Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
Sisi 1914 написа:Иначе Ливърпул показа с играта си как се побеждава лидера във Вл.
Честито на всички, които подкрепят отбора от Бирмингам!
Soulen написа:7 милиона за Каранга са си супер оферта, ако е истина. Дано реализирате продажба на висока цена, такива продажби са добри за бг първенството, особено ако играчите след това се наложат в отборите си.
boabbb написа:Soulen написа:7 милиона за Каранга са си супер оферта, ако е истина. Дано реализирате продажба на висока цена, такива продажби са добри за бг първенството, особено ако играчите след това се наложат в отборите си.
Сега гледам спекулации за Палас и УБА ... Ако Палас наистина ще шитнат Бентеке на Челси, може да изскочи нещо от тоя храстДокато в УБА да се бори с Рондон е малко трудно
Много тича и пресира, в Англия ще го харесат бързо такъв играч
Лошото е, че Палас са фаворит за надолу ...
Sisi 1914 написа:Иначе Ливърпул показа с играта си как се побеждава лидера във Вл.
Честито на всички, които подкрепят отбора от Бирмингам!
Drunken_Master написа:SSS написа:Ти сам натъртваше,че си адски сериозния човек с тризнаци и си управител на гурме ресторан
това е от един друг форум,момчето тръгва да звъни на бившето ми работно място "за да докаже нещо"...
ivan56 написа:Ако наистина Гришата иска да е конкурентен на Домуса, едва ли ще се раздели с Каранга.
Лично за мен, това ви е играча на който се гради всичко, и с още един такъв като него, нападението ви става ударно.
Поне за мен ако изобщо се продава, ще е по добре през лятото, първо че ще вкара още голове, и второ, ще стане ясно дали има някакви шансове за ЕКТ.
boabbb написа:ivan56 написа:Ако наистина Гришата иска да е конкурентен на Домуса, едва ли ще се раздели с Каранга.
Лично за мен, това ви е играча на който се гради всичко, и с още един такъв като него, нападението ви става ударно.
Поне за мен ако изобщо се продава, ще е по добре през лятото, първо че ще вкара още голове, и второ, ще стане ясно дали има някакви шансове за ЕКТ.
Тая работа с ЕКТ няма да я бъде, от мен да знаешПоне докато не се откупи окончателно емблемата ... Лафовете на Стойкас за подадените искове и се чакало решение ми звучи малко като финансовите операции на Лупарата, дето без да даваме нищо, дълга пада от 38 на 20 млн. лева
![]()
![]()
Иначе наистина е по-добре да не се продава и няй-вероятно така ще стане.
boabbb написа:Много пари са за Каранга - чак не ми се вярва, поне за сегаАко Бенфика се навият за предварителен договор за от лятото - ОК
Колкото до Меркадо - за мен едни гол няма да скрие неговата некадърност по принцип, така че директно да го изпращат
k_oleto написа:Според мен обаче селекция не ни е нужна.
Ако няма да играем в ЕКТ - просто няма смисъл
Ние и сега имаме нови играчи:
1. Раул Лое - видяхме го, че има физика. Човека е дошъл без подговка и според мен ще можем да преценим що за стока е след нова година. Но се явява реално нов играч
2. Енрике Рафаел - този е обратното на Лое и е в категория "комар" До тук се отличи с честите си травми. За него също мисля, че ще си проличи става или не - след НГ
3. Алберг - точно на тази позиция имаме нужда от подсилване. Добър ход на ръководството. Оства да го видим и дали бива или не.
НЕНУЖНИ:
Кубемба; Меркадо; Кулма.
Ако се отървем от някой от горните -реално трябва да мислим за селекция, но ако си играят при нас - просто няма нужда от още хора
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 12 госта