Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
boglev
Контакти:

Re: Всекидневната около Левски

Мнениеот boglev » 06 ное 2017 13:23

JackPackage написа:
koisa написа:Сериозно ли има хора дето мислят, че италиански треньор с такъв опит и визитка няма да знае как се провежда подготовка? :lol:

Е той кога е водил подготовка ве :lol: :mrgreen:
Той идва 1 ден преди началото на шампионата и директно почва на готово :lol:

Не знам кой е по-голям пъпеш - тоя който го е написал или този който го вярва :?

Пъпеш ли си, диня ли си ... Аз съм писал откъде го зная и къде съм го чувал и това не е коментатора, нито съм си го измислил. Не е зле и малко да помислите и да проверите, преди да скачате и да обяснявате каква е "визитката", на Роси
«Войну убивают войной, кровь смывают кровью, зло вернется к тому, кто его сотворил!»[center][/center]

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 06 ное 2017 13:48

boglev написа:Аз съм писал откъде го зная и къде съм го чувал и това не е коментатора, нито съм си го измислил. Не е зле и малко да помислите и да проверите, преди да скачате и да обяснявате каква е "визитката", на Роси

Какво искате да кажете с това, и къде е проблема според вас? В смисъл, не би ли би било проблем, ако е обратното - в Италия да провеждат два месеца подготовка, а тук едва 2 седмици. Това би било проблем. А сега, както казва Мечо Пух: "Колкото повече, толкова повече". Не е ли така?

Потребителски аватар
1914.1902
Контакти:

Мнениеот 1914.1902 » 06 ное 2017 14:18

[center]Програмата на Левски до края на 2017

16 кръг , 19 ноември , неделя , 17:30:
Витоша Бистрица - Левски (София)

17 кръг , 24-27 ноември:
Левски (София) - Верея (Стара Загора)

18 кръг , 28-30 ноември:
Дунав (Русе) - Левски (София)

19 кръг , 1-4 декември:
Левски (София) - Пирин (Благоевград)

20 кръг , 8-11 декември:
Славия (София) - Левски (София)

1/4 финал за Купа на България , 13-15 декември:

* При 1:0 срещу Локомотив Пловдив Левски за трети път през сезона остана с човек по-малко на терена в ППЛ . Тимът игра в числено неравенство 7 минути срещи Верея , 44 минути срещу Лудогорец и 48 минути срещу Локо Пловдив . В тях отборът не допусна гол (99 минути) .

* Митрев запази мрежата си суха за 11-и път през сезона (пазил е в 14 срещи) .[/center]

Потребителски аватар
boglev
Контакти:

Мнениеот boglev » 06 ное 2017 14:28

metodito написа:
boglev написа:Аз съм писал откъде го зная и къде съм го чувал и това не е коментатора, нито съм си го измислил. Не е зле и малко да помислите и да проверите, преди да скачате и да обяснявате каква е "визитката", на Роси

Какво искате да кажете с това, и къде е проблема според вас? В смисъл, не би ли би било проблем, ако е обратното - в Италия да провеждат два месеца подготовка, а тук едва 2 седмици. Това би било проблем. А сега, както казва Мечо Пух: "Колкото повече, толкова повече". Не е ли така?

За съжаление, особено в кондиционно отношение, не мисля, че е точно така. И от там евентуално може да имаме проблем на пролет. Дано греша.
«Войну убивают войной, кровь смывают кровью, зло вернется к тому, кто его сотворил!»[center][/center]

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 06 ное 2017 14:39

Аз не виждам проблем, ако се направи една добра програма... И разбира се, трансферите да не се точат до май.

Потребителски аватар
mikata

Мнениеот mikata » 06 ное 2017 15:30

Станимир Стоилов:
"За ситуацията в Левски много пъти съм се изказвал, водят се някакви дела между мен и клуба. Не съм гледал детайлно отбора. Този процес на разпад върви 9-10 години и за мен няма нищо ново под слънцето. Не мисля, че моето мнение е интересно на хората, които ръководят клуба.
България има природни богатства,

България има народ несломим,

България има от всичко по малко

но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !

Потребителски аватар
popokutepetel
Контакти:

Мнениеот popokutepetel » 06 ное 2017 15:57

1914.1902 написа:[center]Програмата на Левски до края на 2017

16 кръг , 19 ноември , неделя , 17:30:
Витоша Бистрица - Левски (София)

17 кръг , 24-27 ноември:
Левски (София) - Верея (Стара Загора)

18 кръг , 28-30 ноември:

19 кръг , 1-4 декември:
Левски (София) - Пирин (Благоевград)

20 кръг , 8-11 декември:
Славия (София) - Левски (София)

1/4 финал за Купа на България , 13-15 декември:

* При 1:0 срещу Локомотив Пловдив Левски за трети път през сезона остана с човек по-малко на терена в ППЛ . Тимът игра в числено неравенство 7 минути срещи Верея , 44 минути срещу Лудогорец и 48 минути срещу Локо Пловдив . В тях отборът не допусна гол (99 минути) .

* Митрев запази мрежата си суха за 11-и път през сезона (пазил е в 14 срещи) .[/center]

При тази програма всяка загубена точка би била провал. Въпреки, че отбора играе бавно и доста грозно в сравнение с тези противници и предвид едно-единствено гостуване в Русе най-логичното е да спечелят всички мачове до края на годината пък било то и с 1:0.
Напролет чакаме резултати особено ако продължат за купата. Този начин на игра, който налага Роси е идеален за турнирни мачове в две срещи. Оттам идват и надеждите ми за евентуално по-прилично представяне в Европа, въпреки, че ако не станат първи шансовете за добиране до групова фаза са по-скоро добро пожелание отколкото реалност предвид коефициента и евентуалните противници, които биха се паднали.

drvasko98
Контакти:

Мнениеот drvasko98 » 06 ное 2017 17:09

ЕМИЛ написа:Смятай ние на какво ниво сме щом измислените тирета биха Лудогорец !!!

Слабички сме и онази дузпа неотсъдена в полза на Локомотив Пловдив само влошава нещата .

Иначе мача снощи в Разград смърди .Неможе при 1:2 Лудогорец да не направят една сватна атака ....

Понякога като ви чета и си мисля дали и как гледате футбол. Видяхте ли последните 15 минути на мача с Брага дали Лудогорец можеха да ходят и колко пъти си излязоха от половината, а този мач дойде само три дни по-късно. Еми второто полувреме бяха изморени до смърт, това само който никога не е гледал даден отбор не може да го вдене, затова не можеха да си подават точно и играха необичайно за тях с доста центрирания, защото това е най-икономичния начин да приближиш топката до вратата на противника. Загубиха напълно нормално. И с 9 да бяха останали тирето бяха видимо по-свежи, а може би и по-мотивирани

Serafim
Контакти:

Мнениеот Serafim » 06 ное 2017 17:59

mikata написа:Станимир Стоилов:
"За ситуацията в Левски много пъти съм се изказвал, водят се някакви дела между мен и клуба. Не съм гледал детайлно отбора. Този процес на разпад върви 9-10 години и за мен няма нищо ново под слънцето. Не мисля, че моето мнение е интересно на хората, които ръководят клуба.

Той все не му се говори за Левски, а като го питат все има малко акъл да даде. И да обяснява как Левски започнал да се разпада, след момента, в който го изгонили. А в какво състояние бе, когато Батков го освободи - не коментира. Май след 4 титли, в една забравена от бога във футболно отношение страна, започна да гледа на себе си, като на единствения българин, разбиращ и практикуващ футбол.
Чудя се какво ли ще се случи, ако се паднат с Лудогорец някъде на европейската сцена, с неговия правилен футбол.

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 06 ное 2017 18:48

Аз съм фен на Мъри, но тая простотия с "проектите" мисля той я започна - с разбиването на отбора на Гочето. Той и Наско. А след това с рзбиването и на още един отбор. Трябва в "Левски" да се забрани със закон на треньорите да си правят каквото им скимне. Ако трябва да избирам между честа смяна на тренери и на такава на футболисти, вместо на треньори - което наблюдаваме в последните години - 100 пъти предпочитам да се запази отбора и да му се смени треньора.

Върни се в “Левски”