Първа лига XV кръг: Лудогорец - ЦСКА-София
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Първа лига XV кръг: Лудогорец - ЦСКА-София
Доволен съм, че познах резултата, бях убеден, че ще ги бием.
ЦСКА, ЦСКА всичко започва и свършва така,
ЦСКА, ЦСКА, затова е измислен света!
ЦСКА, ЦСКА, затова е измислен света!
sin4ec написа:Фотографираха ви с капан. Просто са най-добрите, приемете го...
Дано от детски футбол разбираш повече...
Когато играеш, а не го "приемаш" като вас предишния кръг, нещата се получават.
Страхотен мач за ЦСКА!
Не е възпитано да псуваш дебилите. Пожелай им приятен ден и се надявай да те разберат правилно.
В перфектно положение се намираме, точно както исках!
@ Зад гърба им дишаме и си чакаме момента сега!
ПП Силна селекция зимата ни прави шампиони напролет!!!!
@ Помнете... с 10 човека Ви направихме сами си говорите!
"Шампиона на България"... пхахахах!
@ Зад гърба им дишаме и си чакаме момента сега!
ПП Силна селекция зимата ни прави шампиони напролет!!!!
@ Помнете... с 10 човека Ви направихме сами си говорите!
"Шампиона на България"... пхахахах!
Равностметката: смешно съдииство в полза на Лудогорец! Измислени фалове, измислени картони на Каранга и Кулма, и не отсъдена чиста дузпа срещу Меркадо! Лудогорец игра колко може, пусна най - доброто и опита да спечели мача, но не им стигнаха силите! Сигурно са били уморени след тежката серия, не вярвам да са подарили победата на прекият им конкурент за титлата! ЦСКА може да е в дупка, ключови играчи не се намират в добра форма, но въпреки това изнесе днеска приличен мач и заслужено победи! Левскарите които ръсика "акъл" са се покрили в дън земя, все едно тяхният любим отбор е паднал
...

Нещо да кажете за подминатата 200% дузпа?!
@ Резултата трябваше да е 1:3 с 10 човека!
@ Резултата трябваше да е 1:3 с 10 човека!
Сините, като паднаха от тези, първата им приказка за нас беше: "И вас ви чака същото след една седмица..." Нещо не се забелязва желание да пишат след мача ни ! Нямам предвид всички левскари а само тези, които се успокояваха, че и нас ни чака същото.
Честито на победителите !
По безидеен Лудогорец не съм гледал - до тая вечер...причините - има там, 2-3 варианта
Каранга беше за гонене още първото - без коментар!
И да, тази формация ни е побеждавала ...отделно се видя каква публика предизвиква, ако беше ЦСКА - нямаше да има "игла къде да падене"!
А и да не забравя гостуващата агитка - доста повече усилия хвърлиха да чупят оградата, отколкото да подкрепят отбора си!
По безидеен Лудогорец не съм гледал - до тая вечер...причините - има там, 2-3 варианта

Каранга беше за гонене още първото - без коментар!
И да, тази формация ни е побеждавала ...отделно се видя каква публика предизвиква, ако беше ЦСКА - нямаше да има "игла къде да падене"!
А и да не забравя гостуващата агитка - доста повече усилия хвърлиха да чупят оградата, отколкото да подкрепят отбора си!
висша математика:31 ≠ 4 

W84me написа:Адски съдийски комфорт за ГГ и то срещу Домусчиев! Това не е виждано досега! Явно нещата са яко подплатени!
Ха-ха-ха Много ми е добре
Нищо общо нямате с Апостола
Хубаво беше ,че Меркадо реши да бие от центъра , иначе тая съдийска бригада никога нямаше да даде шанс на ЦСКА да поведе .
- ImmortaL_1000
- Контакти:
Браво на ЦСКА дано сполучат и станат по-силни да има добра конкуренция срещу Лудогорец. А до колкото мача ми хареса имаше бая атаки и от двата отбора. Най-обичам атакуващия футбол.
[wrapimg=]https://gmsrp.cachefly.net/images/20/04/22/dfc5092693fb95b20c3a83264e9c2408/320.jpg[/wrapimg]