popokutepetel написа:
Не разбирам спора ви. Много от нещата са относителни. През Левски минаха куп футболисти, а много малко показаха истинския си потенциал. Явно има нещо сбъркано в самия клуб.
Вкл. и с Жадното, който толкова плюхме. Гледам го, че за Септември си пасна като дупе и гащи и както върви е напът да ги вкара в шестицата. В Левски с къде по-добри футболисти постигна едно голямо нищо.
[offtopic]Разминаване на философии. Аз смятам, че това са млади хора и с растежа ще има грешки, неизбежно. И дупки може да изпадат, но един млад човек да го отпишеш ей така. Те са tabula rasa, глина, която може да моделираш. Нужно е да имат добрата основа, която я имат в лицето на "Левски", оттам-нататък от тях зависи. Само с талант не става. Отделно от това, не съм убеден къде щяхме да сме, ако не беше Краев и головете и пасовете му миналия сезон.Антонио пък на 21 години, има отличия с "Левски", отличие с "Ботев", признание от феновете не само на "Левски" (някои, явно само), но и на фенове на "Ботев". А когато чуят името на "Левски", знаем. Момчето има къде да расте, какво ще стане, казах: от него си зависи, основата я има.
И отново да повторя - разминаване на философии. Блуто си е прав за себе си, аз за мен си. Мнението е като г*за, всеки си го има.
За Прохазка, какво да говорим. Последните му два сезона са най-добрите (по отношение на голове/пасове). Делио реши да го използва там, Роман не се справи. Но да зачеркваш просто така словака... Дай да му извадим неговите голове от началото на сезона? Сутиеска може би щеше да ни е отстранил, вероятно (що не), ЦСКА-София щеше да ни е бил. Решаващи голове през миналия сезон срещу Черно море и ЦСКА-София и "Дунав". Решаващ гол този сезон отново срещу ЦСКА-София в мач, след който ако бяхме загубили (макар че на Белчев е основната заслуга за равенството, мисля), не знаеш кво щеше да стане. Е, не го загубихме благодарение на тоя нищонеможач. Как да е, както казах, мнението е като г*за - всеки си го има.[/offtopic]