Григор Димитров (официална тема)

Модератори: MuFc1878, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
NOMER14
Контакти:

Re: Григор Димитров (официална тема)

Мнениеот NOMER14 » 20 ное 2017 20:27

Годината започна гадничко за Григор - не реализира два скрити мачбола на 1/2 в Мелбърн срещу Надал, но с надежда за в бъдеще... Бавно и методично се катереше в ранкинглистата, за да стигне до титлата на Мастърса или както му викат сега.

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 20 ное 2017 20:40

Red_Neck написа:... и какво като са били преди Григор?

Ми нищо ...... просто Димитров пак нямаше да се класира за Лондон. Ето ти класирането след Уимби:

1. Рафаел Надал 7 095
2. Роджър Федерер 6 545
3. Доминик Тийм 3 345
4. Стан Вавринка 3 150
5. Марин Чилич 2 905
6. Александер Зверев 2 710
7. Новак Джокович 2 585
8. Анди Мъри 2 290

---------------------------------------------------------------------------------------------------------

9. Григор Димитров 1 925

Трима от тези преди него повече не играха, а Чилич пропусна важни турнири също поради контузия, макар че заигра на по-късен етап.
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Sisi 1914
Контакти:

Мнениеот Sisi 1914 » 20 ное 2017 21:45

Red_Neck написа:... и само да вметна, че в едно от студиата на Скай през седмицата двама от тримата анализатори определиха 1/2 на АО между Григор и Надал за мача на сезона ;)

... иначе на АО много му се играеше с Плескавицата, ама дейва тоя Истомин... преева работата :)

Което доказва, че не само ние хвалим Гришо, защото сме българи, а има и други личности, които харесват качествата и неговата игра.
:P
Левски завинаги в моето сърце![

Потребителски аватар
Red_Neck
Контакти:

Мнениеот Red_Neck » 20 ное 2017 21:50

1982 написа:

Ми нищо ...... просто Димитров пак нямаше да се класира за Лондон.

:mrgreen:
Ми хубуууу, ... ама не само се класира, ами и го спечели, ... факт :)
А какво щяло да стане, "ако" .... един Господ знае.
Полюцийки, цифра.
Фактите са други :)
... ти нали с факти говореше ... или се лъжа? :)
Последна промяна от Red_Neck на 20 ное 2017 22:06, променено общо 1 път.
"Левски срещу мракобесието - борба на волята срещу системата, доброто срещу злото! Това е заложено при нас. Отборът на народа срещу апарата, най-общо казано."
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.

Потребителски аватар
NOMER14
Контакти:

Мнениеот NOMER14 » 20 ное 2017 22:01

Тези защо са контузени? Противниците им са прескочили мрежата и са ги наритали ли?
Лоша подготовка, неправилно разпределение на силите.
/В леката атлетика, биатлон, различни бягания, плуване и т.н. няма значение по средата на надпреварата къде си, важно е след финалния спринт кой кога ще пресече лентата./

Потребителски аватар
iliev72
Контакти:

Мнениеот iliev72 » 20 ное 2017 22:11

Не знам защо му се връзвате на този хейтър ! Оставете го тази хейтва сам на воля :)
[offtopic][wrapimg=]http://pic.cpa3y.net/images/72850495676373035823.jpg[/wrapimg][wrapimg=]http://pic.cpa3y.net/images/28875847901498354995.jpg[/wrapimg]
[wrapimg=]http://i67.tinypic.com/23tmws9.jpg[/wrapimg][/offtopic]
Тайната на вечната младост е да научаваш всеки ден по нещо ново.
Ако спориш с идиот, вероятно и той прави същото или си попаднал на партиен (непълен) член.

Потребителски аватар
TodorT
Контакти:

Мнениеот TodorT » 20 ное 2017 22:15

1982 написа:

Ми нищо ...... просто Димитров пак нямаше да се класира за Лондон. Ето ти класирането след Уимби:

1. Рафаел Надал 7 095
2. Роджър Федерер 6 545
3. Доминик Тийм 3 345
4. Стан Вавринка 3 150
5. Марин Чилич 2 905
6. Александер Зверев 2 710
7. Новак Джокович 2 585
8. Анди Мъри 2 290

---------------------------------------------------------------------------------------------------------

9. Григор Димитров 1 925

Трима от тези преди него повече не играха, а Чилич пропусна важни турнири също поради контузия, макар че заигра на по-късен етап.

Не знаех, че за ФМ се класират първите осем след Уимби. Мислех, че има още половин сезон :?

И понеже всички ни убеждавате за слабия сезон на Гришо: Димитров има 4 (от общо 8 в кариерата си) титли в последните 11 месеца! Спечелил е два 250, полуфинал на АО, Мастърс и финален Мастърс. Та в слабия си сезон толкова. Дано всичките му следващи сезони са най-малко толкова слаби. Не беше постоянен през сезона, съгласен съм, но не мисля, че игра слабо. На РГ направи най-доброто си класиране, втората половина от годината бе доста силна. Разочарованието дойде на Уимби и Мастърсите през март. Клеят никога не е бил неговата настилка, там максимумът на РГ очаквам да е 1/4 финал.... някой ден. :)

Голямото израстване е в психологически план. Вече е по-способен да спечели мач, когато просто не е неговият ден*. Иска ми се сервисът да стане по-силно оръжие и играта на мрежата да е по-сигурна. Добрият начален ще го задържи по-дълго сред големите!

*Изключвам мачовете в Маями, Индиън Уелс, Рим или ЮО. Има още какво да се желае, но всичко с времето си.

Потребителски аватар
Groucho
Контакти:

Мнениеот Groucho » 20 ное 2017 22:35

TodorT написа:Не знаех, че за ФМ се класират първите осем след Уимби. Мислех, че има още половин сезон :?

Toва с точките тръгна, защото Red_Neck се опита да вади някаква статистика за Джокович и Мъри как видиш ли нищо не направили докато бяха по турнирите през 2017-а. Ама както нищо не бяха направили, така бяха с по 300 точки над Димитров до момента, в който прекратиха участието си по състезанията. Джокович и Мъри са по-силни тенисисти от Димитров, Гофен, Буста, Сок, Зверев и Тийм. Това е обективната истина. Няма "ако", "можеше" и "щеше".

Сервисът на Димитров се губи няколко години вече. Вчера Гофен направи повече асове от българина. Но има голямо подобрение в ретурите и бекхенда на Григор, много по-стабилен е при тези удари в сравнение с преди.

Потребителски аватар
sapio0o
Контакти:

Мнениеот sapio0o » 20 ное 2017 22:44

TodorT написа:Клеят никога не е бил неговата настилка, там максимумът на РГ очаквам да е 1/4 финал.... някой ден. :)

Или просто е оставил на масовите мнения, че не може да играе на червено да го подведат. Димитров е правил големи мачове на клей.

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=pAvUSRanYBQ[/youtube]

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=YkhHbU0EVEA[/youtube]
[center][wrapimg=]http://alfa.kachi-snimka.info/images-2021/arx1643555661e.jfif[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 20 ное 2017 22:45

Red_Neck написа:
1982 написа:

Ми нищо ...... просто Димитров пак нямаше да се класира за Лондон.

:mrgreen:
Ми хубуууу, ... ама не само се класира, ами и го спечели, ... факт :)
А какво щяло да стане, "ако" .... един Господ знае.
Полюцийки, цифра.
Фактите са други :)
... ти нали с факти говореше ... или се лъжа? :)

Да, с факти говоря ...... отречи цитираните от мен, ако лъжа ..... нека е спечелил ФМ, няма лошо, това е факт, но е факт и ,че преди отказването на големите, той дори не беше сред класиращите се за Лондон. ;) Попита ме "какво от това" и ти отговорих, нищо повече.
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Върни се в “Тенис”