Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
trokadero_
Контакти:

Re: Всекидневната около Левски

Мнениеот trokadero_ » 08 ное 2017 10:33

Sstefanov написа:
trokadero_ написа:
damyanov1963 написа:Тоя е изгонен от Лацио, щото нямал нито един мач, сега го гонят от АЕК, щото тоя сезон имал само един мач и общо три. А на това наще му викат бомбастична селекция!
Не ми се говори повече.

Кой искаш да дойде в България ? Някой звезден играч ли ?
Стига сте се заблуждавали ;)

Някой, който е играл футбол а не е бил контузен 5 години или е записал 1 мач...

Още повече през зимния период , дето всеки нормален играч си има отбор.

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 08 ное 2017 11:01

damyanov1963 написа:Тоя е изгонен от Лацио, щото нямал нито един мач, сега го гонят от АЕК, щото тоя сезон имал само един мач и общо три. А на това наще му викат бомбастична селекция!
Не ми се говори повече.

Ейолфсон и Яблонски колко мача имаха преди Левски?! Играч от Лацио и АЕК не ни харесва, кой да дойде?
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

Serafim
Контакти:

Мнениеот Serafim » 08 ное 2017 11:01

koisa написа:Ейолфсон, Обертан, Гомез, Кабрал... май също не бяха играли няколко месеца. Яблонски дойде с визитка на менте от Русия и знаехме само, че още в първия си мач е направил две дузпи и е разследван за нелегални залагания... Споменататите от мен също бяха обявени за супер ментета преди да подпишат. :geek:

Аз за това казах, че не пречи даден играч да пасне на отбора и да има качества. Но нека гледаме реално на нещата. Обертан и Гомес са някакви изключения. Трябва сериозен подбор и търпение. Виждаме, че на Лудогорец им трябваше време, за да интегрират някои от играчите си да станат твърди титуляри. В началото нещата при тях почти винаги стават поетапно. И Мисиджан, и Лукоки, Вандерсон изкара немалко време в ротации, Сисиньо не хващаше много ръка по едно време. Виждаме сега, че Горалски поетапно навлиза в отбора, двамата им вратари. Там имат голям избор и могат да си позволят ротации, а ние имаме едно ядро, което не пропуска мач.

Въобще трябва да се отърсим от идеята, че трябва постоянно да се освобождават играчи. Трябва голяма дълбочина. В тоя ред на мисли трябва да останат и Митрев, и Пиргов, като опции. Прохазка е доказал в годините, че е добър играч за нашите стандарти и определено може да е полезен. Да нямаме двама равностойни вратари е самоубийство. Освен Пиргов трябва още един централен защитник. И това само за играчите с изтичащи договри (като пак според Топспорт ще има преговори с тях). Въобще не говоря за нападението, крилата и бековете, където нуждата от нови е крещяща.

Потребителски аватар
mikata

Мнениеот mikata » 08 ное 2017 11:14

1914.1902 написа:25 ноември (събота): Левски - Верея - 17:30 ч.
29 ноември (сряда): Дунав - Левски - 17:30 ч.
2 декември (събота): Левски - Пирин - 17:30 ч.
9 декември (събота): Славия - Левски - 17:30 ч.
15 декември (петък): Дунав - Левски - 17:30 ч. , Купа на България

За мачове в събота вече е късно да са от 17:30 ч.
България има природни богатства,

България има народ несломим,

България има от всичко по малко

но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !

Потребителски аватар
Eminem
Контакти:

Мнениеот Eminem » 08 ное 2017 11:40

Легендата на Левски Кирил Ивков критикува остро работата на Делио Роси, изразявайки недоволството си основно заради дефанзивната игра на "сините". Бившият защитник и треньор на клуба от "Герена" изрази мнение, че любимците му нямат шанс за титлата и дори мястото в Топ 3 не е сигурно.

"Не може на "Герена" да играеш дефанзивно. Срещу Локомотив (Пловдив) цял мач бяхме в нашата половина", недоумява Ивков.

"Какво ще посъветвам Роси ли? Просто да промени нещата, защото ние на трибуните страдаме. Не може да идвам на "Герена" и да треперя цял мач - 1:0, 1:0... вече ми писна! Левски никога не е играл защитен футбол. Толкова години съм тук, мач не пропускам. Левски без атака е нищо, неслучайно хората скандират "Сините в атака!", добави пред "Би Ай Ти" Кирил Ивков.

Попитан дали Левски има шанс за титлата, легендата отговори: "Повече се притеснявам дали ще останем в тройката с тези мачове, които играем. Крайно време е да престанат някои от ръководните кадри да говорят, че трябва да играем за първо място. Това е изключено."

Цял мач сме били в нашата половина ? Сериозно ?
Ивков главата ли си е ударил ? Или годините си казаха думата и вече не знае на кой свят е ?
Или някой му е платил да говори тъпотии ?

Докога бе, легенди и разни бивши посредствени футболистчета ? Докога ще се излагате по медиите ? Колкото сте дали на Левски, стократно повече му вредите!!!!!!

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 08 ное 2017 11:50

Тия легенди се убиха да "помагат". Първо Мишо Вълчев, сега Ивков. Тоя отбор няма бъдеще с такива "помагачи". Аман от платени "легенди".
Последна промяна от W84me на 08 ное 2017 11:52, променено общо 1 път.
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

Потребителски аватар
mikata

Мнениеот mikata » 08 ное 2017 11:52

Ивков нали е в надзорния съвет на Левски :roll:
България има природни богатства,

България има народ несломим,

България има от всичко по малко

но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !

Потребителски аватар
Eminem
Контакти:

Мнениеот Eminem » 08 ное 2017 12:01

Да, в НС е. Което прави още по-жалко това изказване. Ако Спас иска да прави нещо - да изхвърли Ивков от НС и да му забрани да стъпва на стадиона. Въобще не ми пука какъв футболист е бил, ако ще вреди на Левски!
Трябва веднъж завинаги, тези легенди да се поставят на място. Все от някъде трябва да се започне. Писна ми от тях.
С такива легенди, Левски няма да тръгне нагоре.
Те само вредят, никаква полза от тях.

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 08 ное 2017 12:30

mikata написа:
1914.1902 написа:25 ноември (събота): Левски - Верея - 17:30 ч.
29 ноември (сряда): Дунав - Левски - 17:30 ч.
2 декември (събота): Левски - Пирин - 17:30 ч.
9 декември (събота): Славия - Левски - 17:30 ч.
15 декември (петък): Дунав - Левски - 17:30 ч. , Купа на България

За мачове в събота вече е късно да са от 17:30 ч.

На теб пък какво ти пука? Ти нали така или иначе не ходиш на мачовете, а само селектираш във форума. :lol:
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 08 ное 2017 12:34

Kris_men2000 написа:Трябва ни една десятка и ставаме тип Барса. Без тежки тарани но с много подвижна средна линия създадени от играчи вкарващи от половин положение.Мечти,мечти но какво да се прави и ние искаме да сме големи и велики европейци.Ще поживеем и ще видим.На ход е Жейнов и Роси,зимата наближава а време няма никакво за губене.

А Бушев и Мапуков какво ще ги правим, мечтателю? Ще ги изгоним срещу няколко стотин хиляди лева компенсации и неустойки или ще ги преквалифицираме в бързи и подвижни халфове, как е по-добре да стане според теб? :roll:
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Върни се в “Левски”