Първа лига XV кръг: Лудогорец - ЦСКА-София

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

krumeto
Контакти:

Re: Първа лига XV кръг: Лудогорец - ЦСКА-София

Мнениеот krumeto » 30 окт 2017 14:00

3 - 0
Ако ни направят шпалир, на следващата година ще им отстъпим една титла на ония!

Потребителски аватар
bilyaletdinov
Контакти:

Мнениеот bilyaletdinov » 30 окт 2017 15:28

Ако Чорбаджийски играе ще е грозна история. Хубавото при вас е, че все ги нацелвате в период на мачове в Европа. Лошото, че резервите им са една класа над вашите титуляри. Като цяло очаквам здраво ритане и едно равенство не е изключено. Той и Белчев ще трябва да драпа до един равен иначе си заминава безславно и ще трябва чичо Люпко да се връща да помага от Виетнам на "брата".
[center][wrapimg=]https://pbs.twimg.com/media/DnfK93GXoAE2sUI.jpg[/wrapimg][/center]

И този път ще победиш шампионе!

Ozzimozzi
Контакти:

Мнениеот Ozzimozzi » 30 окт 2017 15:38

bilyaletdinov написа:Ако Чорбаджийски играе ще е грозна история. Хубавото при вас е, че все ги нацелвате в период на мачове в Европа. Лошото, че резервите им са една класа над вашите титуляри. Като цяло очаквам здраво ритане и едно равенство не е изключено. Той и Белчев ще трябва да драпа до един равен иначе си заминава безславно и ще трябва чичо Люпко да се връща да помага от Виетнам на "брата".

Като гледах как грозно изнасилваха динамовци снощи и то при положение, че играха с около 35% от възможностите си, хич не съм оптимист за нашия мач, като няма особено значение дали играе Чорбата или не. Просто това са реалностите в момента. За Белчев, ако съдбата му зависи от този мач - пиши го бегал.
Защо Левски не е обслужвал дълга си към НАП в последните 2 години, при положение, че това е водещото плащане за придобиване на лиценз?
- Не бих казал, че плащанията към НАП са най-важното нещо за получаване на професионален лиценз.

Красимир Иванов

gihuelo
Контакти:

Мнениеот gihuelo » 30 окт 2017 16:34

Много странно .... първите ставки на букмейкърите са много високи за Лудогорец-1.85! За сравнение 1-цата срещу Левски беше 1.50.

Потребителски аватар
ЕМИЛ
Контакти:

Мнениеот ЕМИЛ » 30 окт 2017 17:58

gihuelo написа:Много странно .... първите ставки на букмейкърите са много високи за Лудогорец-1.85! За сравнение 1-цата срещу Левски беше 1.50.

Това е щото вие сте мега класни :P

gihuelo
Контакти:

Мнениеот gihuelo » 30 окт 2017 18:18

ЕМИЛ написа:
gihuelo написа:Много странно .... първите ставки на букмейкърите са много високи за Лудогорец-1.85! За сравнение 1-цата срещу Левски беше 1.50.

Това е щото вие сте мега класни :P

Това е вън от всякакво съмнение:)

Mitata
Контакти:

Мнениеот Mitata » 30 окт 2017 19:41

Мач с мач не си прилича, затова ЦСКА има своите шансове. Важно е да се промени психологическата настройка, на тази база играта. Ясно е, че ако бъдем така апатични като на мача със Славия, нищо добро не ни очаква. Но аз съм сигурен, че ще изглеждаме по съвсем различен начин.
ЦСКА, ЦСКА всичко започва и свършва така,
ЦСКА, ЦСКА, затова е измислен света!

Ozzimozzi
Контакти:

Мнениеот Ozzimozzi » 30 окт 2017 19:46

Mitata написа:Мач с мач не си прилича, затова ЦСКА има своите шансове. Важно е да се промени психологическата настройка, на тази база играта. Ясно е, че ако бъдем така апатични като на мача със Славия, нищо добро не ни очаква. Но аз съм сигурен, че ще изглеждаме по съвсем различен начин.
Надявам се да изглеждаме по различен начин от последните 5-6 мача, но аз например каквато и психологическа нагласа да имам, Меси няма да стана.
Защо Левски не е обслужвал дълга си към НАП в последните 2 години, при положение, че това е водещото плащане за придобиване на лиценз?
- Не бих казал, че плащанията към НАП са най-важното нещо за получаване на професионален лиценз.

Красимир Иванов

Mitata
Контакти:

Мнениеот Mitata » 30 окт 2017 19:53

Ozzimozzi написа:
Mitata написа:Мач с мач не си прилича, затова ЦСКА има своите шансове. Важно е да се промени психологическата настройка, на тази база играта. Ясно е, че ако бъдем така апатични като на мача със Славия, нищо добро не ни очаква. Но аз съм сигурен, че ще изглеждаме по съвсем различен начин.
Надявам се да изглеждаме по различен начин от последните 5-6 мача, но аз например каквато и психологическа нагласа да имам, Меси няма да стана.

Дай да не им вдигаме чак толкова акциите на делиорманци. Не е нужно да си Меси да ги дръннеш. Още повече, че тия след мача с португалците ще се чистят от сиропите, а това няма да им се отрази добре. Ние имаме добри футболисти, важно е да играят навито и със самочувствие.
ЦСКА, ЦСКА всичко започва и свършва така,
ЦСКА, ЦСКА, затова е измислен света!

Ozzimozzi
Контакти:

Мнениеот Ozzimozzi » 30 окт 2017 20:04

Mitata написа:
Ozzimozzi написа:

Дай да не им вдигаме чак толкова акциите на делиорманци. Не е нужно да си Меси да ги дръннеш. Още повече, че тия след мача с португалците ще се чистят от сиропите, а това няма да им се отрази добре. Ние имаме добри футболисти, важно е да играят навито и със самочувствие.

Всеки отбор може да загуби (доказа го снощи Реал), но смятам, че е важно да си даваме трезва оценка къде сме в момента. Аз лично се надявам да ги дръннем, но дори да се случи, класата ни в момента е значително под тази на разградчани. Както съм го казвал много пъти, в момента за нас има много по-важни неща.

Красимир Иванов

Върни се в “Архив”