Че той играл ли е въобще?
Аз също съм против смяната на половин отбор на всеки трансферен прозорец. Това беше патент на
ония, нещо, за което им се смеехме, а станахме по-зле от тях в това отношение.
Единствената фрапираща нужда, която имаме в момента, е десен бек. Трябва да намерим качествен такъв и то спешно.
Искаме от Роси да дойде, да направи силен отбор от играчи, които са се видели за пръв път преди 2 месеца и да смачкаме всички, включително Лудогорец. Ако може това да стане за седмица-две, най-добре. Само че, няма да стане. Нито за 2 седмици, нито за 2 месеца. Така отбор не се прави. Без (или с много малко) пари да искаш да се съревноваваш с в пъти по-богат отбор, който се гради с години е нереално. Иска се време. Тази година целта на Роси е второ място, борба за купата и добро представяне в ЛЕ на есен. Ако лятото добавим още широчина и класа в състава, можем да опитаме да се борим за титлата.
И стига вече с тия крила. Колко топ отбора играят с типичните крила, от преди 10 години? Май само Байерн остана и то защото Робен и Рибери са по-шефове там от треньора и директорите. Някъде в документите за основаването на Левски ли пише, че задължително трябва да играем с 2 крила и нападател между тях, та това никога не може да се промени? Иска ми се да видя схема с двама нападатели, в която според мен настоящите ни такива ще са доста по-ефективни. Особено Буш, та той се мъчи сам напред и това е очевидно. Атлетико Мадрид игра финал на ШЛ с 4-4-2, ние не смеем да я приложим срещу Монтана и Верея на Герена.