Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Captain Stottlemeyer написа:Интересно как всички тези събития ще се отразят на проекта "Лудогорец" !?....![]()
ivan56 написа:Браво, една добра новина от корумпираният български съд. Обаче Боко и Кирчо са приятели, и леко ме съмнява всичко да е чиста монета.
На ред сега е новият Бенковски от Микре за едни 145 милки невърнати към КТБ, които държавата покри.
След това "Не просто банкера" и тн. измамници.
Captain Stottlemeyer написа:Интересно как всички тези събития ще се отразят на проекта "Лудогорец" !?....![]()
Vura написа:Captain Stottlemeyer написа:Интересно как всички тези събития ще се отразят на проекта "Лудогорец" !?....![]()
Как? Още 5-6 поредни титли, групи на ШЛ, групи на ЛЕ. Не се надявай на друго, дъртьо.
sizif написа:ivan56 написа:Браво, една добра новина от корумпираният български съд. Обаче Боко и Кирчо са приятели, и леко ме съмнява всичко да е чиста монета.
На ред сега е новият Бенковски от Микре за едни 145 милки невърнати към КТБ, които държавата покри.
След това "Не просто банкера" и тн. измамници.
Новият Левски Делянчо Пеевски ограби КТБ петорно повече от Г.Г.
За него нито дума нали ви дава от ограбеното
Drunken_Master написа:SSS написа:Ти сам натъртваше,че си адски сериозния човек с тризнаци и си управител на гурме ресторан
това е от един друг форум,момчето тръгва да звъни на бившето ми работно място "за да докаже нещо"...
Потребители, разглеждащи този форум: Uretsa и 10 госта