Люпко Петрович е шампион на Виетнам!
[offtopic]Никоя наша медия не го е отразила. Официално това е "новина на forum.gong.bg".
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

metodito написа:Какво толкова е станало? А на теб лично нрави ли ти се това, което видя? А може би искаш поведението на "легендите" ни да е като на онея умрелите. Джуджето първо им уби клуба, после си взе името му без пари, а техните уегенди само де шляпички не му правят и го гледат като бог. Знаят, че кажат ли нещо и гнома ще им забрани всякакви благинки. Аз не ща пък такива "легенди". Нещата трябва се казват "право куме в очи". Феновете на "Левски" винаги са били критични и взискателни. На мен поне така ми харесва. Ако има някой от т.нар. легенди, де не ми се нрави е Курдов - заради всичко онова около синчето му.
Betchualeng Arnaikem написа:В интерес на истината донякъде го разбирам: всеки ЧЕСТЕН фен иска любимия му отбор да бие чисто.
Ако хипотетично бием с гол от фалшива дузпа да речем.. и аз не бих се нарадвал кой знае колко на тая победа.
Не е в това проблема.
Разбира се, не може да се говори само когато бутат един отбор, трябва да се отчете и грешките в негов ущърб. Както и обратното между другото.
В това е.
На мен ми е по интересно как така някой се е сетил да пита точно този футболист за мнение и как точно неговото мнение, че Левски е съдийски отбор внезапно се оказва някъде в челото. Защото сигурно по същия въпрос десетки хора са казали друго.
Eminem написа:Станало е това, че този човек се появява от нищото след една грешка, за да обяви, че Левски е съдийски отбор. Къде беше след мача с Верея в Ст. Загора ? Къде е след други мачове, в които ни ощетяват ? Защо тогава се крие в дупката си ? Защо не изпълзява от дупката си, когато са помогнали на -София и на Лудогорец ?
Едно е да кажеш, че не ти харесва такава победа, друго е да наречеш отбора съдийски, след положение, за което още се спори дали е редовно и няма нито едно категорично повторение. Дори при някои стоп кадри, се вижда рамо.
metodito написа:Иначе сега... според мен това беше нередовен гол, миналият мач пък Ойло трябваше да получи наказание за едно поне три мача. Не получи даже и след мача. Нали се сещаш какво щеше да стане в една Англия след един подобен удар? В два поредни мача получаваме помощ, човек. Случайно или не, факт е. Но е факт и това, което казваш: къде бяха тези хора след престъплението в първия мача с Лудогорец? ДВА нарисувани червени картона за техни играчи, две свирени смешни засади и дузпа!
metodito написа:За съжаление... как тренера да ги научи, като самия него са го учили по "методиката": "ей ви, топката, ритайте". Но българинът е доказал нееднократно, че е животно, каквото по света няма. Държави де ги учат на правилен футбол от малки не са ходили на полуфинал на Световно, а ние сме.Така и никой не разбираше кой на каква позиция играе, под каква схема и тъ нъ...
Потребители, разглеждащи този форум: ananas, LoveAndPeace и 17 госта