Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Re: Всекидневната около Левски

Мнениеот sin4ec » 31 окт 2017 21:51

Tiberius написа:И какво толкова има в празнуването на Хелоун? Аз не виждам нищо нередно. Който иска, да си го празнува.

Нередното е, че децата не знаят защо утре има Ден на будителите и кои аджеба са тия будители, а се правят на прошлеци с нещо чуждо и изкуствено налагано тук. Имам позната, която отиде да живее в Ирландия с детето си-ами там днес е феерия и те се включват в нея, защото оттам е тръгнал този празник. Това е нормално. Но халовни и валентинки в България-това е прокиш!
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
Eminem
Контакти:

Мнениеот Eminem » 31 окт 2017 21:57

Ние сме гранд, баааааааа! Ние сме Левски, уаааа.
Ама гранд с 1000 човека публика.
Как Роси да разбере, че Левски е гранд, след като трибуните са празни ? Егати гранда.
Ама иначе милиарди претенции.

А Митрев ако наистина е казал, че не може постоянно да се защитаваме, трябва още утре да бъде изритан от клуба. Не стига, че е посредствен, но и ще казва как да играем. Неговата работа не е да казва как да играем, а да спасява удари от Австралия, което обаче не му се отдава.

Потребителски аватар
Tiberius
Контакти:

Мнениеот Tiberius » 31 окт 2017 22:12

Eminem написа:Ние сме гранд, баааааааа! Ние сме Левски, уаааа.
Как Роси да разбере, че Левски е гранд, след като трибуните са празни ? Егати гранда.

А Митрев ако наистина е казал, че не може постоянно да се защитаваме, трябва още утре да бъде изритан от клуба. Не стига, че е посредствен, но и ще казва как да играем. Неговата работа не е да казва как да играем, а да спасява удари от Австралия, което обаче не му се отдава.

Боре му го е казал. Борето работи активно срещу Делио, който беше назначен против неговото желание. Иска да си налага сина, а това няма как да стане с треньор Делио Роси.
За публиката- знаеш, че има проблеми между Запада и ЮД и това влияе много на сектора. Нещата няма да се оправят скоро, за съжаление.
"За побеждаващите няма лошо време". - Хенри IV

„Виждам светлина; надежда. Чувствам полъх; сила. Чувам песен; облекчение. Пуснете ги да минат, защото те са добре дошли“.

Потребителски аватар
Tiberius
Контакти:

Мнениеот Tiberius » 31 окт 2017 22:15

sin4ec написа:
Tiberius написа:И какво толкова има в празнуването на Хелоун? Аз не виждам нищо нередно. Който иска, да си го празнува.

Нередното е, че децата не знаят защо утре има Ден на будителите и кои аджеба са тия будители, а се правят на прошлеци с нещо чуждо и изкуствено налагано тук. Имам позната, която отиде да живее в Ирландия с детето си-ами там днес е феерия и те се включват в нея, защото оттам е тръгнал този празник. Това е нормално. Но халовни и валентинки в България-това е прокиш!

Добре, а ако днес празнуват хелоин, а утре почетат будители те, пак ли ще има проблем?
"За побеждаващите няма лошо време". - Хенри IV

„Виждам светлина; надежда. Чувствам полъх; сила. Чувам песен; облекчение. Пуснете ги да минат, защото те са добре дошли“.

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Мнениеот sin4ec » 31 окт 2017 22:26

Tiberius написа:Добре, а ако днес празнуват хелоин, а утре почетат будители те, пак ли ще има проблем?

А ако решат( или както е всъщност им наложат) да почетат Празника на тревата, Деня на китайския дракон, Разпъване шатри, Курбан Байрям, Празника на маймуните - ще има ли проблем?
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
Eminem
Контакти:

Мнениеот Eminem » 31 окт 2017 23:07

Tiberius написа:
Eminem написа:Ние сме гранд, баааааааа! Ние сме Левски, уаааа.

Боре му го е казал. Борето работи активно срещу Делио, който беше назначен против неговото желание. Иска да си налага сина, а това няма как да стане с треньор Делио Роси.
За публиката- знаеш, че има проблеми между Запада и ЮД и това влияе много на сектора. Нещата няма да се оправят скоро, за съжаление.

Аз много се надявам да махнат боримиров от всички постове, които заема. Абсолютно сигурен съм, че чака подходящият момент, да забие нож в гърба на Роси.
Колкото до любителите на едни определени вещества, вярно е, че това влияе, но все пак има сектор А и В.
Който ходи в бизнес сектора е наркоман и антилевскар.

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 01 ное 2017 00:36

https://topsport.bg/levski/levski-se-pr ... anoto.html

Тоз' младеж определено има попадения, но пропуска нещо важно. Много важно!!!!!!! Много!!!!

Шефовете не трябва да позволяват на тренерите да си разиграват коня, както си искат. Погледнте Луноходец, погледнете Юве, погледнете кой да е нормален клуб. Какво ще стане, ако идва тренер и си измива ръцете и казва: "Я, тея съм ги не подбирал. 'бете си майката, нищо няма да стане". Знаете ли, преди време когато гледах повече футбол, единствения симпатиченотбор в Германия ми беше Шалке. Това беше в периода, когато участваха в периода, когато играеха редовно в ШЛ. Изредиха се трима или четирим тренери на общо взето един състав с малки корекции, за да достигнат четвъртфинал в ШЛ. Тука какво виждаме? Идва некой си там и казва, чистим всичко, градим! И така до безкрай. Еми няма как да стане. И след 100 години, все същото ще е. Боримиров и Митов разбиха отбора на Гонзо и Стойчо, който според мен беше един много добър отбор. Заради самото самочувствие там, че ТЕ ще са хората. И никой не ги изрита тези тъпаци! Това, ако се случи на Запад, ще хвърчат глави! На зима по-малко от петима нови не чакайте. Поне толкова ще са. Роси ще си измие ръцете и ще си тръгне май-юни. Преди това ще е докарал някакви безхаберници, де са тука за заплатата. За това ви казвам, че съм против 9 чужденци-наемници-свободни агенти. По-добре българчета, де знаят какво е "Левски" и им пука, отколкото някакви анонимници, де днеска са тук, утре - не. И тея треньори да се озаптят малко! Не може той да идва и да ми сменя цял отбор! И като се провали, какво? Измива си ръцете!

Вие представяте ли си да изгонят Модрич, както го направиха с Мечката? Кво правим? Трябва да има наказуемост! Но! Срас е по-голям враг на "Левски" и от Батков. Този е еничар-комунист. Кофти комбинация...
Последна промяна от metodito на 01 ное 2017 00:42, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
Sardukar
Контакти:

Мнениеот Sardukar » 01 ное 2017 00:39

Баси тъпнята сме :(
Положението по крилата е трагедия. Титулярните бекове са противоречиви (деликатно казвам, че не стават за първи избор!), а техните заместници...без коментар. Нямаме нито едно типчно крило. Нито Прохазка, нито Вутов са някаква сила там, а ние ги мъчим от месеци.
Средата на терена...Костадинов и дори Джереми де Ноойер изглеждат, като божества в сравнение с Панайотов, който въпреки голямото си старание издиша в много срещи. Няма как в съвременния футбол да си просто редне, иска се да може да движиш топката или в БГ поне да не правиш елементарни грешки.
Между другото, доста ме дразни двойния стандарт към треньорите на "Левски". С тези резултати и игра Стойчо Стоев щеше да се "радва" на най-обидни определения и квалификации, а колко време слушах, че играем по "италиански". SHAME!
[rimg]https://media.giphy.com/media/9vIL25IitVIoU/giphy.gif[/rimg]
[rimg]https://media.giphy.com/media/UuWYtmkzvT68w/giphy.gif[/rimg]
[rimg]https://media4.giphy.com/media/GCp2YAIRzqV9K/200.gif#19[/rimg]

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 01 ное 2017 00:43

Sardukar написа:Баси тъпнята сме :(
Положението по крилата е трагедия. Титулярните бекове са противоречиви (деликатно казвам, че не стават за първи избор!), а техните заместници...без коментар. Нямаме нито едно типчно крило. Нито Прохазка, нито Вутов са някаква сила там, а ние ги мъчим от месеци.
Средата на терена...Костадинов и дори Джереми де Ноойер изглеждат, като божества в сравнение с Панайотов, който въпреки голямото си старание издиша в много срещи. Няма как в съвременния футбол да си просто редне, иска се да може да движиш топката или в БГ поне да не правиш елементарни грешки.
Между другото, доста ме дразни двойния стандарт към треньорите на "Левски". С тези резултати и игра Стойчо Стоев щеше да се "радва" на най-обидни определения и квалификации, а колко време слушах, че играем по "италиански". SHAME!

Защо не споменеш "пияницата"? А? Стойчо имаше година и половина комфорт... та?

Дай да свърши сезона. Аз си промених леко отношението към Роси след мачовете с ЦСКА -София (според мен Белчев го обърка, а не, че ние заслужено взехме точката) и Лудогорец, в който имахме един удар във вратата, но пилците се броят наесен... тоест, на лято. Дай да видим къде ще завършим, как ще се представим в Европа. Нивата е дълга. Завършим ли на второ място, ще е успех. Ако се класираме за глупите на Лига Европа, ще е невероятен успех. Ще видим... Аз съм песимист. Ама, то аз и толкова познавам... Днеска бях убеден, че Атлетико и Барса бият, така че не се доверявам много на себе си...

Serafim
Контакти:

Мнениеот Serafim » 01 ное 2017 00:58

Стоев имаше огромен медиен комфорт. В началото Роси също, ама тука журналистите и форумните фенове бързо го "разкриха". В края на Октомври.

Върни се в “Левски”