Първа лига XV кръг: Лудогорец - ЦСКА-София

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
djd
Контакти:

Re: Първа лига XV кръг: Лудогорец - ЦСКА-София

Мнениеот djd » 06 ное 2017 12:40

BFS написа:
djd написа:
gihuelo написа:Аз виждам ,че Сисиньо с дясната си ръка бута Меркадо на земята.

Точно! Сисиньо натисна Меркадо с дясната ръка по рамото и тогава той падна. Преди това си се държаха и се бореха.

djd Сисиньо не е държал никъде Меркадо, това го виждаш само ти и коментаторът по телевизията, който пък вижда само Сисиньо да е държал Меркадо! :shock:

второ, ръката на Сисиньо с която уж бута е в противоположна посока на ръката с която иска да се отскубне от Меркадо, съвсем естествено и когато онзи тръгва да пада продължава ръката му да е на гърба на Меркадо, ама чак пък бутане

някой по-нагоре обяснява за естественото движение на ръцете, как няма начин да са прибрани. но в тази ситуация аз виждам симулация на Меркадо, явно няма кво повече да обяснявам, защото няма да се разберем, Меркадо задържа първи с ръката си, ръката на Сисиньо, всичко останло следва инстинктивно движение за опора на тялото да не падне при завъртането. Меркадо започва с нарушение и симулира, че са го съборили. Ако аз дойда и хвана, който и да е от вас и завъртя тялото ви, вие инстинктивно ще се опитате да не паднете, при което аз вече мога да падам, да се търкалям и т.н. и няколко актьора на резервната скамейка да се държат за главите и току станало световна новина :)

Забавно си го описал. :lol:
Поздравления!

pisna_mi
Контакти:

Мнениеот pisna_mi » 06 ное 2017 13:04

Дежурния делегат :wink: след мача заяви : ... ЦСКА се подигра с труда на съдията :) ... Сега съдиите плачат в съблекалнята, как да им обясня, че ЦСКА им ограби премиите. :lol:

Потребителски аватар
demon777
Контакти:

Мнениеот demon777 » 06 ное 2017 13:18

BFS пий си хаповете редовно
Явно само ти не виждаш как сисиньо е притиснал ръката на меркадо подмишницата си.
Явно само ти не виждаш че с дясната си ръка сисиньо натиска меркадо принуждавайки го да падне

Щом за теб това е симулация и не трябва да се свири дузпа защо дадоха червен картон на каранга за симулация на моци

значи една симулация тяр се свири друга не тря
айде малко по спокойно а
Баскетболни припознавачи в синьо да не ми дават акъл.

gihuelo
Контакти:

Мнениеот gihuelo » 06 ное 2017 13:28

BFS написа:
djd написа:
gihuelo написа:Аз виждам ,че Сисиньо с дясната си ръка бута Меркадо на земята.

Точно! Сисиньо натисна Меркадо с дясната ръка по рамото и тогава той падна. Преди това си се държаха и се бореха.

djd Сисиньо не е държал никъде Меркадо, това го виждаш само ти и коментаторът по телевизията, който пък вижда само Сисиньо да е държал Меркадо! :shock:

второ, ръката на Сисиньо с която уж бута е в противоположна посока на ръката с която иска да се отскубне от Меркадо, съвсем естествено и когато онзи тръгва да пада продължава ръката му да е на гърба на Меркадо, ама чак пък бутане

някой по-нагоре обяснява за естественото движение на ръцете, как няма начин да са прибрани. но в тази ситуация аз виждам симулация на Меркадо, явно няма кво повече да обяснявам, защото няма да се разберем, Меркадо задържа първи с ръката си, ръката на Сисиньо, всичко останло следва инстинктивно движение за опора на тялото да не падне при завъртането. Меркадо започва с нарушение и симулира, че са го съборили. Ако аз дойда и хвана, който и да е от вас и завъртя тялото ви, вие инстинктивно ще се опитате да не паднете, при което аз вече мога да падам, да се търкалям и т.н. и няколко актьора на резервната скамейка да се държат за главите и току станало световна новина :) Ако когато и коментаторът каже, че Сисиньо задържа Меркадо, дет са вика, да не си гледал мача, само да си го слушал и може да ходиш да разправяш, че са ощетили ЦСКА :), ей тва е нивото на всичко в БГ.
Не знам с какво се помага на развитието на футбола с тия глупости. Дребни неща с които се занимаваме, а някой хора ги правят големи и търсят под вола теле. За какво му е и на Манолев да се излага и той да говори глупости.

Между другото футболистите масово не знаят какво се случва на терена, те дори могат да играят мач, в който не могат да разберат дали са ощетени или не.

Ти от кой отбор си? Сериозно питам.

Потребителски аватар
RedeviL
Контакти:

Мнениеот RedeviL » 06 ное 2017 13:29

dimitroff78 написа:Каранга наистина е страхотен футболист и може би един от Топ 3 бразилците, които някога са играли в България, но трябва да поработи малко над ръцете си, с които понякога, като иска да си осигури предимство, удря противниковия играч. Ако си беше държал ръцете прибрани, Моци нямаше да има основание да се просне като шампион по гмуркане, нали? Няма значение дали го е докоснал или не.

Да си държи ръцете прибрани, хм!? Освен преди мач да си ги прекара отзад с едни свински уши... Коментаторите в студиото на Диема го обясниха много ясно. Футболът е контактен спорт и подобни ситуации между играчите се случват постоянно. Как даден футболист да гърдира топка и след това да се обърне с нея на скорост, като държи ръцете си прибрани!? Да, минимален контакт с Моци имаше, но той беше неумишлен и съвсем минимален, и не беше с лакът, както в последвалите след това ситуации от страна на зелени...

BFS
Контакти:

Мнениеот BFS » 06 ное 2017 13:38

gihuelo написа:Ти от кой отбор си? Сериозно питам.

Сериозно ти казвам, че не съм от ЦСКА, Лудогорец и от Левски. Преди време съм имал симпатии към Левски, сега имам симпатии за Лудогорец, но само когато играят в евротурнирите.
Даже вчера синът ми ме пита, дали Лудогорец са нашите, а аз му казах, че не са, и че няма наши във вчерашният мач. Явно останал с впечатлението, че онзи ден са били наши.

Просто ме е яд, като гледам мач, и слушам и виждам, че много хора си го навиват и се опитват изкарат нещо, което очевидно не е така. Против съм хора, ръководства, организиции и т.н., които търсят проблеми на други места, но не и при тях, т.е. от тях едва ли не нищо не зависи в случаят. Черта, характерна за най-слабите и безхарактерни човечета.
Ти ми кажи от кои си?

d.milanov
Контакти:

Мнениеот d.milanov » 06 ное 2017 13:45

BFS написа:
d.milanov написа:Иначе снощи изиграхме приятен мач и заслужено триумфирахме. Съдията неистово подпираше разградчани и хич не му се нравеше резултата, особено след като изравнихме. Никакъв втори жълт картон за Каранга, още повече, че в тази ситуация можеше да се свири нарушение срещу Моци. А пък ако видим и интервенцията на Моци при изравнителния гол, то тогава защо същият не получи предупреждение за опасна игра. Малко след положението за несвирената 1000% дузпа (няма нужда от коментар за нея, защото беше очеизвадна, явно пак е имало чики-рики), Меркадо беше брутално изблъскан в главата от Сисиньо с лакът. Нарисуван червен картон - отсъдено само нарушение. На Манолев, ако не се лъжа щяха да му счупят крака, но пак нищо - авантаж. Не е истина как взехме тоя мач с толкова секири от страна на съдията.

човек, за какво подпиране говориш и на кого го говориш, хората имат очи, кажи къде Сисиньо нарушава правилата, щото мен/теб или който и да е друг, ако го държат и завъртят пазейки топката и ти, и аз и който и да е друг, ще падне ако не се подпре някъде, но да кажеш "ИЗБЛЪСКВА" тва са много силни думи, против някой, който си свърши перфектно работата. Хора не бъдете п.тки, гледайте реално на нещата и се дръжте като мъже!

Първо не четеш какво съм писал. А сега вземи и си пусни мача след 80-тата минута. После ела пак да пишеш.

Потребителски аватар
ivan56
Контакти:

Мнениеот ivan56 » 06 ное 2017 14:00

СВОБОДЕН написа:Ааа, много се изкефих. Натриха носа и на Домусчиев и на Херо. Друг въпрос е дали пак няма да станат шампиони, но дори да се случи ще е началото на края на тяхната доминация. защото и ЦСКА-София(който и да е този отбор), а вече и Левски изграждат отбори които ще стават по силни и ще конкурират Лудогорец. А те в София имат и публика.Това положение от миналите сезони дето Лудогорец се състезаваха сами със себе си няма вече да го има. Иначе снощи особено второто полувреме Лудогорец нямаха сили да ходят. Победата на ЦСКА е напълно заслужена и можеше да е по-голяма. Великиият Херо си мислеше, че е извънземен и може да изиграе поредица от тежки мачове без щети, но се излъга. Първия мач с Брага и с Левски ги взе, но още реванша с португалците даде симптоми за това което се случи снощи. Иначе Херо е лесен. Гонзо може да е всякакъв, но той кани Херо няколко пъти и онзи какво, купете ми този, купете ми онзи. Ами то със скъпи играчи и баба знае. Номера е да знаеш как да го нправиш когато няма пари за такива. Както го правеше колкото може Стойчо Стоев. Но на Херо явно не му стиска. Иначе, ако купим Меси и Роналдо, то за какво ни е Херо? И аз мога да стана шампион тогава. Херо е ставал шампион само с изградени от други треньори отбори с доста пари и никога не е правил това като вземе отбора от началото на шампионата. В Литекс му дадоха изграден от Ферарио отбор, в Левски Люпко беше свършил работата, а сега в Лудогорец(ако стане шампион), то пак взима отбор изграден от Петев, Стоев и бате Гошо. Итересно ще бъде след като те спачалиха титлата, ако Херо не успее, ще бъде ли пак Херо? Пък, ако му натрият носа и за Купата ще бъде още по добре.

[offtopic]Тоя па, гроздето май е кисело :lol:
Къв отбор изграждате вие пък точно, с тия куци коне и измисленият треньор, който ако беше българин, досега да го бяха смачкали от критики.
Мога да се обзаложа, че на финала на първенството ще бъдете на минмум 15 точки от Лудогорец и на 10 от ЦСКА-София. 8-)[/offtopic]
За мача, заслужена победа на ЦСКА-София, и запазване на минимална интрига за първенството.
От този мач нататък предполагам и Домуса и Ганчев, ще се презастраховат както те си знаят, и двата отбора много трудно ще загубят точки.
П.П. Тия пичове на оградата дали успяха, да я разглобят :lol:
Тука вече е с тризнаци Сиса :lol:
Drunken_Master написа:
SSS написа:Ти сам натъртваше,че си адски сериозния човек с тризнаци и си управител на гурме ресторан

това е от един друг форум,момчето тръгва да звъни на бившето ми работно място "за да докаже нещо"...

d.milanov
Контакти:

Мнениеот d.milanov » 06 ное 2017 14:08

Дузпата си е 100%.
1. Меркадо се измъква в по-добра позиция.
2. Сисиньо хваща Меркадо за ръката, свивайки своята в лакътя. (Движение наподобяващо арест от полицай, надявам се, че разбирате.)
3. Меркадо се опитва да се отскубне, но здраво приклещената му ръка не му позволява.
4. Все пак силата, с която Меркадо се опитва да се измъкне е достатъчно голяма да повлече Сисиньо след себе си.
5. Сисиньо губи равновесие и бута Меркадо с другата ръка, за да не падне.
Точки 2 и 5 сами по себе си са си дузпи.
Никъде няма хващане на противника от страна на Меркадо.

И все пак моля споделете мнение за ситуацията случила се 2-3 минути по-късно. За бруталното изблъскване с лакът срещу Меркадо на 2 метра от наказателното поле на Лудогорец.

Потребителски аватар
djd
Контакти:

Мнениеот djd » 06 ное 2017 14:22

d.milanov написа:Дузпата си е 100%.
1. Меркадо се измъква в по-добра позиция.
2. Сисиньо хваща Меркадо за ръката, свивайки своята в лакътя. (Движение наподобяващо арест от полицай, надявам се, че разбирате.)
3. Меркадо се опитва да се отскубне, но здраво приклещената му ръка не му позволява.
4. Все пак силата, с която Меркадо се опитва да се измъкне е достатъчно голяма да повлече Сисиньо след себе си.
5. Сисиньо губи равновесие и бута Меркадо с другата ръка, за да не падне.
Точки 2 и 5 сами по себе си са си дузпи.
Никъде няма хващане на противника от страна на Меркадо.

И все пак моля споделете мнение за ситуацията случила се 2-3 минути по-късно. За бруталното изблъскване с лакът срещу Меркадо на 2 метра от наказателното поле на Лудогорец.

Мнение ли? Има си правилник за това - когато футболист на Лудогорец удря противника с лакът или го рита в корема, нарушение не трябв да се свири. В интерес на футбола е. Иначе има опасност ЦСКА да стане шампион, а това не е в интерес на футбола.

Върни се в “Архив”