Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

drvasko98
Контакти:

Re: Всекидневната около Левски

Мнениеот drvasko98 » 03 ное 2017 14:00

Цецо Чука написа:
Ако ги подцените, ше страдате.
Дунав са отлично приспособени за игра на тамошната картофена нива, там се играе някво подобие на джитбол, при което топката се ряпка към облаците и след това се организира меле където падне обратно.
И така-цял мач.

Мисля, че добре пасва и на нашия стил :)

drvasko98
Контакти:

Мнениеот drvasko98 » 03 ное 2017 14:01

metodito написа:
Ми с такъв терен... Помниш ли Артмедия? Интер, Порто, няма, братче. Те такова нещо не бяха виждали...

Артемедия победи Порто в Португалия, там не знам какъв е бил теренът. Оправданията на неудачниците

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 03 ное 2017 14:11

Прав си. В грешка съм бил. Помня, че зяпах един мач на някакъв отвратителен терен. Не е бил с Порто

Serafim
Контакти:

Мнениеот Serafim » 03 ное 2017 14:43

3:2 на Герена и сме щели да вкараме един гол повече от тях винаги. Ама в един мач. Помните ли същия сезон, че паднахме 3:0 от Литекс, 3:0 от ЦСКА, загубихме от Берое, равни с Макрек и Локо Плд, Славия също ни биха. Нагледахме се години наред на "Сините в Атака" и безрасъден тактически футбол и после треньори и футболисти си обираха крушите. Ама нищо, правехме 2-3 мача на сезон на живот и смърт.

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 03 ное 2017 15:18

Така и не повторихме тази игра срещу Лудогорец

Потребителски аватар
mikata

Мнениеот mikata » 03 ное 2017 15:26

Старши треньорът на Лудогорец Димитър Димитров говори пред камерата на Sportal.bg. Опитният специалист се спря на темата “Левски”. Той разкри любопитни неща около провалените преди години преговори между него и 26-кратните шампиони на България.

“Ще ви кажа конкретно, за да приключим тази тема. Знаете за проблемите, които имахме с Гонзо, имах официално предложение. Аз казах мотивите и доводите си. Аз говоря с факти. Бях приел офертата на клуба. Поради тази причина бях поставил и колегата ми Петьо Колев, който работеше с месеци като помощник-треньор. Това, че ми бламираха селекцията, ми подсказа, че от конкретни лица не съм желан, а че съм желан само от Батков и феновете. Това ме накара да направя тази стъпка, а сега изобщо не съм бил канен от Левски. Имаше едно обаждане от господин Русев, аз му казах, че имам договор до края на годината. Това беше абсолютно всичко. Никакви предложения не е имало. Лудогорец направи и невъзможното да ме освободи. Това е и причината сега да съм тук”, заяви Димитър Димитров пред Sportal.bg.
България има природни богатства,

България има народ несломим,

България има от всичко по малко

но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !

Потребителски аватар
mikata

Мнениеот mikata » 03 ное 2017 18:06

Легендата на Левски Петър Петров призова пред Sportal.bg ръководството на "сините" да вземе спешни мерки за обединението на агитката на "сините". Според него сектор "Б" е управляван от криминални елементи и клубът е безсилен да се справи с тях. Петров разказа, че синът му е нападнат от част от феновете по време на мача с Лудогорец в началото на сезона, тъй като е част от различна фракция.

"Имаше неприятен инцидент със сина ми, който близо 10 години беше на пистата или на вишката с мегафона. Не пропускаше мач на Левски нито в провинцията, нито в чужбина. В последните години обаче той с негови съмишленици се отдръпнаха от централния фенклуб, защото в момента там дейно участие имат криминални елементи, хора минали през затвора, освобождавани предсрочно. Можете да си представите какви хора имат зад гърба. В момента те командват и взимат всички решения в сектор "Б". Той като човек, който не е съгласен с тези методи на работа се отдръпна с така наречената "Южна бригада". Стои си със тях в "А" сектор или във "В" сектор и не иска да има нищо общо с тези елементи. Затова се получи инцидент в мача с Лудогорец. За щастие се размина без нищо сериозно”, каза Петров в предаването "От дузпа в тъч" на Sportal.bg.

"Ръководството и органите трябва да вземат спешни и важни мерки, ако искат публиката да е сплотена, да идва и да подкрепя отбора. Иначе нищо добро не очаква нашия отбор. Всички неща, които се организират и стават са от тези криминални елементи - "София Запад", които си правят каквото си искат. Явно клубът е безсилен да направи нещо, защото нищо не се предприема до момента. Когато публиката не е единна, нищо добро не ни чака. Хората, които са в нещата знаят къде отиват паричните потоци превеждани от клуба. Те стигат само до един човек и обкръжението му", заяви още Петров.
България има природни богатства,

България има народ несломим,

България има от всичко по малко

но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !

Потребителски аватар
Eminem
Контакти:

Мнениеот Eminem » 03 ное 2017 18:32

mikata написа:
Легендата на Левски Петър Петров призова пред Sportal.bg ръководството на "сините" да вземе спешни мерки за обединението на агитката на "сините". Според него сектор "Б" е управляван от криминални елементи и клубът е безсилен да се справи с тях. Петров разказа, че синът му е нападнат от част от феновете по време на мача с Лудогорец в началото на сезона, тъй като е част от различна фракция.

"Имаше неприятен инцидент със сина ми, който близо 10 години беше на пистата или на вишката с мегафона. Не пропускаше мач на Левски нито в провинцията, нито в чужбина. В последните години обаче той с негови съмишленици се отдръпнаха от централния фенклуб, защото в момента там дейно участие имат криминални елементи, хора минали през затвора, освобождавани предсрочно. Можете да си представите какви хора имат зад гърба. В момента те командват и взимат всички решения в сектор "Б". Той като човек, който не е съгласен с тези методи на работа се отдръпна с така наречената "Южна бригада". Стои си със тях в "А" сектор или във "В" сектор и не иска да има нищо общо с тези елементи. Затова се получи инцидент в мача с Лудогорец. За щастие се размина без нищо сериозно”, каза Петров в предаването "От дузпа в тъч" на Sportal.bg.

"Ръководството и органите трябва да вземат спешни и важни мерки, ако искат публиката да е сплотена, да идва и да подкрепя отбора. Иначе нищо добро не очаква нашия отбор. Всички неща, които се организират и стават са от тези криминални елементи - "София Запад", които си правят каквото си искат. Явно клубът е безсилен да направи нещо, защото нищо не се предприема до момента. Когато публиката не е единна, нищо добро не ни чака. Хората, които са в нещата знаят къде отиват паричните потоци превеждани от клуба. Те стигат само до един човек и обкръжението му", заяви още Петров.

Красимир Иванов се оплака от малкото публика, но те какво направиха, за да защитят собствените си фенове и то на нашия стадион ?
Едно голямо нищо! Пребит левскар на мача с Лудогорец, пребит левскар и на мача със София. Докога сз ще се изявяват като богове?
Кога ръководството ще защити феновете си?
Нали искат публика ? Ама не им осигуряват сигурност и спокойствие.

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 03 ное 2017 19:39

Знаете ли какво се сетих? Какво ще кажете Мапуку десетка, да отнема топки отпред и да ги подава на тоя пред него (Тунде/Буш). Ако успява напред да се пребори без нарушение (квато е горила, почти всеки белчо ще пада, като го потанисне), та, ако може чисто да отнема и подава или стреля по-отдалеч. Така и така стои назаде... Нещо, като Дарко и Гара, ма с обърнат цвят на кожата - белото е отпред, кафевото отзад:) .

Serafim
Контакти:

Мнениеот Serafim » 03 ное 2017 20:33

Той не може да отнема топки, без нарушения. Постоянно прави фаулове в атака. Най-много да играе в ляво, както го е правил понякога за Берое. Но най-вероятно на зима ще си ходи. Не един път вече излязоха статии, че Роси не е доволен от него дори и на тренировките. То при Мапуку няма средно положение. Или играе добре и вкарва, или е под всякаква критика, а като добавим и кофти характера му - не ти трябва във отбора, ако не бележи голове редовно.

Върни се в “Левски”