Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
1914.1902
Контакти:

Re: Всекидневната около Левски

Мнениеот 1914.1902 » 02 ное 2017 10:02

[center][youtube]https://www.youtube.com/watch?v=tUXMBQlBp54[/youtube][/center]

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 02 ное 2017 10:46

На зима не трябва да се вземат повече от двама човека. :!: Имаме супер приличен, като единици състав. Есента се запознаха един с друг, зимата трябва да почнат да работят заедно. Каквито-такива! Ако се вземат пет-шест-седем футболисти, ще трябва тепърва да се запознават, напасват, "аклиматизират" (ще кажеш, че са някакви мушката). Единствено може да се поизчистят малко от някои футболисти - Нар, Любенов, шведа, Ангелов. Примерно. И може да си приберем някой и друг юноша...

Имаме четирима КЛАСНИ футболиста: Габи, Жорди, Ойлофсон (оф, все го бъркам) и Яблониньо. Имаме футболисти, като Роман, които в най-напечените моменти може да избухне и пчеличката Пнайотов. Митрев е малко късоглед, но рефлекса му от близо е много добър. Един Кръстев си върнем няма да е зле. И загадката Кабрал. Отпред... единствено там виждам дерт. И Роси да започне да работи с Антонио. Както и някой да му каже да хапва. Няма да се разсърдя, ако стане резерва на един нов Бедоя, но зимата е трудно да се намерят хем добри, хем свободни футболисти. От юношите, Найденов е много работливо дете. За смешната дриша лига, съставът си е много добър. За клатификациите в ЛЕ, ще се мисли пролетта. Нека се обиграе едно ядро и после да се добавя към него, а не постоянно да идват някакви, други да си тръгват. И така до безкрай!

И без това тая година за титла ясно, че не се мисли. Купата е рулетка. Програма минумум - класиране за Европа, програма максимум - второ място и финал за Купата! Хоуг!

Потребителски аватар
koisa
Контакти:

Мнениеот koisa » 02 ное 2017 11:21

Мхм, и без това резервната ни скамейка е супер къса и смените се знаят 10 мача напред, за к'во ли са ни повече от двама... Ако ставаше с връщането на юноши Роси нямаше да иска играчи. Уж искаме да правим отбор и да играем сериозен футбол, а повече от половината ни играчи нямат конкуренция и равностойни заместници. :geek:
R.I.P.
ЦСКА (5 май 1948 – 9 септември 2016)

Дай на глупака власт и му гледай сеира!

Serafim
Контакти:

Мнениеот Serafim » 02 ное 2017 11:27

Аз съм за това, че трябват играчи, не толкова като бройка, колкото като качество. Обсъждахме вече, че вероятно бройката ще е по-голямата, защото или на зима или на лято, вероятно ще си тръгнат тези с изтичащите договори.

Иначе, ако трябва да сме честни, малко изкуствено се създаде едно впечатление, че няма алтернативи, особено в атака. (В защита е факт). Като крила могат да играят - Роман (ама дясно), Вутов (ама ляво), Обертан в ляво, Мапуку също в ляво, Кабрал номинално е ляво крило, но показа, че се справя по-добре от Антонио в дясно. Адениджи, който ту се включва в тренировките, ту не, също игра немалко време като дясно крило, иначе си е алтернатива на Буш/Мапуку.
Та поне в атака има доста варианти, с който Роси може да експериментира.
В халфовата линия също - Панайотов, да не забравяме, че дойде, като плеймейкър, а не разбивач. Прохазка си дефанзивен халф, Белмонт, Рошу...

d.milanov
Контакти:

Мнениеот d.milanov » 02 ное 2017 11:40

Не е нормално да вземеш 14 играчи и да ревеш, че нямаш алтернативи. За отбор, ОК - докато се опознаят. Ама за количество?!? - Много, моля! Финия да не е милиардер?

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 02 ное 2017 12:53

Я, Бабатундев е избухнал в учебната игра и като нищо ще го видим в групата за някои от следващите мачове. :)
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 02 ное 2017 12:56

d.milanov написа:Не е нормално да вземеш 14 играчи и да ревеш, че нямаш алтернативи. За отбор, ОК - докато се опознаят. Ама за количество?!? - Много, моля! Финия да не е милиардер?

Не, не е милиардер, а просто милионер, което е напълно достатъчно за една качествена селекция, която в бъдеще да громи враговете ни на всички фронтове. 8-)
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Мнениеот rhaegar » 02 ное 2017 13:24

Да, той щото лични пари ще вади. Има да почакаме.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Изображение

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 03 ное 2017 08:31

Преди имаше един потребител от нашите "Тоmmi", който пишеше хубави мнения и коментари, нещо не се е мяркал напоследък? :?
[offtopic]

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 03 ное 2017 10:54

Отдавна не се е появявал, да.

ПЕТЪЧНИ РАЗМИСЛИ И СТРАСТИ (ДНЕС НЕ РАБОТИМ, ЩЕ МИСЛИМ)

Завършим ли на второ място, смятам сезона за успешен. Иначе... в сравнението за Лудогорец с нас и как те са некви неземни и как ни бият по всички линии, не знам ще се съгласите ли, но ето и моята версия:

- вратари. Тук ни бият (Ренан срещу Митрев). Бразилецът е наистина класен. (1-0)
- бекове. И тук ни бият, без никакво съмнение. (2-0)
- централни защитници. Тук за мен печелим. Ойлофсон и Давид срещу украинеца и румънеца. Исландецът е национал а страна, която отива на Световно. Много качество. За Давид... и там мисля е ясно... (2-1)
- халфове. Ако не бяха Габи и Гомес щяха да ни бият, но, ако не по-силни, със сигурност халфовата ни линия не е по-лоша от тяхната. Особено в дефанзивен аспект ги превъзхождаме. Нямаме плеймейкър. (3-2, по точка и за двата отбора)

- Атака. Тук просто не може да се сравняваме с тях. (4-2)
- Резервна скамейка. Без коментар (5-2)
Треньори: колко мача имаше сеньор Роси в Серия А? (5-3)

Поне според мен, така наредени нещата, не изглеждат такива големи разликите, нали? Ключови обаче са два пункта: атака и резервна скамейка. Може и сеньор Роси да е на мнение, че нападателите решават мачовете, защитата титлите (или както там беше), но твърдението му увисва много сериозно, особено, ако си спомните злополучния мач със Славия в щампионския сезон. :roll: Ти им вкарай една тройка, пък после и два автогола да си вкараме. И друг мач ще припомня: 3-2 с Лудогорец на Герена. В него мач, колкото и гола да бяха вкарали, ние щяхме да вкараме +1. Просто бяхме излезли с тази нагласа. Но в същото време, ако Гонзо, знаеше репликата за нападението, нямаше да практикува тактика "грабвайте телата" през цялото си треньорстване на Герена. Така мач може и да спечелиш, но не и поредица от мачове...

Вчера зяпах АЕК-Милан. Направиха ми впечатление няколко неща. Първо, нещо, което и Роси мисля иска от нашите. В един момент "Милан се защитаваха със седем човека, в следващия нападаха с петима. За такова нещо обаче нямаме футболисти. И Лудогорец нямат.

Нямат качество в атака. Един Силва и дотам. Другото... :oops: И още един футболист имат,,. Самолетчето го беше оставил на пейката - Сусо. :evil: Страшна тъпотия! Нямат плеймейкър, освен това. Познато? Не знам какво го е харесал Чалханоглу, но това за десетка на Милан? Милан! Шегува ли се Монтела? Гледам го вече в няколко мача, някаква муха без глава, слаби пасове, изразходва енергия да се мота и бяга от топката. А отпред? Ами пак, Андре Силва... той даже не знам защо го слага център нападател... Класен футболист, но май не е за там. Другото е един 19-годишен младеж (Кутроне), де има на кво да се учи. Калинич също не отговаря на класата на клуб, като Милан. Сравнени с Пипо, с Ибра, даже в колумбиеца имаше повече класа, отколкото във всичките им нападатели, събрани заедно. Отново, познато ли ви е. И се получаваше - особено второто полувреме, едно мачкане на топката пред полето на гърците, едно връщане назад. Мъка, мъка... А най-опасното положение създаде дефанзивен футболист - Монтоливо.

Върни се в “Левски”