Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Re: Всекидневната около Левски

Мнениеот metodito » 28 окт 2017 08:31

Betchualeng Arnaikem написа:....

Признавам си без бой, че съм фен на конспиративните ленти, но на мен наистина ми изглеждат много съвпаденията. ЦСКА (R.I.P) години наред БФС ги дондурка - още преди на сцената да излязат Луноходец. Не е ли така? Защо след като години наред престъпно ги държат в първенството, точно пък тогава ги изритаха? В онова първенство, в което ги пратиха където им е мястото, ние не бяхме реална конкуренция и все пак, винаги сме опасни. ЦСКА обаче бяха проблем. Сърбинът с Литекс надигра, както нас, така и тях, в един сезон, който според мен, Литекс щеше да е шампион. И това, човек на фона на постоянните тесли. Ами, ако бяха дали дузпа и червен картон за нарушението срещу Вутов, какво ставаше? Мисля си, че най-малкото нямаше да зациклим след това. Една такава курвачка като ти направят и ти заминава полусезона. Ти имаш два мача на полусезон, и те ти резват крилцата от рано по брутален начин. Не знам. Така мисля. Не казвам, че съм прав или че е така, просто разсъждавам.

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 28 окт 2017 09:17

защо написа:Див негър, който не е чувал за тактика и италиански треньор са малко трудно съвместими, ама нападателите са скъпи и ако се махне Мапуку, следващия ще е или като него или понаучен дръвник, едва ли бай Спас ще може да извади пари за какъвто на Роси му се иска.

Същият проблем имаше Стоев с Тунде. Но, айде Тунде дойде директно от джунглата, пък Мапука се предполага, че малко от малко... Такъв нападател, какъвто ще ни задоволи, наистина не може да си позволим. Единствено Лудогорец може да извадят такива пари. Другото е да се пробва нещо без пари, но това си е късмет. Макар че, може и да попаднем на някой за два-три милиона, де да не може да се впише. Трябва да е действащ голмайстор в отбора си и те да са съгласни на средата на първенството си да го продадат. Не виждам как ще стане. На лято може и да може, но сега...

Един Аниете щеше да пасне чудесно на тактиката на Роси. Освен това, испанецът беше научен и интелигентен футболист.

Serafim
Контакти:

Мнениеот Serafim » 28 окт 2017 10:35

В Спортал и в топспорт пише, че Рошу е вероятно на зима да си тръгне.

Потребителски аватар
koisa
Контакти:

Мнениеот koisa » 28 окт 2017 11:04

Serafim написа:В Спортал и в топспорт пише, че Рошу е вероятно на зима да си тръгне.

Същото го пише за Мапуку в КотаСпорт или нещо такова. :oops: Как точно преди мача с Лудогорец подобни сайтчета се сдобиха с инфо, че ще махаме Рошу, Пиргов, Мапуку, Прохазка и Митрев не се знае още, а Роси ще ходи във Фоджа. :lol: Аз все си мисля, че първо имаме за махане едно дръвче Нар, един дедо Тунде и една стъклена шведска маса. :roll:
R.I.P.
ЦСКА (5 май 1948 – 9 септември 2016)

Дай на глупака власт и му гледай сеира!

Потребителски аватар
modor
Контакти:

Мнениеот modor » 28 окт 2017 11:24

Как може да черпите информация от подобни сайтове :roll:
"Компромисът е краткия път към провала!" -
Станимир Стоилов.

gihuelo
Контакти:

Мнениеот gihuelo » 28 окт 2017 11:32

modor написа:Как може да черпите информация от подобни сайтове :roll:

Ще видите какви измислици ,ще има в тези гнусни сайтове в паузата на първенството 4.11- 18.11 ! Когато хептен няма за каво да пишат достигат до неподозирани висоти в слуховете за трансфери.

Serafim
Контакти:

Мнениеот Serafim » 28 окт 2017 14:14

Топспорт очевидно имат източници в клуба, защото за почти всички трансфери са коментирали доста по-рано, отколкото други сайтове. Говорим си за имена и тн. Също за Делио Роси,

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 28 окт 2017 18:53

Гледам мача на припозналите се и се чудя, как не можахме да ги бием тия куците...
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

SANSIRO7
Контакти:

Мнениеот SANSIRO7 » 28 окт 2017 19:15

W84me написа:Гледам мача на припозналите се и се чудя, как не можахме да ги бием тия куците...

Космонавта как е, пипа ли я?

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 28 окт 2017 21:40

SANSIRO7 написа:
W84me написа:Гледам мача на припозналите се и се чудя, как не можахме да ги бием тия куците...

Космонавта как е, пипа ли я?

Пипа я, но тя бяга от него, като дявол от тамян...
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

Върни се в “Левски”