Мнениеот TristaNNN » 22 ное 2017 14:52
Абсолютно всеки отбор у нас е бил ощетяван в някакъв момент от първенството, впрочем това се случва по цял свят.
Неприятното е, че в България от много години ръководителите на отборите свикнаха да оправдават собствената си игрова несъстоятелност с реферите. Сега, при вас случаят е малко по-различен, тъй като по някаква огромна нелогична случайност победихте Лудогорец, след което веднага се развяха лозунгите за титлата, но бързо-бързо оцапахте гащите още срещу Ботев.
Лошо няма, футбол е - има случайни победи и случайни равенства, но все пак Стоилас трябваше с нещо да ви замаже очите, а при вас сякаш това става най-лесно с обвинителен показалец насочен към Разград, гарниран с малко злобица в думите. Както е видно обаче, в много случаи това е просто нов израз на немощ от страна на кандидат-шампиона, но пък и не върви да няма виновни, абсурдно е да признаете, че не може да се борите с тях игрово. При вас така е било и така ще бъде - винаги друг ви е виновен.
Прекрасно разбирам, че не толкова дузпата в събота, а фактът, че не можахте да спечелите 3-те точки, са причината да се пусне тази тема. Истината е, че играхте безобразно слабо срещу Ботев, което беше в разрез с кандидатшампионските ви амбиции, а за това реферите нямат вина.
За финал ще кажа, че според мен трябва да се забрани на футболните ръководители да коментират реферите след мач в ППЛ. Ако го направят - солена глоба. За сметка на това, отборите да имат право да пращат спорните според тях положения под формата на контестация директно до Съдийската комисия (или Петър Петров), който в присъствието на Бата да коментира всички спорни положения в нещо като пресконференция след края на кръга, която да е отворена за медиите.
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс

[/offtopic]