JackPackage написа:Нема ве, Меската няма цял сезон да ги влачи - сега влизат в серия от 6 поредни загуби и влизат в борбата за 4-ката![]()
Най-много Реал и Атлетико да парират със серия от 6 поредни равенства
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
JackPackage написа:Нема ве, Меската няма цял сезон да ги влачи - сега влизат в серия от 6 поредни загуби и влизат в борбата за 4-ката![]()
modor написа:[rimg]https://i.imgur.com/UkjrBiw.jpg[/rimg]
Sisi 1914 написа:Гадно е човек като отвикне да ходи по-купони.
Сега ми е лошо та 2 не виждам.
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА
4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.
1982 написа:Sisi 1914 написа:Гадно е човек като отвикне да ходи по-купони.
Сега ми е лошо та 2 не виждам.
То зависи какви са и купоните .... има купони ..... по-купони .... най-купони .....
delqnski47 написа:Аз лично не искам да ви наказват без публика с нашия реванш,щот ще е тъпо за нас феновете на ЦСКА да сме сами на стадиона.
onegavon написа:На Гришата и свирки ще му правим....
JackPackage написа:Оставете момичето на мира ве, не, стига, че, слага, запетайки,,, ами сега и за тиретата ще и правите проблем![]()
![]()
![]()
Може би е подсъзнателно, тъй като подкрепя един отбор с едно тире и ги пише навсякъде вече![]()
шивача написа:Левски винаги е носел срам. Първо на родината, после и на феновете на отбора. Но всяко зло за добро, затова е създаден и ЦСКА

Red_Girl написа:JackPackage написа:Оставете момичето на мира ве, не, стига, че, слага, запетайки,,, ами сега и за тиретата ще и правите проблем![]()
![]()
![]()
Може би е подсъзнателно, тъй като подкрепя един отбор с едно тире и ги пише навсякъде вече![]()
А ти бе, ти ,като подкрепяш другия отбор, типично за него, почна в женски род да се пишеш![]()
Защо ли????
delqnski47 написа:Аз лично не искам да ви наказват без публика с нашия реванш,щот ще е тъпо за нас феновете на ЦСКА да сме сами на стадиона.
onegavon написа:На Гришата и свирки ще му правим....
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 5 госта