Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
koisa
Контакти:

Re: Всекидневната около Левски

Мнениеот koisa » 30 окт 2017 10:21

То как да ги види човек като почти не влизат в игра.
Рошу дойде от шампиона на Румъния с визитка на румънския Шави или Иниеста и май така ще си тръгне.
Белмонт играе само за купата, а Кабрал е резерва на Вутов!
R.I.P.
ЦСКА (5 май 1948 – 9 септември 2016)

Дай на глупака власт и му гледай сеира!

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 30 окт 2017 10:24

metodito написа:Доверявам се на Роси. :roll: Белмонт изглежда неориентиран. Кабрал... за един атакуващ футболист говорят головете, които вкарва, пасовете, които пуска... Рошу. Не знам. Преценка на Роси. Щом не го пуска, има причина: или Рошу не става, или италианеца. Залагам на първото.

Не бе, човек, не знам. Не виждам смисъл от привличането им. Има ли според теб засега?

Нито един от тези тримата не е имал шанс за изява досега. Белмонт и Кабрал са от 1 месец в отбора, Рошу е с контузия отдавна. Колко гола да направи Кабрал за полувреме и половина на терена?
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 30 окт 2017 10:29

W84me написа:
metodito написа:Доверявам се на Роси. :roll: Белмонт изглежда неориентиран. Кабрал... за един атакуващ футболист говорят головете, които вкарва, пасовете, които пуска... Рошу. Не знам. Преценка на Роси. Щом не го пуска, има причина: или Рошу не става, или италианеца. Залагам на първото.

Не бе, човек, не знам. Не виждам смисъл от привличането им. Има ли според теб засега?

Нито един от тези тримата не е имал шанс за изява досега. Белмонт и Кабрал са от 1 месец в отбора, Рошу е с контузия отдавна. Колко гола да направи Кабрал за полувреме и половина на терена?

Рошу вчера беше в групата за мача. Пак питам: Какъв беше смисъла от привличането им? Засега няма полза. Не си ли съгласен? На Запад трансфериран футболист започва да играе редовно най-много до два мача, ако става. Аз поне така съм чувал... Как да е, W84me. Стават, не стават, все тая. Имаме важни мачове за третото място с "Ботев" и Берое. Там ще стане ясно.

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 30 окт 2017 10:47

metodito написа:Рошу вчера беше в групата за мача. Пак питам: Какъв беше смисъла от привличането им? Засега няма полза. Не си ли съгласен? На Запад трансфериран футболист започва да играе редовно най-много до два мача, ако става. Аз поне така съм чувал... Как да е, W84me. Стават, не стават, все тая. Имаме важни мачове за третото място с "Ботев" и Берое. Там ще стане ясно.

Аз пък мисля, че "на запад" им дават повече време за подготовка и адаптация. В последните 8 години, аз не съм видял нито един футболист, който да дойде и да кажем, че става. Явно проблема е в нас, а не във футболистите, които идват.

Warped
Контакти:

Мнениеот Warped » 30 окт 2017 10:54

След вчерашния мач съм на мнение че Тунде играе по добре от Мапуку и Буш. Рошу и Санберг така и не съм ги гледал. От новите попълнения само Обертан прави нещо. Нещо но какво не е ясно...
Непринуден:
Нямам време за странични неща. В момента най-важното е това на снимката. Гледам го, любувам се и бия чикии.

Потребителски аватар
damyanov1963

Мнениеот damyanov1963 » 30 окт 2017 10:56

Аз не мога да разбера какви са тия "класни" футболисти, дето им трябват по няколко месеца, че и година, да "паснели" към отбора! Все едно някой стругар да си смени струга и първите месеци да произвежда само брак, а работодателя му да му плаща заплата и да го чака да пасне към новия струг. Като не може да пасне веднага към отбора, да го водят стажант, докато му дойде акъла в главата и дотогава да му дават стажантска заплата!
За ЛЕВСКИ - ПОПУЛЯРНОСТТА, за останалите - злобата и завистта!
https://www.vbox7.com/play:8de06dae
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 30 окт 2017 11:08

W84me написа:Аз пък мисля, че "на запад" им дават повече време за подготовка и адаптация. В последните 8 години, аз не съм видял нито един футболист, който да дойде и да кажем, че става. Явно проблема е в нас, а не във футболистите, които идват.

Ами, почти съм съгласен. Но с Обертан и Гомес не беше така. Както и с Мапуку.

Потребителски аватар
koisa
Контакти:

Мнениеот koisa » 30 окт 2017 11:09

damyanov1963 написа:Аз не мога да разбера какви са тия "класни" футболисти, дето им трябват по няколко месеца, че и година, да "паснели" към отбора! Все едно някой стругар да си смени струга и първите месеци да произвежда само брак, а работодателя му да му плаща заплата и да го чака да пасне към новия струг. Като не може да пасне веднага към отбора, да го водят стажант, докато му дойде акъла в главата и дотогава да му дават стажантска заплата!

Ако тези не са класни за нашето първенство, то кои ли ще са? Роналдо, Меси, Гризман? Явно Дриша лигата е вдигнала доста нивото щом Обертан и Гомез не са достатъчно класни.
R.I.P.
ЦСКА (5 май 1948 – 9 септември 2016)

Дай на глупака власт и му гледай сеира!

Потребителски аватар
damyanov1963

Мнениеот damyanov1963 » 30 окт 2017 11:18

koisa написа:
damyanov1963 написа:Аз не мога да разбера какви са тия "класни" футболисти, дето им трябват по няколко месеца, че и година, да "паснели" към отбора! Все едно някой стругар да си смени струга и първите месеци да произвежда само брак, а работодателя му да му плаща заплата и да го чака да пасне към новия струг. Като не може да пасне веднага към отбора, да го водят стажант, докато му дойде акъла в главата и дотогава да му дават стажантска заплата!

Ако тези не са класни за нашето първенство, то кои ли ще са? Роналдо, Меси, Гризман? Явно Дриша лигата е вдигнала доста нивото щом Обертан и Гомез не са достатъчно класни.

Точно обратното - много е свалено нивото на Лигата, щом тези се виждат класни на някои. Аз поне не виждам никаква класа в тях и досегашните резултати на отбора го потвърждават.
За ЛЕВСКИ - ПОПУЛЯРНОСТТА, за останалите - злобата и завистта!
https://www.vbox7.com/play:8de06dae
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 30 окт 2017 11:21

koisa написа:

Обертан и Гомез са достатъчно класни, но тия покрай тях са потресаващо НЕКЛАСНИ! Обертан снощи поде 4-5 контри, които бяха спрени от Вутов и Прохазка след трагични отигравания!

Върни се в “Левски”