Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Re: Всекидневната около Левски

Мнениеот W84me » 31 окт 2017 14:57

koisa написа:Не знам, ама прибира доста солидна заплата, която спокойно може да отиде за по-добър играч. :oops:

Сандберг от младежки национал на Швеция го направихме най-голямата издънка. Не му се даде никакъв шанс.
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

Serafim
Контакти:

Мнениеот Serafim » 31 окт 2017 15:43

rhaegar написа:
Serafim написа:Ебати мнението. :lol: :lol: В момента играем без крила и това е в основата да нямаме никаква острота в атаките. Ако поне Вутов и Роман бяха съответно в ляво и в дясно щеше да има повече топки към наказателното, без значение дали са центрирания, връщане към дъгата и тн, отколкото в момента.
Левски напрактика играе в 4-4-2, ако не си забелязал. Обертан и Буш често са в една линия, като французина има далеч повече свобода оперира както по фланговете, така и да се връща назад. Роман постоянно тегли навътре, дори често го виждаме почти до десния фланг.

Ами като нямаш типични крила, не се опитваш да превръщаш други играчи в техни подобия, а играеш според потенциала, с който разполагаш.
Не мисля, че това е 4-4-2 в класическия му вариант. Просто Обертан се опитва да се нагърби с всичко, дори и с играта в атака, защото Роман и Вутов са безполезни на тези си позиции и от тях помощ няма. Човекът се мъчи да играе за трима, което няма как да стане, дори и в нашето умряло първенство.
И файда от топки в наказателното, когато там няма кой да ги отиграе. Ще я изсипваме като английски отбор от 1975 година ли?

Ние в момента нямаме никакъв стил, така или иначе, за да пренебрегваме възмоножстта да играем с топки в наказателното. В мачаовете с тирейци и с Лудогорец се видя, че играем само с дълги топки. След като изсипването на топката в наказателното е 1975, кажи ми от коя година е от вратаря на нападателя, който да я свали с идеята някой да спечели втора топка? Иванков-Гонзо гледаме. Неуспешно, обаче. Буш до тук се е показал като полезен единствено, когато топката е върната в наказателното, а не да пробива и комбинира все едно е Агуеро.
Пак казвам - не знам какви плодове чака Роси от такава игра с обърнати крила и дълги пасове към нападателя (не извеждащи). Има доста мачове, срещу по-непретенциозни съперници от тук нататък, предстой да разберем. Предполагам.

drvasko98
Контакти:

Мнениеот drvasko98 » 31 окт 2017 16:10

Най-после да видя някой да напише, че никъде не е писано, че футбол не може да се играе и без крила и без бекове. Като нямаш крила - не слагаш крила, като нямаш бекове - не слагаш бекове. Вместо това пускаш 5-6 халфа близо един до друг и поне държиш топката. Ние с келявия си технически потенциал се разпъваме из целия терен и се мъчим да си дадем пас, който трябва да е дълъг, щото сме разпиляни. това е добре като имаш бързаци и техничари и трябва да отвориш пространство и да разкъсаш противника. Ние трябва да събираме в момента, щото сме и бавни и не особено технични. И да дадем възможност да се стреля отдалеч, там имаме някакви прилични изпълнители.

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Мнениеот rhaegar » 31 окт 2017 16:21

Serafim написа:
Ние в момента нямаме никакъв стил, така или иначе, за да пренебрегваме възмоножстта да играем с топки в наказателното. В мачаовете с тирейци и с Лудогорец се видя, че играем само с дълги топки. След като изсипването на топката в наказателното е 1975, кажи ми от коя година е от вратаря на нападателя, който да я свали с идеята някой да спечели втора топка? Иванков-Гонзо гледаме. Неуспешно, обаче. Буш до тук се е показал като полезен единствено, когато топката е върната в наказателното, а не да пробива и комбинира все едно е Агуеро.
Пак казвам - не знам какви плодове чака Роси от такава игра с обърнати крила и дълги пасове към нападателя (не извеждащи). Има доста мачове, срещу по-непретенциозни съперници от тук нататък, предстой да разберем. Предполагам.

Буш може би най-много страда от сегашната ни схема. Според мен, той има качествата да е сред водещите реализатори в първенството, но не и като играе сам напред. Има нужда от помощ от друг нападател, не само Обертан, който да се мъчи да прави всичко в атака.
Ако имахме прилични бекове, щях да настоявам да играем нещо от рода на 4-3-1-2, без типични крайни полузащитници/крила. Трима централни халфа (Гомез, Панайотов, Роман), пред тях Обертан или Вутов, Буш и Мапуку като типични нападатели. Уви, нямаме.
Може би с Вутов и Обертан като външни полузащитници, които не търчат залепени на тъча, а влизат по-често навътре за да комбинират с централните (Гомез и Панайотов/Прохазка) и двойката нападатели, съответно освобождавайки пространство за бековете да играят по-атакуващо.
Следващите ни мачове могат да позволят експерименти, но ако продължаваме както до сега, не вярвам нещата да отидат на добре.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Изображение

Потребителски аватар
koisa
Контакти:

Мнениеот koisa » 31 окт 2017 16:48

W84me написа:
koisa написа:Не знам, ама прибира доста солидна заплата, която спокойно може да отиде за по-добър играч. :oops:

Сандберг от младежки национал на Швеция го направихме най-голямата издънка. Не му се даде никакъв шанс.

Колко треньори си смениха и нито един не го хареса... Или наистина не става, или се преструва за да прибира пари без да играе.
R.I.P.
ЦСКА (5 май 1948 – 9 септември 2016)

Дай на глупака власт и му гледай сеира!

Serafim
Контакти:

Мнениеот Serafim » 31 окт 2017 16:58

Сандберг определено не допадна на Петрович. От там няма какво да коментираме другите треньори, защото вече бяха решили да го гонят, а той не се съгласи да разтрогне, съответно послушковците Топузаков и Митов не са имали думата дали става или не, а им е било наложено, че няма да играе. Не знам дали така седят нещата и с Роси, съмнявам се. По-скоро поради факта, че не е играл една година , заедно с редовните му контузии, отпада от сметките му. Иначе има 15 мача за нац. на Швеция под 19. За формацията под 21 има 3-4 мача само.

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Мнениеот sin4ec » 31 окт 2017 21:03

Х@й за Хелоуин! Да живей България!
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
openminded
Контакти:

Мнениеот openminded » 31 окт 2017 21:03

TristaNNN написа:Човекът се дърпа, не ще да разтрогва. Взима си парите по железния договор и припка за здраве. :)

Вие щом изтърпяхте оная топола Чмовш ли беше и 150 килограмовия орангутан Диамутен и тоя ще изтърпите Изображение

Потребителски аватар
miro_rz
Контакти:

Мнениеот miro_rz » 31 окт 2017 21:11

sin4ec написа:Х@й за Хелоуину! Да живей България!

Един и от мен , тук този празник е на повече на почит от UK ! :x
Изображение

Потребителски аватар
Tiberius
Контакти:

Мнениеот Tiberius » 31 окт 2017 21:35

И какво толкова има в празнуването на Хелоун? Аз не виждам нищо нередно. Който иска, да си го празнува.
"За побеждаващите няма лошо време". - Хенри IV

„Виждам светлина; надежда. Чувствам полъх; сила. Чувам песен; облекчение. Пуснете ги да минат, защото те са добре дошли“.

Върни се в “Левски”