Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
ЕМИЛ
Контакти:

Re: Всекидневната около Левски

Мнениеот ЕМИЛ » 01 ное 2017 16:42

Доволен съм от противника ни за Купата и от сблъсъка на онези :mrgreen:

Serafim
Контакти:

Мнениеот Serafim » 01 ное 2017 17:06

metodito написа:Ама... защо апокалиптични неща. Това в темата за Локото ли? Шегичка. Или по-преди? Докато се вземат по 7 нови и се махат по 8 на всеки полусезон, така ще е. Вече споменах това с Шалке. Примерно. Ма какво Шалке??? Лудогорец играят с едни и същи футболисти колко години. Разбиването на отбора на Стойчо и Гонзо беше престъпление срещу клуба! И да, беше ясно, че това ще има дълго време последици. Това беше... екип - отбора, тийм, сформиран в последните три години. Само трябваше да се добави нещо малко. Писна ми и от назначаването на тренери непрокопсаници, но как да е. Между другото, вчера имаше изключение от правилото - за постепенното развитие на отбора и алабала. Олимпиакос. Отбор, сформиран тази година, с не знам, 6-7 нови и треньор от това лято. ;) Така че всъщност невинаги важи това за постепенното надграждане, всъщност. Може би.

За пръв път има шанс да положим някакви основи, от години насам. Отбора на Гонзо и на Стоев бе мъртво роден. Стратегии, визии, планове. Предимно юноши, после черни на кило. Те пък излязоха бая сакати. Митов, идвайки за втори път и то след недоразуменито Топузаков, също бе мъртвороден вариант. Гледали сме го тоя филм. Като стана дума за Елин - за него не може да се каже същото. Сърцат играч, бивш капитан, бе помощник доста години мисля. Когато отбора вървеше добре при Петрович сърбина изглеждаше като ментор за него (и Букарев). Даже ги остави да водят малко от контролата с Галатасарай. Но уви - с него не стана. Разби на пух и прах и без тва едва скалъпения и разяждащ се отвътре отбор.

Роси няма как да го виним, че ще иска нови 5-6 на зима. Той дойде след подготовката и селекцията. Фактически всеки новопривлечен под негово ръководство се включваше, когато отбора вече бе играл мачове от първенството. Ако Роси бе дошъл след мача с Верея и си без довел тези футболисти, тогава можеше да имаме претенции към него. Претнециите към момента - към Спас. Защо Спас чака толкова - не знаем.
Нещата, за които можем да виним италианеца са - това, че изпълнителните по крилата не са за тези позиции, а той упорито ги налага и това, че отбора не е ефективен в атака, да не кажем, че не създава положения направо. Също така Белмонт и Кабрал на практика търкат пейката.
Можем тотално да кажем, че разочарова, след като си проведе лагера с новите играчи и тогава положението е същото. Иначе много правилно го каза - Лудогорец са години напред, защото там има градация. Водят играчи, които първо са гледали и са преценили, че имат качества, а не евентуално, че може да ги изненадат приятно (като трансферите на Гонзо, в периодите му на треньор и директор). Отделно, че не ги гонят, след първите 4-5 слаби мача. И Кафу тръгна малко трудно, и Лукоки го бяхме забравили, че въобще е играч на Лудогорец, и Сисиньо дълги години се лута из резервите им...

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 01 ное 2017 17:19

Serafim написа:Нещата, за които можем да виним италианеца са - това, че изпълнителните по крилата не са за тези позиции, а той упорито ги налага и това, че отбора не е ефективен в атака, да не кажем, че не създава положения направо. Също така Белмонт и Кабрал на практика търкат пейката.

Един момент. Нито ти, нито който и да е в този форум реално знае в какво функционално състояние са двамата, а и барабар с тях Рошу, за да се коментира защо са на пейката. Май много бързо забравихте как пришпорените включвания могат да доведат до сериозни контузии, неефективност от страна на играча, която обезателно се отразява на играта на отбора и най-лошото - моменталната присъда "Вън!".
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 01 ное 2017 17:23

Мммм... не съм съгласен това, което казваш за отбора на Гонзо и Стойчо. Мечката, Бедоя, Бурабия, Аниете, Йорга, Де Ноойер, Краев, донякъде мога да впиша тук и Роман, Веско, Цоневи. Това не бяха въобще лоши футболисти.

Не си ме разбрал, не обвинявам за нищо Роси. Засега. Просто си промених мнението за него, но ще изчакам да го споделя, защото може да бъркам.

Видя ли списъка с нови играчи на Олимпиакос, който посочих на задната страница. С него искам да кажа, че просто има и другаааа страна, човек. Нали "футболчето" не се движи винаги на готови сценарии или рецепти. И е хубаво някои мантри да ги поспрем малко. Или поне да не ги използваме толкова много. И наистина, стига с тези крила, щото е смешно. Колко италиански отбори играят с "две крилца и колче" между тях? Не му е тази идеята на човека. Италианците не използват готови щампи. Другите използват тяхното ноу-хау. Казвам го в защита на сеньор Роси. До лятото има време. Тогава ще видим... Лично аз вече съм раздвоeн, ако не и разтроен (разСтроен определено :lol: ). Преживяваме някакво кошмарно дежавю.
Последна промяна от metodito на 01 ное 2017 17:48, променено общо 2 пъти.

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 01 ное 2017 17:43

rhaegar написа:Аниете вкара головете си, когато играеше като нападател, ще ме извиняваш.

А и Прохазка не се дърпа навътре, за да прави място на Горанов. Дърпа се, защото усеща, че не му е там мястото и се мъчи да получи топката в по-удобна за него зона, съответно оголва своята. Уви не е тактика, а инстинкт.
Е, спор в това, че Аниете вкарваше като играеше нападател, няма.
Но се движеше много и често нахлуваше от "2-ра" позиция, от ляво или дясно. Същото правеше и Бедоя.
Не знаем към момента какво задава Роси на Роман и Вутов, но предполагам че е това, което виждаме най-често, търсят топката леко в ляво и дясно от централният нападател, а Горанов и сърбето са на тъча.
Кабрал прави същото, така че, едвали е истинкт, тоест - неизпълнение на тактическите задачи. :roll:

Нека си спомним как оперираха Йовов и Телкийски при Мъри, нещо подобно на това, което сега Прохазка и Вутов. Е, имам на предвид като задачи, а че се справяха по-добре, е ясно. :lol:
Но тогава имахме бекове като Миланов и Вагнер ...
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

Image Image

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 01 ное 2017 17:45

@THE G.A.M.E: За да кажеш от втора позиция, значи е имало някой пред него. Кой е бил там, че не мога да си спомня...
Изображение

Нали... Дибала се включва от втора позиция. Първата е на Ел Пипита... Инсинье и той се включва често от "втора позиция"... Когато Милик беше жив ( :lol: шегичка, ма тоя пич не вярвам да заиграе пак след последното си счупване), така играеше...
Последна промяна от metodito на 01 ное 2017 17:57, променено общо 1 път.

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 01 ное 2017 17:52

Да си кажа, че и аз не съм доволен от продукцията ни, от как Роси пое отбора.
Обаче смятам, че за това има обективни причини, и че за самата ни игра, италианецът има най-малко вина.
Все пак, повечето от настоящите играчи ги видяхме и при други схеми, треньори и тактики, но с малки изключения, отново нищо не играехме.
Роси определено не е идиот и има нещо в предвид, за да продължи да налага тази подредба и тактика.
Какво-що, той си знае. И със сигурност той не е доволен... Нещо, което слушайки внимателно интервютата му след мач, се набива на очи.
Дарвин е в грешка !

Image Image

Потребителски аватар
miro_rz
Контакти:

Мнениеот miro_rz » 01 ное 2017 18:05

Нищо лошо към Стоев , че колегата Синчец на две чаши вино ще се включи ! ;)
Изображение

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 01 ное 2017 18:11

metodito написа:@THE G.A.M.E: За да кажеш от втора позиция, значи е имало някой пред него. Кой е бил там, че не мога да си спомня...
Когато играеше в атака, стилът ни беше раздвижен и в центъра на атаката често се озоваваха всички от офанзивната част.
Така че, често той и Бедоя нахлуваха от 2-ра позиция.

И сега може да се получава нещо подобно, особено когато играе Мапуко, щото той често се дърпа на фланга или чак до центъра, ама нещо не се получават тия работи.

Както и да е... Чакаме селекция и подготовка от Роси.
Ама аз лично ще държа след всеки трансфер италианецът да посочва, че играчът идва по негово лично настояване.
Нещо нямам вяра на Боримиров ...
Дарвин е в грешка !

Image Image

Потребителски аватар
mikata

Мнениеот mikata » 01 ное 2017 18:19

Това е за мача със Своге

Били сме пробвали 4-4-2 с ромб в центъра и Прохазка отдясно :shock: . Напред били Буш и Кабралата, като първият е шибнал греда, а вторият гол.
Холмар е вкарал с глава след корнер

4:0 засега 2 гола на Буш, исландеца и Кабрал.

https://forum.levski.com/viewtopic.php? ... &start=690
България има природни богатства,

България има народ несломим,

България има от всичко по малко

но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !

Върни се в “Левски”