Ozzimozzi написа:Някой има ли информация кога се очаква да си вземем базите? Защо се мотае толкова тази процедура?
Ми, че те вече над 1 година са ви подарени, какво повече искате ??!
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, rhaegar, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Ozzimozzi написа:Някой има ли информация кога се очаква да си вземем базите? Защо се мотае толкова тази процедура?
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА
4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА
4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.
PFC Litex написа:Между другото, защо терена на Армията е в такова лошо състояние, топката отскача, като луда.
Ясно е, че Г. ползва евтини неща, но той и два сезона не можа да изкара.
 Ставаш трагично смешен вече.
 Ставаш трагично смешен вече.Между впрочем, изтърваваме един друг момент.
ЕБАТИ ТЕРЕНА! Отвратителен. Топката тупка по земя все едон е на Тича!

PFC Litex написа:Едно бързо търсене показва, че и други споделят същото:Между впрочем, изтърваваме един друг момент.
ЕБАТИ ТЕРЕНА! Отвратителен. Топката тупка по земя все едон е на Тича!
1982, там дето Онтарио минат, трева неникне
Терена в Ловеч, когато се наводни по време на мача с Левски беше преди ремонта, а след ремонта изкара една година и сдаде багажа.
Хората отдавна ползват системата Sis grass https://www.sispitches.com/ но тези неща ще дойдат у нас след 20-тина години, а причината е, че нашите собственици на клубове искат да развиват футбола
 Ама си ти идва отвътре и си го можеш!
 Ама си ти идва отвътре и си го можеш!
1982 написа:Ozzimozzi написа:Някой има ли информация кога се очаква да си вземем базите? Защо се мотае толкова тази процедура?
PFC Litex написа:Между другото, защо терена на Армията е в такова лошо състояние, топката отскача, като луда.
Ясно е, че Г. ползва евтини неща, но той и два сезона не можа да изкара.
 Когата се правеше ремонта не бе фалирало дори старото АД, нямаше яснота какво ще се случи, Кралев не бе взел още базите, а баба Дора имаше огромно желание да тренира ден, след като е свършил ремонта на тревното покритие. Когато ни дадат базите ще се правят много неща.
 Когата се правеше ремонта не бе фалирало дори старото АД, нямаше яснота какво ще се случи, Кралев не бе взел още базите, а баба Дора имаше огромно желание да тренира ден, след като е свършил ремонта на тревното покритие. Когато ни дадат базите ще се правят много неща.  
Ozzimozzi написа:1982 написа:Ozzimozzi написа:Някой има ли информация кога се очаква да си вземем базите? Защо се мотае толкова тази процедура?
Не считам, че 80 000 лева на месец е подарък, а и нали се подготвя конкурс. Въпросът ми бе дали някой има информация кога се очаква да се проведе. Ти явно нямаш информация...
Върни се в “Кошче за отпадъци”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 0 госта