PFC Litex написа:Достатъчно грамотен си за да си намериш информация в мрежата, на готово и баба може.
Аз питам за твоето мнение,а не за мрежата.Мрежата я прочетох и точно тя ме провокира да те питам.
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, rhaegar, slavia_forever, vaskonti, Madridist
PFC Litex написа:Достатъчно грамотен си за да си намериш информация в мрежата, на готово и баба може.

Dedo1948 написа:gihuelo написа:Dedo1948 написа:TeodoraDJeryMoqnomer написа:Ловешки отбор с публика на цска.Незнам какъв е спора!?
Ловешки отбор,част от фенове на ЦСКА и заграбени бази на ЦСКА. Ама няма да е все така,Народът започва да проглежда и скоро ще ги върнем там,откъдето дойдоха: Микре или Баховица. Те да си избират.
Дедо,ако Киро вземе сега Спартак Варна ,като втори отбр вие какво ще правите? Дали няма да останете сираци?
Киро да взима каквото си иска,вие се омитайте от София и си заминавайте на село,там ви е мястото!
PFC Litex написа:Тук сме да водим диалог, а не сме на разпит, така че всеки търсещ отговор споделя и своето мнение
1982 написа:Първо, май ме бъркаш с някого, не съм предлагал никакви 2-3 милиона за емблемата, нито подкрепям онези, които са предложили.
Второ, всеки е свободен да предлага, колкото си иска, важното е да ги плати ..... не като вас, вие и 8 милиарда ще предложите, ама кел файда, като треньроът в ДЮШ на вашия клуб - Атанас Борносузов, накрая няма 15 лева да си плати съдебната такса .....
Mitata написа:Dedo1948 написа:gihuelo написа:Dedo1948 написа:TeodoraDJeryMoqnomer написа:Ловешки отбор с публика на цска.Незнам какъв е спора!?
Ловешки отбор,част от фенове на ЦСКА и заграбени бази на ЦСКА. Ама няма да е все така,Народът започва да проглежда и скоро ще ги върнем там,откъдето дойдоха: Микре или Баховица. Те да си избират.
Дедо,ако Киро вземе сега Спартак Варна ,като втори отбр вие какво ще правите? Дали няма да останете сираци?
Киро да взима каквото си иска,вие се омитайте от София и си заминавайте на село,там ви е мястото!
Ако трябва огромното мнозинство армейци нов ЦСКА ще основем, но на вас и Гела стадиона няма да дадем! Предайте му.
Dedo1948 написа:Ще ви бием и по поляните,вие сте Литекс. Ние сме ЦСКА,можем и без бази. Както ви накзахме малкото братче Ботев Луковит.
Mitata написа:1982 написа:Първо, май ме бъркаш с някого, не съм предлагал никакви 2-3 милиона за емблемата, нито подкрепям онези, които са предложили.
Второ, всеки е свободен да предлага, колкото си иска, важното е да ги плати ..... не като вас, вие и 8 милиарда ще предложите, ама кел файда, като треньроът в ДЮШ на вашия клуб - Атанас Борносузов, накрая няма 15 лева да си плати съдебната такса .....
Дълговете на ЦСКА бяха толкова големи, че нито Титан, нито Домуса, нито Манджуков, даже Божков (неговият ОП бе проформа, формален и той нямаше намерение да го изпълни), нито който и да било друг олигарх не пожелаха да го погасят, защото това бяха умишлено натрупани дългове, а крайната цел на продължилата години операция бе да няма ЦСКА.
След като имаш претенции дълговете непременно да бъдат платени по подобие на Милан и други клубове, направи го, организирай нещата, може би можеш повече от нашите олигарси.
Mitata написа:Dedo1948 написа:Ще ви бием и по поляните,вие сте Литекс. Ние сме ЦСКА,можем и без бази. Както ви накзахме малкото братче Ботев Луковит.
Повтаряш тази и още една две мантри досущ като Емо Коцев, тоя дето месеци наред лъжеше армейците, че Томов щял да доведе китайски милиардери на Армията. Ясен си като бял ден.
Dedo1948 написа:Не разтягай едни и същи локуми. Литекс сте и трябва да си ходите на село
Върни се в “Кошче за отпадъци”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 0 госта