Първа лига XV кръг: Лудогорец - ЦСКА-София

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Sisi 1914
Контакти:

Re: Първа лига XV кръг: Лудогорец - ЦСКА-София

Мнениеот Sisi 1914 » 31 окт 2017 22:45

Soulen написа:
Teo написа:
Soulen написа:
Teo написа:
miro_rz написа:ЦСКА е класа над Левски , с оглед мача ни в ЛЕ този мач е 1Х2 ! :shock:

Ти последните мачове гледал ли си ни? Хаха
Мача си е 1Х.

Тео, щом и ти ги отписваш работата не е на добре. 6 години всеки един мач казваш, че ще ги размажете.

Или пък това е нова тактика. За пръв път ще прогнозираш загуба и ще вземете да биете :mrgreen:

Не е тактика, човек.
Нямаме треньор които може да надгражда, а имаме нужните футболисти!
@ В момента сме кораб без капитан!

ПП Казах и на Тони днеска, че единствения правилен ход на Гришата е да върне Стойчо Младенов обратно в ЦСКА!
@ Той с пари е доказал, че мачка всичко живо в БГ, а без пари и в титаново време бяхме винаги фактор докрай!

Стамен е абсолютен клоун. Още миналата година като бях във В последния мач, хората там си го псуваха жестоко тоя селяндур от Асково! Какъв манталитет на шампион има това мекотело?! Дето пази резултата на Армията от Славия и вкарва 5 защитник да пази резултата в Търново от 60-тата минута... в Асково може си практикува такъв селяндурски стил, но не и на Армията!
А равния с Пирин въобще не искам го коментирам... там даже не трябва да има оправдания!

Само като го видиш как говори и самото му поведение, мислиш ли, че футболистите имат страх от такъв човек?!
За мотивация да не говорим....
Още се чудя защо се чака да загубим в Разград, че да го сменим и тия 8 точки е непосилно да ги наваксаме, защото Делиормана няма къде да сбъркат.
На всички ни се иска да я вдигнем тая 32-ра, ама за такова нещо трябват специални хора с характер и шампионски манталитет.

Аз отдавна приех нещата такива каквито са. След 3-тата им титла знам, че всяка година ще са шампиони и няма как да ме жегнат мачовете помежду ни. В България може да се бориш единствено за второто място и най-вероятно ще ги направят поне 10 поредни.

Можеш да се бориш и за купата, по-някой път.
:P
Левски завинаги в моето сърце![

gihuelo
Контакти:

Мнениеот gihuelo » 31 окт 2017 22:58

Teo написа:
sin4ec написа:Тео, след мача ни с вас написах тука нещо. Който чел-чел. И да им викаме кренвирши, и потури, и резани гащи-това не променя фактите. Футболно са две класи отгоре. Не се заблуждавай, че имаш играчи-нямаш. Каранга е на един исландец персонален и дотам. Не е и до тренер-Херо направи грешки и Роси го хвана на спатия първото, ама като нямаш класа...
КЛАСА НЯМА!
Тия с три докосвания извеждат човек, а нашите три пъти я пипат, докато я укротят. Това е положението. В един мач може да ги излъжеш, но в надбягването-никакъв шанс!

Шанса да ги бием е много малък и то трябва да е с много грозен и антипатичен футбол.
Според мен това няма го очакват, да влезе некво попадение и оттам някаква глуха защита цел мач...
Натиграваме ли се, никакъв шанс. Нали като играхме миналата седмица срещу вас сме що годе една класа и двата отбора.
В неделя ще се види дали сме готови за титлата или не. Според мен второто е силно вероятно, така, че впрягаме сили за купата!
8 точки да дръпнеш и то отбор като Делиормана дето има 8-10 сателита а.к.а донори на точки и да чакаш 32-ра, смях!

Един път завинаги забрави за Стойчо Младенов! ГГ и той издържаха точно 4 месеца заедно ,така че абсолютно никакъв шанс няма за него.

Потребителски аватар
PFC Litex

Мнениеот PFC Litex » 31 окт 2017 23:09

СМ с ГГ няма проблем, проблемът му е със СС и докато той е в ЦСКА-София СМ треньор няма да е, а и с ЮИ се няма, така че...
Изображение

Потребителски аватар
Soulen
Контакти:

Мнениеот Soulen » 01 ное 2017 08:48

PFC Litex написа:СМ с ГГ няма проблем, проблемът му е със СС и докато той е в ЦСКА-София СМ треньор няма да е, а и с ЮИ се няма, така че...

СС е пълен олигофрен, мен лично щеше да ме е срам от него, ако бях фен на ЦСКА-София, както ме е срам от тъпия влашки циганин, но клубовете са заложници на мафиоти и не ние решаваме. Единствения избор е да приемеш нещата и да направиш компромис със себе си или да им теглиш една майна и да приключиш с бг футбола, поне активно като ходене на мачове. Аз лично няма как да стъпя на мач на Левски с ръководство от престъпници.
Sisi 1914 написа:Иначе Ливърпул показа с играта си как се побеждава лидера във Вл.
Честито на всички, които подкрепят отбора от Бирмингам!
:P

gihuelo
Контакти:

Мнениеот gihuelo » 01 ное 2017 11:17

Около коледа пак ,ще се срещнем с Лудогорец,но в София :)

Ozzimozzi
Контакти:

Мнениеот Ozzimozzi » 01 ное 2017 11:48

trokadero_ написа:И за купата с тях.

Мача за купата ще има много повече значение за нас, от този за първенството. Надявам се да надскочим себе си и да победим! ;)
Защо Левски не е обслужвал дълга си към НАП в последните 2 години, при положение, че това е водещото плащане за придобиване на лиценз?
- Не бих казал, че плащанията към НАП са най-важното нещо за получаване на професионален лиценз.

Красимир Иванов

Потребителски аватар
snakebite
Контакти:

Мнениеот snakebite » 01 ное 2017 11:51

И добра възможност за отбор подвизаващ се на Армията да победи Лудогорец..това никога не се е случвало ;)
Както се казва винаги има първи път, опасявам се че Лудогроец вече ще са гроги от убийствения цикъл и бразилчетата ще си мислят за Копакабана !
Добра възможност за ЦСКА-София в подходящ момент....
ЛУДОГОРЕЦ
ПРЕДИ - НАШАТА ЧЕСТ, СЕГА - НАШАТА СЛАВА

http://forum.ludogorec.com/

Потребителски аватар
trokadero_
Контакти:

Мнениеот trokadero_ » 01 ное 2017 12:02

snakebite написа:

И добра възможност за отбор подвизаващ се на Армията да победи Лудогорец..това никога не се е случвало ;)
Както се казва винаги има първи път, опасявам се че Лудогроец вече ще са гроги от убийствения цикъл и бразилчетата ще си мислят за Копакабана !
Добра възможност за ЦСКА-София в подходящ момент....

Коледата винаги е ЧЕРВЕНА ! ;) ;)

Върни се в “Архив”