Не били компютри, а компоти.

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, rhaegar, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
k_oleto
Контакти:

Re: Не били компютри, а компоти.

Мнениеот k_oleto » 08 ное 2017 19:51

1982 написа:Някой учуден ли е от поредния опит за измама на тези мошеници ??! Независимо как ще си прекръства клуба, лицето от село Микре не може да избяга от престъпната си същност. На тях това им е целият живот - далавери, лъжи, измами ......

Ще се опитам да бъда възпитан (тоя път )

Иде реч за условията, които се предлагат за зрителите! Как и на какво основание го обърна пак на тема Микре ?

Потребителски аватар
Cheradonna

Мнениеот Cheradonna » 08 ное 2017 19:56

Нова тема за плюене и всички плюмкаджии налазиха,къде бяхте да коментирате футболните теми :?:
https://prnt.sc/13erlpl

Що е то ЕДИНДЕСЕТ? Някакъв странен език предполагам,но български със сигурност не е!!! :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 08 ное 2017 19:58

За условията си пишете от ваше име, никой не ви е спрял, тук става въпрос, че сте намесили клубове, които очевидно не са давали съгласието си да говорите от тяхно име. Това е проблемът, опитите да манипулирате и да злоупотребявате. Както казах вече, това е в кръвта на някои хора от ловешкия край. Може и да се пренесоха на пъпа на София, ама селянията им лъщи.

Все едно аз да пусна декларация и да напиша и твоето име вътре, без да си ме упълномощавал за подобно нещо ..... ми нагло е, аз мога да говоря само от свое име.
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Потребителски аватар
Jeremy

Мнениеот Jeremy » 08 ное 2017 19:58

За мен нещата са ясни!
Определено е имало стиковане на позициите м/у цитираните клубове (иначе няма логика да бъдат включени в декларацията), агата е вдигнал телефона и силно финансово-зависимите, пловдивски скъсаноци са дали бърза задна!
Друго обяснение нямам!

Това да е обеца на ухото на ръководството ни!
Сега, вместо да се коментира Аквариума, ще се дискутират "микренските номера на джуджето" - типичен доноснически номер.

Вълчан

Мнениеот Вълчан » 08 ное 2017 20:01

Всъщност подкрепата за ЦСКА е от феновете на тези отбори а не от ръководствата им.Как ги виждате нещата примерно Крушарски да нададе вои заради тази трибуна....

Mitata
Контакти:

Мнениеот Mitata » 08 ное 2017 20:06

Cheradonna написа:Нова тема за плюене и всички плюмкаджии налазиха,къде бяхте да коментирате футболните теми :?:

Уводният пост е обиден за българския фен. Излиза, че по-важно е опровержението на ръководството на Ботевъ отколкото унижението, което трябва да понасят феновете на всички клубове у нас.

Има ли друг стадион в света, където секторът за гости е заглушаван!?
ЦСКА, ЦСКА всичко започва и свършва така,
ЦСКА, ЦСКА, затова е измислен света!

Потребителски аватар
k_oleto
Контакти:

Мнениеот k_oleto » 08 ное 2017 20:09

1982 написа:За условията си пишете от ваше име, никой не ви е спрял, тук става въпрос, че сте намесили клубове, които очевидно не са давали съгласието си да говорите от тяхно име. Това е проблемът, опитите да манипулирате и да злоупотребявате. Както казах вече, това е в кръвта на някои хора от ловешкия край. Може и да се пренесоха на пъпа на София, ама селянията им лъщи.

Все едно аз да пусна декларация и да напиша и твоето име вътре, без да си ме упълномощавал за подобно нещо ..... ми нагло е, аз мога да говоря само от свое име.

Ако е за кауза - давай ! Например: да напишеш, че ти ще даваш пари на бедните и аз ще те подкрепя. Обаче после, аз да изляза и да напиша, че не си ме питал :))
Как и да е.........Дълбоко вярвам, че нормалните фенове ще разберат.
Последна промяна от k_oleto на 08 ное 2017 20:10, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 08 ное 2017 20:09

Вълчан написа:Всъщност подкрепата за ЦСКА е от феновете на тези отбори а не от ръководствата им.

Специално феновете от Коматево надали биха имали цинизма да дават подкрепа, знаейки техният сектор за гости какъв ужас е. Последното нещо, за което става този тротоар, е за гледане на мачове.
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Потребителски аватар
ELFen
Контакти:

Мнениеот ELFen » 08 ное 2017 20:12

Смисъла от декларацията - да ви го издам: Казва се приписване на заслуги - още след края на реконструкцията на сектор В, стана ясно, че ще се продължи по-вероятено със сектора за гости
17 август 2017 Георги Домусчиев:
До 10 дни щĸ cане яcно дали сеĸтоp А ще пpомяняме или cеĸтоpа за гоcти
https://gong.bg/bg-football/evrouchastn ... nie-445417

Петричев : В интервю за спортно шоу Гонг от 06 ноември 2017
... Поискахме разрешение обаче да бъде направена промяна, за да можем да реконструираме сектора за гости. На финалната права сме на проектната подготовка. Ще започнем изграждането на новия сектор след края на полусезона. Секторът ще бъде огледален на сектор „Моци“ с някои мерки за сигурност.
https://gong.bg/bg-football/parva-liga/ ... sti-457583
висша математика:314 :idea:

Mitata
Контакти:

Мнениеот Mitata » 08 ное 2017 20:14

1982 написа:
Вълчан написа:Всъщност подкрепата за ЦСКА е от феновете на тези отбори а не от ръководствата им.

Специално феновете от Коматево надали биха имали цинизма да дават подкрепа, знаейки техният сектор за гости какъв ужас е. Последното нещо, за което става този тротоар, е за гледане на мачове.

Изместваш проблема. На онзи стадион съвсем умишлено е поставена специална ограда, заглушаваща феновете на гостуващите отбори. В Коматево просто нямат средства за нещо повече.
ЦСКА, ЦСКА всичко започва и свършва така,
ЦСКА, ЦСКА, затова е измислен света!

Върни се в “Кошче за отпадъци”