Не били компютри, а компоти.

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, rhaegar, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
k_oleto
Контакти:

Re: Не били компютри, а компоти.

Мнениеот k_oleto » 08 ное 2017 20:32

Betchualeng Arnaikem написа:
k_oleto написа:
Betchualeng Arnaikem написа:
k_oleto написа:
1982 написа:Някой учуден ли е от поредния опит за измама на тези мошеници ??! Независимо как ще си прекръства клуба, лицето от село Микре не може да избяга от престъпната си същност. На тях това им е целият живот - далавери, лъжи, измами ......

Ще се опитам да бъда възпитан (тоя път )

Иде реч за условията, които се предлагат за зрителите! Как и на какво основание го обърна пак на тема Микре ?

Заради опита на ЕДИН клуб (или негов представител) да говори от името на ДРУГИ клубове.

Не можеш да говориш от името на никого, ако той не те е упълномощил да го правиш. Дори да сте на едно мнение. Ако тоя някой пожелае.. той ще си каже сам мнението или ще те упълномощи да му ставаш говорител.

Просто и ясно за всеки, който е по-умен от сритана чушка.

Тъй, а ти или твоя клуб на какво мнение сте > ? Ако сте на нашето, що не подкрепиш ?

Правиш ли разлика между "Левски подкрепи мнението на ЦСКА-София" и "Левски упълномощи ЦСКА-София да пишат/говорят от тяхно име"? Така, примерно, като спомена моя клуб.

С други думи всеки може да ви подкрепи, ама не е същото като да ви е дал пълномощно. Върти сучи, така стоят нещата.

И да, аз искам нормални условия за гостуващите фенове на този стадион (всъщност, по принцип - на всички стадиони, ама сега за този е думата), но категорично одбрявам не само там, но и навсякъде другаде да се взимат страховити мерки за да се опази стадиона от евентуални изцепки на гостите. Пък и на домакините. Просто щот не съм фен на диващината.

Хора, какво ви става ? Става дума за феновете/зрителите
Не иде реч за футболни босове.
Ей затова изчезва всичко в Родината :)

Много безсмислен коментар. Факт ли е, че там не става за гледане на мач ? Факт ли е, че няма такава ограда и сектор в Европа ? Факт ли е, че подкрепяш ?

Потребителски аватар
PFC Litex

Мнениеот PFC Litex » 08 ное 2017 20:33

k_oleto написа:Добре, аз имам само два въпроса:

1. Останалите фенове доволни ли сте ?
2. Според мен, дори и без да се споменават имена, не е ли редно останалите отбори да излязат с подобна декларация ?

Въпросът е един и е лесен за разбиране.
Стадионът е в процес на реконструкция и секторът в този си вид е временно решение, толкова ли е трудно да се изчака още 4-5 месеца, а това е максимум едно гостуване още.
За началото на подновяването на шампионата през месец март вероятно ще е готов новия сектор, тогава ми е много интересно, какво друго ще пречи.

Иначе тези номера от селски вечеринки идеално ги зная от пребиваването им в Ловеч.
Изображение

Потребителски аватар
Betchualeng Arnaikem
Контакти:

Мнениеот Betchualeng Arnaikem » 08 ное 2017 20:34

Ако не си схванал написаното от мен, значи наистина не си по-умен от сритана чушка. Или патладжан.

А ако си го схванал реакцията ти е меко казано странна.

Който разбрал - разбрал. Който не е - жалко.
[center]Almereide arh Iruein
ameide neh keuein
ameide neh ekuein
ameide neh etuein
Almereide arh Iruein
[/center]

Mitata
Контакти:

Мнениеот Mitata » 08 ное 2017 20:35

1982 написа:
Не измествам никакъв проблем, проблем нямаше да има, ако си бяхте написали декларацията от свое име. Само че явно смятате, че вашето мнение няма достатъчно тежест, затова сте се опитали да набутате вътре и други клубове. Евтини селски номерца, но от хора като Ганчев, Стоилов, директора на водопад - Милко и т.н., не може и да се очаква друго.

А в Коматево, като нямат средства за нещо друго, ще играят на друг стадион. Както го правят в УЕФА, щото там има правила и изисквания, които се спазват.

А ти сигурен ли си, че не е говорено с човек от ръководството на Ботев? Защото според мен е. Но когато биг бос е научил какво се планира, е променил позицията на 180 градуса. Грешката на ръководството на ЦСКА е, че не е взело писмено съгласие, а е действало на доверие. В крайна сметка това е малкия проблем. Големият е, че заглушават фенове на стадиона, което е фрапантно нарушаване на техните права, а народът си трае.
Последна промяна от Mitata на 08 ное 2017 20:36, променено общо 1 път.
ЦСКА, ЦСКА всичко започва и свършва така,
ЦСКА, ЦСКА, затова е измислен света!

Потребителски аватар
k_oleto
Контакти:

Мнениеот k_oleto » 08 ное 2017 20:35

PFC Litex написа:

2. Според мен, дори и без да се споменават имена, не е ли редно останалите отбори да излязат с подобна декларация ?

Стадионът е в процес на реконструкция и секторът в този си вид е временно решение, толкова ли е трудно да се изчака още 4-5 месеца, а това е максимум едно гостуване още.
За началото на подновяването на шампионата през месец март вероятно ще е готов новия сектор, тогава ми е много интересно, какво друго ще пречи.

Иначе тези номера от селски вечеринки идеално ги зная от пребиваването им в Ловеч.

Трудно е ! можеш ли да ми обясниш: Аз по -долно човешко същество ли съм от немци и португалци ?

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 08 ное 2017 20:36

k_oleto написа:Е......декларацията я има на сайта на Етър, очевидно е, че е имало разговори.
Незнам какво да ти напиша, освен: Ти глупава ли си ? Въпроса не е тоя ! Питането е друго ! Има ли условия за гледане на футболен мач в сектора за гости на стадион Лудогорец Арена в гр. Разград ? Ако няма: Защо не подкрепиш инициативата ?

Не, нещо си объркал ..... темата е: "Защо говорите от името на чужди клубове, без да са ви упълномощавали ??", пише си го в поста на автора на темата ..... Ботев Дебелец може и да са ви дали съгласие, но очевидно 2 от споменатите в списъка НЕ СА. Разговори може и да е имало, но това не е оправдание да пишете от тяхно име декларации.

Коматево специално предполагам осъзнават какви животински условия предлагат на гостуващите фенове, та надали ще сглупят да говорят за сектора в Разград.
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Потребителски аватар
k_oleto
Контакти:

Мнениеот k_oleto » 08 ное 2017 20:37

Mitata написа:
1982 написа:
Не измествам никакъв проблем, проблем нямаше да има, ако си бяхте написали декларацията от свое име. Само че явно смятате, че вашето мнение няма достатъчно тежест, затова сте се опитали да набутате вътре и други клубове. Евтини селски номерца, но от хора като Ганчев, Стоилов, директора на водопад - Милко и т.н., не може и да се очаква друго.

А в Коматево, като нямат средства за нещо друго, ще играят на друг стадион. Както го правят в УЕФА, щото там има правила и изисквания, които се спазват.

А ти сигурен ли си, че не е говорено с човек от ръководството на Ботев? Защото според мен е. Но когато биг бос е научил какво се планира, е променил позицията на 180 градуса. Грешката на ръководството на ЦСКА е, че не е взело писмено съгласие, а е действало на доверие. Но в крайна сметка това е малкия проблем. Големият е, че заглушават фенове на стадиона, а народът си трае.

ФАКТ ! Няма кой да поведе сабя - всеки трае........
Това е тъпото.
О. неразумни 1982, поради що се срамиш да се наречеш Българин ?
Ти по-долно същество ли си от немци и поругалци ?

Потребителски аватар
Betchualeng Arnaikem
Контакти:

Мнениеот Betchualeng Arnaikem » 08 ное 2017 20:37

PFC Litex написа:

Тоя не го интересува реално нито дали ще има реконструкция, нито дали другите са съгласни с условията на стадиона в Разград. Върти и суче с надеждата да убеди някого, да каже, че подкрепя именно декларацията на ЦСКА-София. Затова и не приема мнения от хора, които хем не са доволни от сектора за гости в Разград, хем не приемат за нормално отбора от Армията да говори от името на други.
ameide neh keuein
ameide neh ekuein
ameide neh etuein
Almereide arh Iruein
[/center]

Потребителски аватар
Betchualeng Arnaikem
Контакти:

Мнениеот Betchualeng Arnaikem » 08 ное 2017 20:38

1982 написа:
k_oleto написа:Е......декларацията я има на сайта на Етър, очевидно е, че е имало разговори.
Незнам какво да ти напиша, освен: Ти глупава ли си ? Въпроса не е тоя ! Питането е друго ! Има ли условия за гледане на футболен мач в сектора за гости на стадион Лудогорец Арена в гр. Разград ? Ако няма: Защо не подкрепиш инициативата ?

Не, нещо си объркал ..... темата е: "Защо говорите от името на чужди клубове, без да са ви упълномощавали ??", пише си го в поста на автора на темата ..... Ботев Дебелец може и да са ви дали съгласие, но очевидно 2 от споменатите в списъка НЕ СА. Разговори може и да е имало, но това не е оправдание да пишете от тяхно име декларации.

Точно затова измества въпроса човечеца. Не че не вдява какво му се говори, просто въпроса не му изнася.
ameide neh keuein
ameide neh ekuein
ameide neh etuein
Almereide arh Iruein
[/center]

Потребителски аватар
k_oleto
Контакти:

Мнениеот k_oleto » 08 ное 2017 20:39

1982 написа:

Коматево специално предполагам осъзнават какви животински условия предлагат на гостуващите фенове, та надали ще сглупят да говорят за сектора в Разград.

Какво пълномощно бе човек ?
От много време си мисля да те препоръчам на една моя позната - психолог. Аз черпя

Върни се в “Кошче за отпадъци”