trokadero_ написа:boabbb написа:trokadero_ написа:Няма да е лошо Мболи да се върне
Тоя ще стане по-голям бумеранг от Владо Гаджев![]()
![]()
Има си качествата
Абе, предпочитам да са по-малко циганите в отбора

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
trokadero_ написа:boabbb написа:trokadero_ написа:Няма да е лошо Мболи да се върне
![]()
Има си качествата
boabbb написа:trokadero_ написа:boabbb написа:trokadero_ написа:Няма да е лошо Мболи да се върне
![]()
Има си качествата
Абе, предпочитам да са по-малко циганите в отбораНе е зле да се ревизира положението на Китанов, въпреки че водкаджията пази доста стабилно ... Е, удари много-много не вади, но поне е стабилен в играта като цяло и внася сигурност в отбора.
Крилото на Кълъмбъс Крю - Педро Сантош, може да се озове в ЦСКА по време на зимния трансферен прозорец, пише "Меридиан Мач".
Спорде колегите крилото, който е с изтичащ договор с тима от американската МЛС, е бил предложен на "червените". Той е клиент на мениджърската агенция "Proeleven Gestro Desportiva". Не е тайна, че на "Армията" работят с въпросната компания, а към днешна дата в клуба има неин представител - Рубен Пинто. Преди това такива бяха Арсенио, Диого Виана и Давид Шимао.
ЦСКА вече успя да подпише с един футболист от МЛС - Роланд Алберг, който идва от Филаделфия Юниън и се счита за трансферен удар.
29-годишният Сантош е изиграл 12 мача през сезона за настоящия си клуб. В кариерата си е бил част още от Каса Пиа, Лейшоеш, Витория Сетубал и Брага, а също така е бил отдаван под наем на Астра (Гюргево) и Рио Аве.
trokadero_ написа:Предложиха на ЦСКА португалец от МЛСКрилото на Кълъмбъс Крю - Педро Сантош, може да се озове в ЦСКА по време на зимния трансферен прозорец, пише "Меридиан Мач".
Спорде колегите крилото, който е с изтичащ договор с тима от американската МЛС, е бил предложен на "червените". Той е клиент на мениджърската агенция "Proeleven Gestro Desportiva". Не е тайна, че на "Армията" работят с въпросната компания, а към днешна дата в клуба има неин представител - Рубен Пинто. Преди това такива бяха Арсенио, Диого Виана и Давид Шимао.
ЦСКА вече успя да подпише с един футболист от МЛС - Роланд Алберг, който идва от Филаделфия Юниън и се счита за трансферен удар.
29-годишният Сантош е изиграл 12 мача през сезона за настоящия си клуб. В кариерата си е бил част още от Каса Пиа, Лейшоеш, Витория Сетубал и Брага, а също така е бил отдаван под наем на Астра (Гюргево) и Рио Аве.
trokadero_ написа:Няма да е лошо Мболи да се върне
gihuelo написа:Последния период в който Мболи ,беше на армията ,хич не ми хареса . Аз не бих го взел пак! Според мен Китанов трябва да отиде под наем някъде за 6 месеца и да се види ,ще се оправя или не. Литовеца не блести някакви невероятни спасявания ,но поне не допуска такива фрапантни грешки ,като Китанов.
demon777 написа:gihuelo написа:Последния период в който Мболи ,беше на армията ,хич не ми хареса . Аз не бих го взел пак! Според мен Китанов трябва да отиде под наем някъде за 6 месеца и да се види ,ще се оправя или не. Литовеца не блести някакви невероятни спасявания ,но поне не допуска такива фрапантни грешки ,като Китанов.
Aааааа късно се сетихте за МБоли.
Аматьорите вече го запазиха.
Sisi 1914 написа:trokadero_ написа:Няма да е лошо Мболи да се върне
Да продават Китанов и да го връщат алжиреца!
Ozzimozzi написа:Sisi 1914 написа:trokadero_ написа:Няма да е лошо Мболи да се върне
Да продават Китанов и да го връщат алжиреца!
Не мисля, че Мболи ще вдигне класата на отбора!
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 4 госта