Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
1982

Re: Всекидневната около Левски

Мнениеот 1982 » 06 ное 2017 22:36

koisa написа:Сериозно ли има хора дето мислят, че италиански треньор с такъв опит и визитка няма да знае как се провежда подготовка? :lol:

Визитката му е скандална, не знам защо я изтъкваш, този човек почти навсякъде се проваля бързо-бързо и само прелита като пчеличка от клуб на клуб. Убеден съм, че и при вас няма да се задържи дълго.
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 06 ное 2017 22:38

Jordan1914 написа:И с кое точно се е изчерпал Прохазка?С това,че играе като бек,халф,крило ли...че е млад ли?

Именно!!! Не е млад!!! Ти да не очакваш догодина да стане още по-добър? А подогодина - още по-добър???
Този сезон показа, че не става за крило и халф. Догодина и за бек няма да става. Защото млади и бързи момчета ще го подминават като малка гара(както 40-годишния Малдини ставаше за смях). Защото той никога не е ставал за бек!!! И кво прайм тогава??
Да ти припомня ли колко играчи с такава игра като неговата бяха разкарани от Левски?
Защо за него трябва да е по-различно?

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 06 ное 2017 22:42

1982 написа:Визитката му е скандална, не знам защо я изтъкваш, този човек почти навсякъде се проваля бързо-бързо и само прелита като пчеличка от клуб на клуб. Убеден съм, че и при вас няма да се задържи дълго.

Смени Роси с Петрович и виж дали твоите думи не са валидни и за него...
И не ми казвай, че с Литекс бил спечелил незнамсиквоси, а с Левски - незнамсиквоси. Щото е бил треньор в най-смешната лига.
А не в Серия А, например...

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 06 ное 2017 22:53

Петрович направи Войводина шампион на Югославия (в конкуренцията на Партизан, Звезда, Динамо Загреб и Хайдук) и взе КЕШ със Звезда ....... единственият сносен сезон в Европа на ЦСКА-София в историята му, когато играха даже напролет и минаха групите, е пак с него ...... Роси може да се похвали само с някаква купа с Лацио, второстепенен трофей ......

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 06 ное 2017 23:35

1982 написа:Петрович направи Войводина шампион на Югославия (в конкуренцията на Партизан, Звезда, Динамо Загреб и Хайдук) и взе КЕШ със Звезда ....... единственият сносен сезон в Европа на ЦСКА-София в историята му, когато играха даже напролет и минаха групите, е пак с него ...... Роси може да се похвали само с някаква купа с Лацио, второстепенен трофей ......

Взе КЕШ със Звезда, щото беше на елиминации. При този формат ще вземе грънци.
Те и Динамо Тб, например, спечелиха КНК. Някой да им помни треньора случайно??
Кано Коцев(мир на праха му) също направи Славия шампиони в конкуренцията на този и онзи. И кво?

Jordan1914
Контакти:

Мнениеот Jordan1914 » 06 ное 2017 23:37

blue avalanche написа:
Jordan1914 написа:И с кое точно се е изчерпал Прохазка?С това,че играе като бек,халф,крило ли...че е млад ли?

Именно!!! Не е млад!!! Ти да не очакваш догодина да стане още по-добър? А подогодина - още по-добър???
Този сезон показа, че не става за крило и халф. Догодина и за бек няма да става. Защото млади и бързи момчета ще го подминават като малка гара(както 40-годишния Малдини ставаше за смях). Защото той никога не е ставал за бек!!! И кво прайм тогава??
Да ти припомня ли колко играчи с такава игра като неговата бяха разкарани от Левски?
Защо за него трябва да е по-различно?

Прохазка не ставал за халф???Успя да ме откажеш да пиша повече,незнам как въобще сме го държали в ЛЕВСКИ,щом само за вратат става явно!А защо да не стане по-добър?

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 06 ное 2017 23:45

blue avalanche написа:
1982 написа:Петрович направи Войводина шампион на Югославия (в конкуренцията на Партизан, Звезда, Динамо Загреб и Хайдук) и взе КЕШ със Звезда ....... единственият сносен сезон в Европа на ЦСКА-София в историята му, когато играха даже напролет и минаха групите, е пак с него ...... Роси може да се похвали само с някаква купа с Лацио, второстепенен трофей ......

Взе КЕШ със Звезда, щото беше на елиминации. При този формат ще вземе грънци.
Те и Динамо Тб, например, спечелиха КНК. Някой да им помни треньора случайно??
Кано Коцев(мир на праха му) също направи Славия шампиони в конкуренцията на този и онзи. И кво?

Ми да бяхте взели вие КЕШ, като е било толкова просто ....... факт е, че елиминираха Байерн Мюнхен и Олимпик Марсилия (в онези години това беше един от най-класните тимове в света) ...... а титлата на Славия няма нищо общо, нашето първенство няма нищо общо с онова на бивша Югославия, отделно помним СИК как взеха титлата тогава. ;)

Потребителски аватар
miro_rz
Контакти:

Мнениеот miro_rz » 07 ное 2017 00:16

За мен с тези футболисти и потенциал Петрович щеше да има повече точки с Левски !
Изображение

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 07 ное 2017 02:22

miro_rz написа:За мен с тези футболисти и потенциал Петрович щеше да има повече точки с Левски !

За мен Петрович е затворена страница и какво е щял да има са само спекулации.
По тази логика, ако дойде Хайнкес, с тези футболисти ще стане шампион. А, ако дойде Моу може и ШЛ да спечели. Нали?
Петрович отива някъде, изгърмява всички патрони за един сезон(или половин), взима каквото може и...след него - потоп. Следващият да се оправя както знае.
Роси е по-дългосрочна визия.

Потребителски аватар
koisa
Контакти:

Мнениеот koisa » 07 ное 2017 09:20

1982 написа:
koisa написа:Сериозно ли има хора дето мислят, че италиански треньор с такъв опит и визитка няма да знае как се провежда подготовка? :lol:

Визитката му е скандална, не знам защо я изтъкваш, този човек почти навсякъде се проваля бързо-бързо и само прелита като пчеличка от клуб на клуб. Убеден съм, че и при вас няма да се задържи дълго.

Не виждам с какво толкова е скандална визитката му, ако я сравним с останалите треньори в Дриша лигата?!
Но щом се хващате на твърдението, че Роси не знае как се провежда подготовка, а специалист като Митов знае... :lol:
R.I.P.
ЦСКА (5 май 1948 – 9 септември 2016)

Дай на глупака власт и му гледай сеира!

Върни се в “Левски”