсем различен клуб от ЦСКА.
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Потребителски аватар
HardWork
Контакти:

Re: Кой ще е новия шампион?

Мнениеот HardWork » 30 ное 2017 22:57

icko65 написа:След Черно море-Септември 1:4 и Лудогорец-Пирин 1:1 на 27 август..първи път.И днес Верея -Лудогорец 2:1..втори път не разбрахте ли кой е новия шампион?Ще ви кажа пак..защото и на 27 август ви казах:ЦСКА-София!Особено днес като видях и коментара на Моци....Те само на Луната не знаят кво се гласи за май месец.Висша лига от класа..Домусчиев и Микрето си въртят игрите пък вие се пените като зелева чорба..Честито на печелившите ама по трибуните и във форумите такива няма!..Допълнение:Купата е за Лудогорец.

Започна се с презастраховането :mrgreen: ! Сигурно защото всичко е нагласено затова съдиите режат ЦСКА във всеки мач :) ?!

Sisi 1914
Контакти:

Мнениеот Sisi 1914 » 30 ное 2017 23:32

Разбира се, че Ше е ЦСКА, а не Лудогорец!
:P
Левски завинаги в моето сърце![

kamilata3
Контакти:

Мнениеот kamilata3 » 01 дек 2017 01:11

Усеща се че ЦСКА бърка на някой хора дълбоко на едно място,типично за нас българите повече мразим отколкото да обичаме ,а и пародията е че жълтия от металик сопот взел да говори какви сме били,толкова да си дебилен не е за вярване.Като говориш за мача със белите кажи и за другите наши мачове.
Eminem написа:
Срам е този евроидиот ФК Левски! Време е да ни закриват или да ни забранят да играем в ЕКТ

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Re: Първа Професионална Футболна Лига - сезон 2017/2018

Мнениеот TristaNNN » 01 дек 2017 10:21

Ozzimozzi написа:
TristaNNN написа:
Ozzimozzi написа:
1982 написа:Защото винаги се наказва отборът, чиято публика е направила зулум. Дори и като гост да е. Никой не е насилил вашите нарко дилъри и престъпници да чупят оградата и да нахлуват, благодарете се, че сте любимци на ГЕРБ, та нищо няма да ви се случи отново.
Наказание има - 2 мача без публика и 14 300 лв. глоба за ЦСКА! След провокацията от страна на феновете на Локомотив и услужливото поведение на стюардите, аз лично видях привърженици и от двата лагера на пистата да се млатят! Ако не беше се намесила полицията, тази провокация можеше да доведе до страшни последици и дано режисьорите на тази провокация да си дават сметка!
Престъпниците и наркодилърите трябва да са в затвора, но това е друга тема. Питах защо трябва ЦСКА да бъде ваден от групата? Да може би това беше идеята на провокацията, но като цяло не се получи, защото полицията се намеси бързо!

Е, кой пък би искал да се вади от ППЛ отбора гост в този мач? Както знаем вече, ако се цели нещо подобно, ГГ просто им нарежда да си излязат културно и мирно от терена, без бой и кьотеци. Стига вече с тия заговори и фантасмагорски провокации срещу вас, смехотворно е вече.

Върни се по-горе в темата и ще си отговориш на въпроса кой иска изваждане на ЦСКА от ППЛ!
Относно "културното излизане от терена" са го правили няколко отбора, включително и отборчето от кв. Подуяне, но може би ти си твърде малък за да си го спомняш! Все пак това беше през "далечната" 1996г. ;)

Това, че няколко потребителя в спортен форум искат справедливото изваждане на отбора не значи, че има галактическа завера на ниво Дриша лига, нека да сме наясно с това.
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

tornadooo

Защо мълчите?

Мнениеот tornadooo » 01 дек 2017 15:25

Тъй като след всеки мач на "големите грандове" има вой до небето кой колко е ощетен, интересно ми е след вчерашния мач в Стара Загора защо не се изявявате?Да кажем първото полувреме ръката била близо дрън-дрън нямало дузпа за Лудогорец, а второто срещу Кешеру и това не е единичен случай, тъй като футболистите на Лудогорец са десет класи по технични от всички други често са жертва на подобни нескупосани секири ама никой не вижда, виждате Моци като направел нарушение, как не ви свирят дузпи като чистите с ръка, как ви признават голове с ръка там пак сме тихи, дааа много сте ощетени ама за вчера нищо не казвате, тишина.

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Re: Защо мълчите?

Мнениеот TristaNNN » 01 дек 2017 15:33

И какво очакваш да кажем или да направим ние, привържениците на Левски, или онези оранжевите? Да ви отворим тема, да поридаем и да анализираме как реферът е порязал зелените от Разград ли? :roll:
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Warped
Контакти:

Re: Защо мълчите?

Мнениеот Warped » 01 дек 2017 15:38

Както написах и в другата тема.... ОТ 2011 година за втори път виждам съдия да отсъжда в ущърб на Лудогорец....
Непринуден:
Нямам време за странични неща. В момента най-важното е това на снимката. Гледам го, любувам се и бия чикии.

Върни се в “Архив”