Григор Димитров (официална тема)

Модератори: MuFc1878, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Sstefanov
Контакти:

Re: Григор Димитров (официална тема)

Мнениеот Sstefanov » 21 ное 2017 13:18

ivan56 написа:
Sstefanov написа:
Soulen написа:
deaf написа:Все пак и България е помогнала с нещо. Цитатът е от sportal.bg:

"...над половин милион лева е получил Григор Димитров ОТ ДЪРЖАВАТА,(к.м.),през последните седем години,става ясно от справка получена по Закона за достъп до обществена информация...няма друг български спортист получил подобна сума за подготовката си."

Значи поне едно нещо е направила както трябва. В момента той е най-голямата реклама за България и единственото хубаво нещо, с което ни свързват в чужбина. Ако беше сърбин, щеше да е бог вече в родината си, уви в България доста хора са комплексирани и мразещи всичко успяло.

А къде са парите за бездомните, за децата без родители, за болните от тежки болести? Защо родители трябва да се молят на всеки само и само за да могат да събрат 20-30 хиляди за да си оперират болното дете, а нашите "спортисти" (включвам всички) да получават пари от държавата? Добре да се дават пари за развиването на спорта, но не и да се дават персонално!

Пич, проблема е че пари има за всичко, обаче изродите които ни управляват са им много дълбоки джобовете и са безскрупулни.
Няма как да си лъснат имиджа с бездомник или дете без родители.

Тук си прав. Не ми е ясно обаче защо е давала пари на Гришо за подготовка за олимпиадата. Странно като той беше в доста добра форма тогава.
Това 3-то място е огромен успех за него и семейството му. Дано се задържи и догодина!

Потребителски аватар
iliev72
Контакти:

Мнениеот iliev72 » 21 ное 2017 13:23

По-добре шовинист като сърбите отколкото хейтър и нихилист като някои тук пишещи !
Нищо , че шовинисти , но са по-добре от нас ! Защо ли , многознайковци ?!
[offtopic][wrapimg=]http://pic.cpa3y.net/images/72850495676373035823.jpg[/wrapimg][wrapimg=]http://pic.cpa3y.net/images/28875847901498354995.jpg[/wrapimg]
[wrapimg=]http://i67.tinypic.com/23tmws9.jpg[/wrapimg][/offtopic]
Тайната на вечната младост е да научаваш всеки ден по нещо ново.
Ако спориш с идиот, вероятно и той прави същото или си попаднал на партиен (непълен) член.

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Мнениеот rhaegar » 21 ное 2017 13:25

Не виждате ли,че никой журналист не смее,(освен донякъде Волгин),дори само леко да критикува Григор.

Ебахти глупостта. И журналисти и масата фенове вкупом, съсипаха Григор, в предишните два неубедителни сезона. Как щял да е one hit wonder, как си е постигнал максимума, как никога няма да спечели важните мачове, как не може да затвърди успех не за сезон, а дори за турнир или даже мач. Какво ли още не.

Sstefanov написа:Тук си прав. Не ми е ясно обаче защо е давала пари на Гришо за подготовка за олимпиадата. Странно като той беше в доста добра форма тогава.

За да се рекламират, естествено. Вместо да помагат на прохождащи спортисти, те дават пари на утвърдените, защото ако 15 годишния плувец Гошко Иванов каже "държавата ми даде 10000лв за подготовка" е ок, ама ако Григор Димитров каже "държавата ми даде 500000лв за подготовка", всички са УаУ.
Последна промяна от rhaegar на 21 ное 2017 13:30, променено общо 2 пъти.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Изображение

Потребителски аватар
Soulen
Контакти:

Мнениеот Soulen » 21 ное 2017 13:29

deaf написа:ivan56,

познавам сърбите още от дете,защото живея в Западан България и те идваха на пазар у нас за йевтин качкавал и сиренйе. :lol: Техният шовинизъм е страшен,но е съобразен с реалността,за разлика от нашият. Никога няма да изтропат такава селска реплика като:"Бог е българин!" Или пък да изпаднат в еуфория ако техен тенисист стигне до...трето место!

Нищо не позанваш явно. Знаеш ли какво се случва в Сърбия като спечелиха водната топка или успехите в хандбала и баскета. Пълни глупости, нашето 94та ряпа да яде. Аз не го казвам като нещо лошо, даже при шлем на Григор, задължително трябва да се излезе по улиците както биха направили всички наши балкански съседи.
Sisi 1914 написа:Иначе Ливърпул показа с играта си как се побеждава лидера във Вл.
Честито на всички, които подкрепят отбора от Бирмингам!
:P

Потребителски аватар
Soulen
Контакти:

Мнениеот Soulen » 21 ное 2017 13:33

Иване, на никой не му пука за бездомници, гладни деца в Африка и т.н. Честно казано, всеки се спасява както може. Не може да помогнеш на всички, другото е лицемерие. Гледай си семейството и близките, те са най-важни.
iliev72 написа:По-добре шовинист като сърбите отколкото хейтър и нихилист като някои тук пишещи !
Нищо , че шовинисти , но са по-добре от нас ! Защо ли , многознайковци ?!

Илиев, когато си прав, си прав. Който иска да се радва, да се радва като мен. Който не му е приятно да се скрива в мишата дупка и да си трае в такива моменти. И аз не харесвам ЦСКА-София, ама не пиша всеки ден мнения против тях, за да дразня хората.
Sisi 1914 написа:Иначе Ливърпул показа с играта си как се побеждава лидера във Вл.
Честито на всички, които подкрепят отбора от Бирмингам!
:P

deaf
Контакти:

Мнениеот deaf » 21 ное 2017 13:48

rhaegar,

критиките към Григор,(основателни и най-критични от чужди журналисти),бяха ПРЕДИ триото дебелаци да превземат напълно държавата. Днес вече не е така. Сигурен съм,че когато утре Григор падне реакцията ще е мълчание и/или недомлъвки. То се почна още от сега. Преди малко излезе информация за участие,(предполагаемо),на Шарапова в имотна измама и веднага във фейса се появиха писания от рода,че Григор добре е направил като я е разкарал и че тая рускиня щяла и него да измами и завлече с пари! :lol:

Потребителски аватар
Red_Neck
Контакти:

Мнениеот Red_Neck » 21 ное 2017 13:50

deaf написа:А да ни дамгосват нас анти-григоровците с "хейтъри","завистници","нещастници","злобари" и така нататък,какво е ако не принуда от ДЪРЖАВАТА! Точно така,почти всички медии са в ръцете на тримата шишковци и те ни набиват пропагандата раздуваща до космически размери успехите на Григор. Не виждате ли,че никой журналист не смее,(освен донякъде Волгин),дори само леко да критикува Григор.

Колега, ... дайте малко по-сериозно! Помолих за конкретика от първо лице и без ала-бала ... ;)
От този пост разбирам, че се чувствате ограничени от общественото мнение да ... мразите ;)
С нетърпение очаквам да прочета за .... "принуждаването да обичате".

... м/у другото, държавните медии са БТА, БНТ и БНР и точно една от тях е дала трибуна на недоразумението Волгин ;)

ПП: Вие журналист ли сте?
"Левски срещу мракобесието - борба на волята срещу системата, доброто срещу злото! Това е заложено при нас. Отборът на народа срещу апарата, най-общо казано."
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.

deaf
Контакти:

Мнениеот deaf » 21 ное 2017 13:53

Какво за баскета soulen?
Сърбите са се учили на баскет от българите и са наричали техниката на защита в баскета..."българската защита"! Това не мога да си го представя у нас...

Потребителски аватар
ivan56
Контакти:

Мнениеот ivan56 » 21 ное 2017 13:54

deaf написа:ivan56,

познавам сърбите още от дете,защото живея в Западан България и те идваха на пазар у нас за йевтин качкавал и сиренйе. :lol: Техният шовинизъм е страшен,но е съобразен с реалността,за разлика от нашият. Никога няма да изтропат такава селска реплика като:"Бог е българин!" Или пък да изпаднат в еуфория ако техен тенисист стигне до...трето место!

Както колегата ти е написал познаваш трънки.
А и там имат на кво да се радват, имат си носител на КЕШ, ако не се лъжа пет пъти са световни шампиони на баскетбол, имат отборни олимпийски шампиони. Ние кво имаме, едно голо нищо.
И на фона на това, четвъртото място в щатите и тенисист в топ 5 си е мега успех.
Тука вече е с тризнаци Сиса :lol:
Drunken_Master написа:
SSS написа:Ти сам натъртваше,че си адски сериозния човек с тризнаци и си управител на гурме ресторан

това е от един друг форум,момчето тръгва да звъни на бившето ми работно място "за да докаже нещо"...

Sisi 1914
Контакти:

Мнениеот Sisi 1914 » 21 ное 2017 13:58

Soulen написа:
MuFc1878 написа:Нека му е зле на Григор! Има си афинитет към milf-ки. Поредна му точи ножа - Линдзи Вон :oops: :twisted: Сега му е паднало да живее! Както се вижда, не е отсвирил тениса, удря коленце тук и там.

По едно време имаше известни прилики с Бушар, но да благодарим на бог и най-вече на Дани, че го вкара в правия път. Ако Гришата имаше един чичо Тони да му въведе ред още от малък, сега щяхме да броим шлемовете :)

И с Дани Валвердо се чувства добре, според мен.
се пак неговите постижения се дължат до някаква степен и на треньора си.
Изглежда, че са добър тандем с Гришо!
8-)
Левски завинаги в моето сърце![

Върни се в “Тенис”