Модератори: MuFc1878, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА
4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.
4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.
1982 написа:...за уникални човешки качества може да говорите, когато си пишем за личности като Васил Иванов Кунчев ....... но не и когато си говорим/пишем за хора, които не уважават родния си език и го говорят развалено за разлика от разни чужди езици ...
1982 написа:Гручо, ами то и Гърция е на границата между Европа и Африка, ако искаш може да водим Гърция, че се намира в ..... Африка.![]()
1982 написа:Е то и ние сме на "кросроуда"-а между Европа и Азия, да разбирам ли, че сме азиатска страна ?!?!![]()
![]()
![]()
Относно другото ...... някак не ми се връзват "уникалните човешки качества" с неуважението към родния ти език, към родината ..... ама карай .... сигурно в мен е проблемът.
1982 написа:Виж какво, мен не ме интересува какво смятат тъпите хървати, аз гледам географията, тя не се интересува от комплексите на някои нации .... то и македонците смятат много неща, ама ..... реалността не е съвсем такава.
....
Groucho написа: Дори да приемем, че родолюбието влиза в уникалните човешки качества, а Григор няма родолюбие, пак остават 50-60 качества, които може да притежава. И за това могат да свидетелстват само близките му и хората, които го познават и общуват с него. Останалите просто няма как да знаят какви лични качества има.
1982 написа:Тогава значи "Soulen" му е някакъв близък, щом знае, че притежава уникални човешки качества ??!![]()
![]()
![]()
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 1 гост